Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Ateena Paros

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Ateena - Paros

Lähtölentokentän IATA-koodi ATH
Kohdelentokentän IATA-koodi JMK
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 115 €
Keskimääräinen lentoaika 0 tuntia 41 minuuttia

Lennot Ateena–Paros

Oletko suuntaamassa kohteeseen Paros? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Ateena–Paros löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Paros on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Ateena–Paros – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Ateena–Paros etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Ateena kohteeseen Paros saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Ateena–Paros ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Paros?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Paros, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Paros nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Ateena–Paros

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Ateena–Paros maksaa tällä hetkellä vain 115 €, kallein puolestaan jopa 160 €. Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Ateena – Paros

Onko kohteiden Ateena ja Paros välillä suoria lentoja?

Onko Ateena – Paros -reitti seikkailusi ensimmäinen etappi? Mikset kokeilisi reittiä Ateena (ATH-Elefthérios Venizélos) – Paroikiá (PAS-Pároksen kansallinen lentoasema)? Voit varata lentosi monilta tällä reitillä liikennöiviltä lentoyhtiöiltä, joihin kuuluvat Olympic Air ja Sky Express. Jos kummallakaan lentoyhtiöllä ei ole suunnitelmiisi sopivia aikoja tai päiviä, voit kokeilla muita lentoyhtiöitä, esimerkkeinä Olympic Air tai Sky Express. Ne molemmat lentävät väliä Ateena (ATH-Elefthérios Venizélos) – Náxos (JNX-Náxoksen saaren kansallinen lentoasema).

Kuinka kauan suora lento kohteiden Ateena ja Paros välillä kestää?

Jos aiot lentää kohteiden Ateena ja Paros välillä, siihen menee suurin piirtein 40 minuuttia. Kohteiden välinen matka on 150 km. Suoria lentoja tällä välillä operoivat Olympic Air ja Sky Express. Mikään ei voita täysin uuteen kohteeseen matkustamista, varsinkin, jos matkalla ei tarvitse pysähtyä missään.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Ateena ja Paros välisille lennoille?

Jos haluat löytää sopivimmat lennot reitille Ateena – Paros, tässä ovat suosituimmat reitit:

  • Ateena (ATH-Elefthérios Venizélos) – Paroikiá (PAS-Pároksen kansallinen lentoasema): 60 lentoa viikossa
  • Ateena (ATH-Elefthérios Venizélos) – Náxos (JNX-Náxoksen saaren kansallinen lentoasema): 50 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Ateena ja Paros välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Kaipaatpa sitten ystävällistä asiakaspalvelua tai maistuvaa ruokaa, löydät useita eri yhtiöitä, jotka lentävät kohteiden Ateena ja Paros välillä. Olympic Air on monien matkustajien kestosuosikki, joka lentää 344 lentoa kuukaudessa. Mutta mitä enemmän vaihtoehtoja, sitä parempi. Sky Express on toinen tunnettu lentoyhtiö, joka tarjoaa 143 lentoa kohteiden Ateena ja Paros välillä kuukaudessa. Minkä tahansa valitsetkin, lentosi tulee varmasti olemaan täydellinen.

Kuinka monta lentoa kohteiden Ateena ja Paros välillä on?

Lentojen varaaminen reitille Ateena – Paros onnistuu helposti. Voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lennon 9 päivittäisestä lennosta, joten voit varata seuraavan seikkailusi mihin aikaan vuodesta tahansa.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: ATH Saapuu: JMK to
9.7
pe
10.7
la
11.7
su
12.7
ma
13.7
ti
14.7
ke
15.7
Välilaskut
OA 374 10:55 am 11:30 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
GQ 230 11:20 am 12:05 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
OA 376 01:30 pm 02:05 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
VO 4124 03:10 pm 04:00 pm Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
OA 378 04:35 pm 05:10 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
OA 380 07:10 pm 07:45 pm Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta - - 0 välilasku(a)
OA 384 10:50 pm 11:30 pm - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - - - 0 välilasku(a)
OA 372 08:35 am 09:15 am - - Tarkista hinta - Tarkista hinta - - 0 välilasku(a)
VO 4156 03:30 pm 04:20 pm - - Tarkista hinta - - - - 0 välilasku(a)
VO 4112 07:00 am 07:50 am - - - - - - Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Paros

Näytä kaikki 904 majoitusliikettä kohteessa Paros
120 €
Zefi Hotel & Suites

Zefi Hotel & Suites

4.0 kautta 5.0 Naoussa, Paros, Paros Island
Zefi Hotel & Suites on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Náousan satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 36 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
171 €
Kanale's Rooms and Suites

Kanale's Rooms and Suites

4.0 kautta 5.0 Piperi Naoussa, Paros, Paros Island
Kanale's Rooms and Suites on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Náousan satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 34 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
169 €
Mythic Exclusive Retreat - Adults Only

Mythic Exclusive Retreat - Adults Only

4.0 kautta 5.0 Agia Irini Paros, Paros, South Aegean
Mythic Exclusive Retreat - Adults Only sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mediterranean Sea. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 4 tähden hotellissa on 25 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut patiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.