Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
10.7. - 12.7.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Fuengirolan rautatieasema

Hae hinnat
Fuengirola Best location Beach & City Canovas Apartment

Fuengirola Best location Beach & City Canovas Apartment

3.5 kautta 5.0 Calle Córdoba 37, Fuengirola, Malaga
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bioparc Fuengirola -eläinpuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ulkouima-altaan (kauden mukaan). Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Apartment in the Center of Fuengirola and 5 min From Beach - Beach&city Canovas

Apartment in the Center of Fuengirola and 5 min From Beach - Beach&city Canovas

Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bioparc Fuengirola -eläinpuisto. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Stunning 3BR Terrace Apartment Best location Ref 124

Stunning 3BR Terrace Apartment Best location Ref 124

3.5 kautta 5.0 Calle Coronel Ripollet 3, Fuengirola, Malaga
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bioparc Fuengirola -eläinpuisto. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Mukava Asunto Keskustassa

Mukava Asunto Keskustassa

Calle Federico Ruiz Vertedor edf., Andalucia Nº4, Fuengirola, AL
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fuengirolan uimaranta. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja television.
89 €
Hotel Las Rampas

Hotel Las Rampas

3.0 kautta 5.0 Calle Pintor Nogales s/n, Centro Comercial Las Rampas, Fuengirola, Malaga
Hotel Las Rampas on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Fuengirolan uimaranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 159 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
60 €
Hostal Italia

Hostal Italia

2.0 kautta 5.0 C/ de la Cruz, 1, Fuengirola, Malaga
Hostal Italia on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bioparc Fuengirola -eläinpuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kattoterassin. Tässä 2 tähden hostalissa on 40 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi LCD-television ja tallelokeron.
73 €
Hotel El Puerto by Pierre & Vacances

Hotel El Puerto by Pierre & Vacances

3.0 kautta 5.0 Paseo Maritimo Rey de Espana, 32, Fuengirola, Malaga
Hotel El Puerto by Pierre & Vacances on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fuengirolan uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 300 huonetta 16 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
60 €
Hotel Marbella

Hotel Marbella

1.0 kautta 5.0 Calle Marbella, 34, Fuengirola, Malaga
Hotel Marbella on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bioparc Fuengirola -eläinpuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kattoterassin. Tässä 1 tähden hotellissa on 25 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
Hae hinnat
Hotel Reyesol

Hotel Reyesol

2.0 kautta 5.0 Calle Marbella 41, Fuengirola, Malaga
Hotel Reyesol on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bioparc Fuengirola -eläinpuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä 2 tähden hotellissa on 53 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

Lentokenttähotellit Fuengirolan rautatieasema

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Fuengirolan rautatieasema läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Fuengirolan rautatieasema edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Fuengirolan rautatieasema voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Fuengirolan rautatieasema, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Fuengirolan rautatieasema läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Fuengirolan rautatieasema ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Fuengirolan rautatieasema ajoissa

Tarjoukset lentokentän Fuengirolan rautatieasema hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Fuengirolan rautatieasema hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Fuengirolan rautatieasema ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Fuengirolan rautatieasema hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät hotelliarvostelut Fuengirolan kaupungin keskusta

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.