Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Padborg

128 €
Bov Kro

Bov Kro

3.0 kautta 5.0 Hærvejen 25, Padborg
Bov Kro on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Torvegaden ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden majatalossa on 17 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
80 €
Motel Lyren

Motel Lyren

1.5 kautta 5.0 6 Lyren, Padborg
Motel Lyren sijaitsee lähellä kohdetta Froslevin internointileiri. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 1,5 tähden hostellissa on 16 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut patiot.
67 €
Padborg Hotel

Padborg Hotel

2.5 kautta 5.0 2 Oksevej, Padborg
Padborg Hotel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Torvegaden ostoskatu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
114 €
Hotel Frøslev Kro

Hotel Frøslev Kro

3.0 kautta 5.0 Vestergade 3, Froslev, Padborg
Hotel Frøslev Kro on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Torvegaden ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1749 rakennetussa 3 tähden majatalossa on 16 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
TOSCANA RESTAURANT AND BED & BREAKFAST

TOSCANA RESTAURANT AND BED & BREAKFAST

2.5 kautta 5.0 TONDERVEJ 58, Padborg, Etelä-Tanska
TOSCANA RESTAURANT AND BED & BREAKFAST sijaitsee lähellä kohdetta Froslevin internointileiri. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2,5 tähden aamiaismajoituksessa on 16 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
85 €
Ramada by Wyndham Flensburg

Ramada by Wyndham Flensburg

3.5 kautta 5.0 Norderhofenden 6-9, Flensburg, Schleswig-Holstein
Ramada by Wyndham Flensburg on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Flensburg Fjord. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 95 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
114 €
Hotel des Nordens

Hotel des Nordens

4.0 kautta 5.0 Alte Zollstraße 44, Harrislee, SH
Hotel des Nordens on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grenz-Pavillon Anna Poetzsch (myymälä). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1982 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 127 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
76 €
Motel Apartments Tønder

Motel Apartments Tønder

3.0 kautta 5.0 Vestergade 87, Tonder
Motel Apartments Tønder sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tonderin museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 20 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
65 €
Maxbed

Maxbed

3.0 kautta 5.0 Rudolf-Diesel-Straße 7, Flensburg, Schleswig-Holstein
Maxbed sijaitsee lähellä kohdetta Flensburgin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden majatalossa on 10 huonetta.
66 €
Hotel Nordig

Hotel Nordig

3.5 kautta 5.0 Mürwiker Str. 154, Flensburg, SH
Hotel Nordig on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Flensburg Fjord. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja venesataman. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 27 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
118 €
Hotel Alte Post Flensburg

Hotel Alte Post Flensburg

3.5 kautta 5.0 Rathausstraße 2, Flensburg
Hotel Alte Post Flensburg on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Flensburgin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä vuonna 1871 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 71 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
84 €
Hotel Flensburg Akademie

Hotel Flensburg Akademie

3.0 kautta 5.0 Jens-Due-Weg 1, Flensburg
Hotel Flensburg Akademie on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phänomenta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kokoushuoneet ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 11 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
55 €
Hostel Flensburg

Hostel Flensburg

2.0 kautta 5.0 Zur Exe 23, Flensburg, SH
Hostel Flensburg sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Nikolaikirche. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi aamiaisen (lisämaksusta), Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 25 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
99 €
Hotel am Fjord

Hotel am Fjord

3.0 kautta 5.0 Wilhelmstr. 1, Flensburg, SH
Hotel am Fjord on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Flensburgin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 73 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
154 €
Hotel Hafen Flensburg

Hotel Hafen Flensburg

4.0 kautta 5.0 Schiffbrücke 33, Flensburg, Schleswig-Holstein
Hotel Hafen Flensburg on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Flensburgin merimuseo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 69 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Kohteen Padborg hotellit

Harkitsetko retkeä kohteeseen Padborg? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka sijaitsee lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 6 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Padborg löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Padborg

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Padborg, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat pitävät näistä hotelleista kohteessa Padborg niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hotel Frøslev Kro
 • Bov Kro

Kohteeseen Padborg tutustuminen

Padborg tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Padborg ja sen lähellä kuuluu:

 • Froslevin internointileiri
 • Torvegaden ostoskatu
 • Grenz-Pavillon Anna Poetzsch (myymälä)
 • Otto Duborg (myymälä)
 • Mürwikin merisotakoulu
 • Flensburgin satama
 • Solituden ranta

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Padborg, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Sønderborg (SGD). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Padborg?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Padborg, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Padborg, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Elokuu ja heinäkuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas huhtikuu ja maaliskuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 7 °C ja öisin -2 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 182 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 19 °C päivisin ja 1 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 173 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 20 °C ja öisin 8 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 276 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 14 °C ja 0 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 235 mm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Padborg on 866 cm.

Viimeksi varatut hotellit Padborg

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.