Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
22.11. - 24.11.
Ensi viikonloppuna
29.11. - 1.12.

Suosituimmat Omonia hotellit

Melia Athens 89 €
Melia Athens

Melia Athens

Chalkokondyli 14 and 28th October Av., Ateena, Attiki
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Melia Athens on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Ateenan arkeologinen kansallismuseo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 136 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

  Novotel Athenes 72 €
  Novotel Athenes

  Novotel Athenes

  4-6 Michail Voda Street, Ateena, Attiki
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Novotel Athenes on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ateenan arkeologinen kansallismuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 196 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja taulutelevision.

   Best Western Candia Hotel 53 €
   Best Western Candia Hotel

   Best Western Candia Hotel

   40 Diligianni Street, Ateena, Attiki
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Best Western Candia Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ateenan arkeologinen kansallismuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 142 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

    Polis Grand Hotel 76 €
    Polis Grand Hotel

    Polis Grand Hotel

    19 Patission & 10 Veranzerou St, Ateena, Attiki
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Polis Grand Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ateenan arkeologinen kansallismuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 1976 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 99 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

     Pythagorion Hotel 55 €
     Pythagorion Hotel

     Pythagorion Hotel

     28 Agiou Konstandinou Street, Ateena, Attiki
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pythagorion Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Omonian aukio on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 1978 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 56 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

      Viimeisimmät Omonia hotelliarvostelut

      *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.