Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tukholma Larnaca

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tukholma - Larnaca

Lähtölentokentän IATA-koodi STO
Kohdelentokentän IATA-koodi LCA
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 5 tuntia 20 minuuttia

Lennot Tukholma–Larnaca

Oletko suuntaamassa kohteeseen Larnaca? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Tukholma–Larnaca löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Larnaca on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala. Tällä hetkellä reitin aikaisimmat lennot lähtevät paikallista aikaa kello ja myöhäisimmät .

Lennot Tukholma–Larnaca – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Tukholma–Larnaca etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Tukholma kohteeseen Larnaca saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Tukholma–Larnaca ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin! Jos taas haluat ottaa äkkilähdön, seuraava lento reitille lähtee

Miksi varata lento kohteeseen Larnaca?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Larnaca, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Suora lento taittuu noin tunnissa. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Larnaca nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Tukholma–Larnaca

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lentoja reitillä tehdään päivittäin . Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Tukholma–Larnaca maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan . Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan 171 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Voit jo nyt tehdä varauksen esimerkiksi lennolle, joka lähtee vasta Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Tukholma – Larnaca

Onko kohteiden Tukholma ja Larnaca välillä suoria lentoja?

TUIfly Nordic vai Norwegian Air Shuttle? Tai yksi 2 muusta lentoyhtiöstä, jotka tarjoavat suoria lentoja kohteiden Tukholma (ARN-Arlanda) ja Larnaka (LCA-Larnakan kansainvälinen lentokenttä) välillä? Sinun täytyy vain valita lentoyhtiösi, jotta voit varata liput. Koska valinnan varaa on niin runsaasti, oikean yhtiön valitseminen tulee olemaan helppoa.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Tukholma ja Larnaca välillä kestää?

Kohteiden Tukholma ja Larnaca välinen matka on 3 000 km ja lentoaika on noin 4 tuntia ja 16 minuuttia. Mutta sään salliessa lentoon saattaa mennä vain 4 tuntia ja 10 minuuttia. Jos etsit suoria lentoja, British Airways ja American Airlines tarjoavat usein loistavia vaihtoehtoja.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tukholma ja Larnaca välisille lennoille?

Jos aiot lentää kohteiden Tukholma ja Larnaca välillä, yleisimmin liikennöidyt reitit ovat:

  • Tukholma (ARN-Arlanda) – Larnaka (LCA-Larnakan kansainvälinen lentokenttä): 21 lentoa viikossa
  • Nyköping (NYO-Tukholma - Skavsta) – Larnaka (LCA-Larnakan kansainvälinen lentokenttä): 7 lentoa viikossa
  • Västerås (VST-Tukholma - Hasslö) – Larnaka (LCA-Larnakan kansainvälinen lentokenttä): 3 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Tukholma ja Larnaca välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Jokainen lentoyhtiö tarjoaa eri etuja. Jos olet varaamassa matkaa reitille Tukholma – Larnaca, nämä kuusi suosituinta lentoyhtiötä lentävät tätä väliä:

  • British Airways, 168 lentoa kuussa
  • American Airlines, 110 lentoa kuussa
  • Wizz Air, 17 lentoa kuussa
  • Laudamotion, 8 lentoa kuussa
  • TUIfly Nordic, 4 lentoa kuussa
  • Norwegian Air Shuttle, 2 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Tukholma ja Larnaca välillä on?

Reitillä Tukholma – Larnaca lennetään keskimäärin 3 lentoa päivässä. Seuraavan matkan suunnittelu onnistuu siis todella helposti.

Varatuimmat hotellit Larnaca

Näytä kaikki 4 356 majoitusliikettä kohteessa Larnaca
116 €
Alion Beach Hotel

Alion Beach Hotel

5.0 kautta 5.0 Kryou Nerou 38, Limanaki Beach, Ayia Napa
Alion Beach Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Glyki Neron ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 100 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
98 €
Nissi Beach Resort

Nissi Beach Resort

4.0 kautta 5.0 Nissi Avenue, Nissi Beach, Ayia Napa
Nissi Beach Resort on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nissin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 270 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
90 €
Napa Mermaid Hotel & Suites

Napa Mermaid Hotel & Suites

4.0 kautta 5.0 45 Kryou Nerou, Ayia Napa
Napa Mermaid Hotel & Suites on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Glyki Neron ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1984 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 150 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.