Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
10.7. - 12.7.

Kohteen Somalia hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Somalia? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Somalia?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Somalia, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Maaliskuu ja helmikuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Somalia, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä elokuu ja heinäkuu. Helmikuu ja maaliskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas syyskuu ja lokakuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

  • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 30°C ja öisin 23°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 11 cm.
  • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 30°C päivisin ja 19°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 6 cm.
  • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 28°C ja öisin 21°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 7 cm.
  • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Somalia on 24 cm.
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.