Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Helsinki - Thessaloniki

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi SKG
Lennon hinta 230 €

Halvat lennot Helsingistä Thessalonikiin

Kreikan toiseksi suurin kaupunki, pohjoinen Thessaloniki, jää usein aivan turhaan Ateenan ja upean saariston varjoon. Nykyisin sinne on onneksi tarjolla entistä paremmat lentoyhteydet, ja voit kätevästi varata lennot Helsingistä Thessalonikiin vaikka heti.

Helsinki–Thessaloniki-lennot

Suoria lentoja Thessalonikiin ei ole tarjolla, mutta useilla yhtiöillä on nopeita välilaskullisia yhteyksiä. Näppäriksi todettuja yhteyksiä ovat esimerkiksi Turkish Airwaysin lennot Istanbulin kautta, Lufthansan tai Aegeanin lennot Münchenin kautta ja Air Berlinin lennot Berliinin kautta. Matka-aika on lyhimmillään noin viisi tuntia. Edullisimmillaan Helsinki–Thessaloniki-lennot voi saada jopa alle 200 eurolla. Hyvää matkustusaikaa Thessalonikiin on kevät, alkukesä ja syksy. Kevät tulee reilusti Suomea varhaisemmin, jo maalis–huhtikuun vaihteessa, ja lämpöä riittää pitkälle lokakuun loppuun. Heinä–elokuussa on helteisen kuumaa, ja samaan aikaan osuu myös Keski- ja Etelä-Euroopan ruuhkaisin lomakausi, jolloin matkailijoita riittää tungokseksi asti ja hinnatkin ovat pilvissä muihin vuodenaikoihin nähden. Thessaloniki on erinomainen kohde esimerkiksi Suomen koulujen syysloman aikaan, koska merivesi ei ole vielä ehtinyt viiletä eikä silloin ole tungosta nähtävyyksiin.

Matkaan Helsinki-Vantaalta

Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähdet sujuvasti matkalle Thessalonikiin, koska lähtöselvitys ja turvatarkastus sujuvat yleensä sukkelasti. Kentällä on myös monipuoliset palvelut ostosmahdollisuuksineen ja ravintoloineen. Helsinki-Vantaalle voit saapua joko kotimaanlennolla muualta Suomesta tai Helsingin keskustasta bussilla tai uudella paikallisjunalla. Oman auton voit jättää jollekin lentoaseman vartioiduista pysäköintialueista. Mikäli lentosi lähtee aikaisin aamulla tai saavut kauempaa jo edellisenä päivänä, voit varata mukavan huoneen lentokenttähotellista, joita on lähistöllä useita.

Perillä Thessalonikissa

Thessalonikin Macedonia-lentoasema (SKG) sijaitsee 14 kilometrin päässä Thessalonikin keskustasta. Kentältä keskustaan pääsee bussilla 78. Se kulkee 45 minuutin välein, ja matka kestää 45 minuuttia. Taksi maksaa noin 10–20 euroa. Kentältä voi myös vuokrata auton. Kaupungissa kannattaa liikkua etupäässä kävellen, mutta myös bussiverkosto on erinomainen. Bussilla matkustaminen on Thessalonikissa huomattavasti edullisempaa kuin esimerkiksi Suomessa. Lippuja voi ostaa kioskeista ja lippukojuista etukäteen niin monta kuin arvioi tarvitsevansa. Myös taksit ovat edullinen tapa matkustaa. Radiotaksin voi tilata puhelimitse, mutta taksin voi myös pysäyttää lennosta. Kuljettajat saattavat ottaa kyytiin useammankin samaan suuntaan matkustavan henkilön, vaikka taksi olisikin jo varattu. Suomen ja Kreikan välillä ei ole lainkaan aikaeroa, mikä tekee matkustamisesta mukavampaa.

Majoitus Thessalonikissa

Thessalonikissa on tarjolla kansainvälisiä ketjuhotelleja, keskihintaisia pienempiä hotelleja ja hostelleja. Voit varata majoituksen myös kaupungin ulkopuolelta, läheltä hiekkarantoja tai pikkukylistä. Hinnat ovat korkeimmillaan heinä–elokuussa.

Thessalonikin kohokohdat

Thessalonikiin tutustuminen kannattaa aloittaa rantakatu Leoforos Nikisiltä. Kaupungin maamerkki on sitä suojeleva Valkoinen torni, Lefkos Pirgos. Thessalonikilla on bysanttilaiset juuret, mikä näkyy kirkkojen suuressa määrässä. Kymmenien varhaiskristillisten ja bysanttilaisten kirkkojen muodostama kokonaisuus onkin Unescon maailmanperintökohde. Museokävijälle ehdoton kohde on Bysanttilaisen kulttuurin museo, jossa on esillä ikoneita ja muuta uskonnollista taidetta. Varhaisempia aikoja esihistoriasta Thessalonikin perustamiseen esittelee arkeologinen museo. Thessalonikissa kannattaa perehtyä myös kaupungin juutalaisvähemmistön historiaan, sillä Thessalonikin juutalaisen historian museo on erinomainen. Museokierroksen jälkeen voikin suunnata Aristotelous-aukiolle, jonka laitamia reunustavat mukavat kahvilat ja ravintolat. Vierestä alkavat ostoskadut Mitropoleos ja Tsimiski, jotka ovat täynnä niin kansainvälisiä ketjuliikkeitä kuin kreikkalaisia pikkupuoteja, kaikkea mahdollista sikin sokin ja sulassa sovussa. Thessalonikin-matkaan voi hyvin myös yhdistää rantaloman hiekkarantojen koristamalla Halkidikin niemimaalla, joka ei tunnelmassaan häviä Kreikan parhaillekaan saarille. Pohjois-Kreikalla on paljon tarjottavaa myös aktiivilomailijalle, joka on kiinnostunut vaeltamisesta, kiipeilystä, koskenlaskusta, ratsastuksesta tai pyöräilystä. Etsi siis halvat lennot Helsingistä Thessalonikiin ja tutustu tuntemattomampaan Kreikkaan.

Helsinki - Thessaloniki Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Thessaloniki?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Thessaloniki on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Thessaloniki. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Thessaloniki on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Thessaloniki on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Thessaloniki on tarjolla 94 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Thessaloniki?

  reitillä Helsinki -- Thessaloniki liikennöi 9 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Thessaloniki -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Thessaloniki: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Macedonia (SKG), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Thessaloniki.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Thessaloniki?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Thessaloniki hintaan ! Reitillä Helsinki -- Thessaloniki 9 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Thessaloniki (SKG)\n * Finnair\n * China Southern Airlines\n * Lufthansa\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Thessaloniki useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Thessaloniki (SKG)\n * Finnair -- 26 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- SKG\n \n\n * China Southern Airlines -- 14 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- SKG\n \n\n * Lufthansa -- 14 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- SKG\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Thessaloniki joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 26 lentoa reitillä Helsinki -- Thessaloniki. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 94 lentoa kohteeseen Thessaloniki (SKG).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Thessaloniki tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Thessaloniki ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 5 tuntia, 10 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 2 218,81 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 12 tuntia, 15 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 9 tuntia, 23 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Thessaloniki?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Thessaloniki (SKG)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.00\n * Aikaisin saapumisaika: 00.10\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.50\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.55\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Thessaloniki?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Thessaloniki

Näytä kaikki 347 majoitusliikettä kohteessa Thessaloniki
Mediterranean Palace Hotel

Mediterranean Palace Hotel

Salaminos 3 and Karatassou, Thessaloniki, Central Macedonia
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,0/5 (4 arvostelua)

  Thessaloniki Port, Panagia Chalkeon (kirkko) ja Aristoteles-aukio sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Hagia Sofian kirkko ...

  Mediterranean Palace Hotel145 €

  Mediterranean Palace Hotel145 €
  The Modernist

  The Modernist

  Ermou 32, Thessaloniki
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,8/5 (16 arvostelua)

   Aristoteles-aukio ja Hagia Sofian kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Thessalonikin juutalainen museo ja Pyhän Demetriuksen kirkko ...

   The Modernist97 €

   The Modernist97 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.