Pääosion alkuosa

Suositut Asunnot – Roslagen

ApartDirect Hammarby Sjöstad Hae hinnat
ApartDirect Hammarby Sjöstad

ApartDirect Hammarby Sjöstad

Hammarby Fabriksväg 93, Tukholma
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  ApartDirect Hammarby Sjöstad on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hammarbybackenin hiihtokeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 125 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

  Second Home Apartments Guldgrand 123 €
  Second Home Apartments Guldgrand

  Second Home Apartments Guldgrand

  Guldgränd 5, Tukholma
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Second Home Apartments Guldgrand on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tukholman kaupunginmuseo (Stockholms stadsmuseum). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 37 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

   Biz Apartment Gärdet 60 €
   Biz Apartment Gärdet

   Biz Apartment Gärdet

   Sandhamnsgatan 67, Tukholma
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Biz Apartment Gärdet on saanut loistavaa palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vasa-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 173 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    Hotell Sundbyberg 66 €
    Hotell Sundbyberg

    Hotell Sundbyberg

    Lötsjövägen 2A, Sundbyberg
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hotell Sundbyberg on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Friends Arena. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, pyykinpesutilat ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 35 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

     Apartments by Ligula Hammarby Sjöstad Hae hinnat
     Apartments by Ligula Hammarby Sjöstad

     Apartments by Ligula Hammarby Sjöstad

     Hammarby Alle 43, Tukholma
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Apartments by Ligula Hammarby Sjöstad on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Globen. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 34 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

      Asplund Hotel Apartments 86 €
      Asplund Hotel Apartments

      Asplund Hotel Apartments

      Gunnar Asplunds Allé 6, Solna
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Asplund Hotel Apartments on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Solna Centrumin ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 64 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

       Residence Perseus Apartments Hae hinnat
       Residence Perseus Apartments

       Residence Perseus Apartments

       Baggensgatan 17, Tukholma, Södermanland
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Residence Perseus Apartments on saanut mainiota palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tukholman kuninkaanlinna. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 9 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

        Lady Hamilton Apartments 268 €
        Lady Hamilton Apartments

        Lady Hamilton Apartments

        Storkyrkobrinken 5, Tukholma, Gamla Stan
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Lady Hamilton Apartments on saanut loistavaa palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tukholman kuninkaanlinna. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja porealtaan. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

         ApartDirect Solna Hae hinnat
         ApartDirect Solna

         ApartDirect Solna

         Ankdammsgatan 5, Solna
           
          3.5 kautta 5.0 Tähteä

          ApartDirect Solna on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Solna Centrumin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

          ApartDirect Älvsjö Hae hinnat
          ApartDirect Älvsjö

          ApartDirect Älvsjö

          Götalandsvägen 207 B, Älvsjö
            
           3.5 kautta 5.0 Tähteä

           ApartDirect Älvsjö on saanut mainiota palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stockholmsmässanin messukeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, pyykinpesutilat ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 77 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

           ApartDirect Gamla Stan II Hae hinnat
           ApartDirect Gamla Stan II

           ApartDirect Gamla Stan II

           Stora Nygatan 13, Tukholma
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            ApartDirect Gamla Stan II on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tukholman kuninkaanlinna. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

            City Apartments Stockholm Hae hinnat
            City Apartments Stockholm

            City Apartments Stockholm

            Grevgatan, Tukholma, Stockholm
              
             3.5 kautta 5.0 Tähteä

             City Apartments Stockholm on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuninkaallinen draamateatteri (Kungliga Dramatiska Teatern). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 18 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Roslagen, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Roslagen todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Roslagen – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Roslagen, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Roslagen nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Roslagen sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Roslagen nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Roslagen Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Roslagen hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Roslagen

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Roslagen, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Roslagen parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Roslagen, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Roslagen todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Roslagen – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Roslagen, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Roslagen nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Roslagen sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Roslagen nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Roslagen Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Roslagen hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Roslagen

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Roslagen, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Roslagen parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Roslagen

             Näytä kaikki 662 majoitusliikettä kohteessa Roslagen
             Hotell Norrort 40 €
             Hotell Norrort

             Hotell Norrort

             Fågelsångsvägen 1, Vallentuna
               
              2.5 kautta 5.0 Tähteä

              Täbyn ravirata, Täbyn keskusta ja Stinsenin ostoskeskus sijaitsevat 20 kilometrin päässä tästä hotellista. Sollentuna Centrumin ostoskeskus ja Djursholmin linna ovat myös 20 kilometrin päässä. Kragstalundin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bällsta Roslagsbananin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

              Hotell Havsbaden i Grisslehamn 144 €
              Hotell Havsbaden i Grisslehamn

              Hotell Havsbaden i Grisslehamn

              Skatuddsvägen 1, Grisslehamn
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Grisslehamnin lauttaterminaali ja Grisslehamns Marina sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Rospiggarna Speedway ja Hallstaviks Golfklubb ovat myös 25 kilometrin päässä.

               Best Western The Public Hotel 90 €
               Best Western The Public Hotel

               Best Western The Public Hotel

               Storängstorget 14, Åkersberga
                 
                3.0 kautta 5.0 Tähteä

                Hagby Golf Club, Österåkers Golfklubb ja Akersberga Golf Glub 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Täbyn keskusta ja Stora Värtan ovat myös 20 kilometrin päässä. Åkersberga Roslagsbananin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tunagård Roslagsbananin asema 18 minuutin kävelymatkan päässä.

                Gimo Herrgård 138 €
                Gimo Herrgård

                Gimo Herrgård

                Bruksgatan, Gimo
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Öregrunds golfklubb ja Hallstaviks Golfklubb sijaitsevat 40 kilometrin päässä tästä lähellä rinteitä järven rannalla sijaitsevasta hotellista, sekä lähellä latuja. Östhammars gästhamn ja Öregrundin lauttalaituri ovat myös 40 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.