Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat Maatilamajoitukset Pohjois-Hollanti

95 €
Restinn Oosterleek

Restinn Oosterleek

3.0 kautta 5.0 Zuiderdijk 31, Oosterleek
Restinn Oosterleek on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Markermeer. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden maatilamajoituksessa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut patiot.
86 €
Restinn Medemblik

Restinn Medemblik

3.0 kautta 5.0 Zuiderkwelweg 1, Wieringermeer
Restinn Medemblik sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta IJsselmeer. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden maatilamajoituksessa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut patiot.
Hae hinnat
Restinn Warmenhuizen

Restinn Warmenhuizen

3.0 kautta 5.0 Trambaan 5a, Warmenhuizen, Noord-Holland
Restinn Warmenhuizen sijaitsee lähellä kohdetta Schoorlse Duinen. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden maatilamajoituksessa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun pation.
Hae hinnat
Restinn Aartswoud

Restinn Aartswoud

3.0 kautta 5.0 Kolkweg 6, Aartswoud, Noord-Holland
Restinn Aartswoud on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden maatilamajoituksessa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun pation.
Hae hinnat
Restinn Andijk

Restinn Andijk

3.0 kautta 5.0 Rikkert 10, Andijk, Noord-Holland
Restinn Andijk sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta IJsselmeer. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden maatilamajoituksessa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun pation.
Hae hinnat
Houkutteleva Loma-asunto Viihtyisässä Kylässä Meren ja Dyynien Vieressä

Houkutteleva Loma-asunto Viihtyisässä Kylässä Meren ja Dyynien Vieressä

Peperstraat 24A, Egmond-Binnen, Pohjois-Hollanti
Tämä maatilamajoitus sijaitsee lähellä kohdetta Egmond aan Zeen ranta. Majoitustila tarjoaa keittiön ja pation.
Hae hinnat
Ylellinen "kaakbergin" Maalaistalo Amsterdamin ja Edamin Lähellä

Ylellinen "kaakbergin" Maalaistalo Amsterdamin ja Edamin Lähellä

IJsselmeerdijk 26, Warder, Pohjois-Hollanti
Tämä maatilamajoitus sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Markermeer. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi kuntokeskuksen ja porealtaan. Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Lovely Luxury Talo "kaakberg" Maaseudulla Lähellä Amsterdamin

Lovely Luxury Talo "kaakberg" Maaseudulla Lähellä Amsterdamin

IJsselmeerdijk 26, Warder, Pohjois-Hollanti
tämä maatilamajoitus on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Markermeer. Majoitusliikkeessä on saatavilla kuntokeskus ja poreallas. Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Sfeervolle Woonboerderij Gelegen aan het Ijsselmeer

Sfeervolle Woonboerderij Gelegen aan het Ijsselmeer

Dorpsstraat, 248, Wervershoof, Pohjois-Hollanti
Tämä maatilamajoitus sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta IJsselmeer. Majoitustila tarjoaa 2 kylpyhuonetta ja television.
Hae hinnat
Maalaistalo Twiskissä

Maalaistalo Twiskissä

Dorpsweg 48, Twisk, Pohjois-Hollanti
Tämä maatilamajoitus sijaitsee lähellä kohdetta Radboudn linna. Majoitustila tarjoaa keittiön ja pation.
Hae hinnat
Arvoasunto Varjossa Amsterdamin

Arvoasunto Varjossa Amsterdamin

Hoogedijk 11, Katwoude, Pohjois-Hollanti
Tämä maatilamajoitus on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Volendamin satama. Majoitustila tarjoaa keittiön ja 6 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Maatila Noord-hollands Hof Dream -huoneisto Tilalla 1-4 Hengelle

Maatila Noord-hollands Hof Dream -huoneisto Tilalla 1-4 Hengelle

11 Oudelandsdijkje, Spijkerboor, Pohjois-Hollanti
Tämä maatilamajoitus sijaitsee lähellä kohdetta Zaansin museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi vesipuiston. Majoitustila tarjoaa asiakkaille yksityisen uima-altaan ja keittiön.
Hae hinnat
Maa ja Järvi Kaakberg 15 Mailin Päässä Amsterdamista

Maa ja Järvi Kaakberg 15 Mailin Päässä Amsterdamista

26 IJsselmeerdijk, Warder, Pohjois-Hollanti
Tämä maatilamajoitus on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Markermeer. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi kuntokeskuksen ja porealtaan. Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Erittäin Tilava, Ylellinen, Aito Maalaistalo, De Kastanjehoeve Oostwoudissa

Erittäin Tilava, Ylellinen, Aito Maalaistalo, De Kastanjehoeve Oostwoudissa

25 Oosteinde, Oostwoud, Pohjois-Hollanti
Tämä maatilamajoitus on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Radboudn linna. Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Halve Woonboerderij in Landelijk Gebied aan het Markermeer

Halve Woonboerderij in Landelijk Gebied aan het Markermeer

25 IJsselmeerdijk, Warder, Pohjois-Hollanti
Tämä maatilamajoitus sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Markermeer. Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja mikroaaltouunin.

Kohteen Pohjois-Hollanti Maatilamajoitukset tarjoavat aitoja lomakokemuksia

Haluatko kokea lomallasi matkakohteesi aitoa kulttuuria ja majoittua jonnekin muualle kuin perinteiseen hotelliin? Silloin kohteen Pohjois-Hollanti Maatilamajoitukset ovat täydellinen vaihtoehto. Pääset näkemään ympärilläsi matkakohteesi aitoa elämänmenoa. Mikä parasta, myös luonto on lähellä, ja voit lähteä halutessasi kävelylle ympäröivälle maaseudulle. Voit halutessasi osallistua myös maatilan töihin ja nähdä millaista elämä maalla on.

Kohteen Pohjois-Hollanti Maatilamajoitukset tarjoavat mahdollisuuden paikallisten herkkujen maisteluun

Näissä hotelleissa pääset tutustumaan paikalliseen ruokakulttuuriin lähietäisyydeltä. Näet, mistä raaka-aineet tulevat ja miten niitä kasvatetaan. Voit myös tutustua paikallisiin ruoanlaittotapoihin, sillä kohteen Pohjois-Hollanti Maatilamajoitukset, antavat mahdollisuuden seurata, miten paikalliset valmistavat ruokaa. Maatilalla yöpymisessä on myös se hyvä puoli, että saatat saada kotiinviemisiksi tilan omia tuotteita, kuten hilloa, viiniä tai tuoreita vihanneksia.

Kohteen Pohjois-Hollanti Maatilamajoitukset sijaitsevat lähellä luontoa

Pohjois-Hollanti on ainutlaatuinen paikka maatilaloman viettämiseen kauniin luonnon ympäröimänä. Maaseudun rauhassa arkipäivän kiireet unohtuvat ja voit rentoutua rauhoittavassa ympäristössä. Tarjolla on monenlaisia mahdollisuuksia päivän viettämiseen ulkoilmassa. Voit esimerkiksi lähteä kävelylle, tarkkailla lintuja tai viettää rauhallisen iltapäivän puutarhan vehreyden ympäröimänä.

Kohteen Pohjois-Hollanti Maatilamajoitukset – vietä loma mukavuuksista nauttien

Kohteen Pohjois-Hollanti Maatilamajoitukset tarjoavat vieraille lomakokemuksen, jossa ei ole tingitty mukavuuksista. Halutessasi pääset nauttimaan lomallasi myös ylellisistä palveluista. Tällaisissa paikoissa on usein ulkouima-allas, auringonottoterassi, kylpylä ja lähiruokaa tarjoava ravintola. Huoneista on yleensä kaunis näköala ympäröivälle maaseudulle. Viihtyisissä oleskelutiloissa voi istua takkatulen äärellä ja viettää aikaa mukavassa seurassa. Luonnonläheisessä ympäristössä arkipäivän kiireet unohtuvat ja mieli rauhoittuu.

Löydät ebookersilta parhaat kohteen Pohjois-Hollanti Maatilamajoitukset

Toiveitasi vastaavan maatilamajoituksen löytäminen kohteesta Pohjois-Hollanti onnistuu helposti. Käytä apuna kätevää hakukonettamme ja karttatoimintoamme ja löydät kohteen parhaat maatilamajoitukset. Tämä on erityisen näppärä toiminto, jos sinulla on jo jokin ajatus siitä, millaisessa ympäristössä haluaisit majoittua. Voit käyttää sitä kuitenkin myös inspiraation lähteenä. Anna matkustuspäiväsi, jolloin näet saatavilla olevat vaihtoehdot.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.