Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Paros alkaen 179 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Paros

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Paros olivat annetulla aikavälillä 179 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 275 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

to 15.7.
HEL
Helsinki
JMK
Mýkonos
179 €
Finnair
ti 13.7.
HEL
Helsinki
JMK
Mýkonos
187 €
Lufthansa
su 11.7.
HEL
Helsinki
JMK
Mýkonos
188 €
Finnair
ma 12.7.
HEL
Helsinki
JMK
Mýkonos
205 €
Lufthansa
to 26.8.
HEL
Helsinki
JMK
Mýkonos
207 €
Austrian Airlines
ma 26.7.
HEL
Helsinki
JMK
Mýkonos
226 €
Lufthansa
pe 16.7.
HEL
Helsinki
JMK
Mýkonos
237 €
Aegean
su 10.10. - ti 26.10.
HEL
Helsinki
JMK
Mýkonos
275 €
Lufthansa
la 6.11. - ke 17.11.
HEL
Helsinki
JMK
Mýkonos
290 €
Lufthansa
ma 11.10. - ti 26.10.
HEL
Helsinki
JMK
Mýkonos
296 €
Lufthansa
ti 17.8. - ti 24.8.
HEL
Helsinki
JMK
Mýkonos
298 €
Lufthansa
la 6.11. - pe 19.11.
HEL
Helsinki
JMK
Mýkonos
305 €
Lufthansa
su 10.10. - pe 15.10.
HEL
Helsinki
JMK
Mýkonos
305 €
Lufthansa
pe 27.8. - ti 7.9.
HEL
Helsinki
JMK
Mýkonos
306 €
Lufthansa

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Paros?

✔️ Lennot kohteeseen Paros maksavat yleensä 275 €–306 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Paros, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 179 €. Halpaa lentoa kohteeseen Paros etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että lokakuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Paros?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Paros on heinäkuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Paros?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Paros helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Paros saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Paros?

✔️ Voit muuttaa kohteen Paros lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Paros?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Paros helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Paros lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Paros, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Finnair, Lufthansa, Austrian Airlines, Aegean. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Paros (JMK) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Paros (JMK), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Paros Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi JMK
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Finnair, Lufthansa, Austrian Airlines, Aegean
Halvin lento 275 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Paros?

Finnair, Lufthansa, Austrian Airlines, Aegean

Paros – lento + hotelli -paketit economy-lennoilla

Holiday Sun Paros
Arkas Inn
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Paros
Näytä kaikki matkat

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy Chevrolet Spark

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
Chevrolet Spark
Compact Ford Focus

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
Ford Focus
Midsize Toyota Corolla

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
Toyota Corolla
SUV Jeep Compass

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.