Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Luulaja Tukholma

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Luulaja - Tukholma

Lähtölentokentän IATA-koodi AJR
Kohdelentokentän IATA-koodi STO
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 23 minuuttia

Etsitkö lentoja Pohjanlahden pohjukasta, Luulajasta, Tukholmaan?

Jos matkustat esimerkiksi työmatkalle näihin kahteen kaupunkiin tai Tukholmaan esimerkiksi Pohjois-Suomesta, kannattaa etsiä ja varata lennot Luulajasta Tukholmaan heti. Tukholma on aina Tukholma, monille tuttu mutta silti aina uudella tavalla kiinnostava. Luulajan lentoasema on Ruotsin viidenneksi suurin, joten lentoyhteydet ovat kaupunkien välillä hyvät. Tukholmassa odottavat pääkaupunkitason mukavat hotellit ja ravintolat, erinomaiset museot ja muut nähtävyydet, vehreät puistot ja tietenkin valloittava meri. Halvat lennot Luulajasta Tukholmaan vievät keskelle kaikkea kiinnostavaa.

Luulaja–Tukholma-lennot

Halvat lennot Luulajasta Tukholmaan löydät helposti. Reittiä lentävät sekä SAS että Norwegian, ja lentoaika on alle puolitoista tuntia. Voit valita joko aikaisen aamulennon, rennomman aamupäivälennon tai lähteä matkaan vasta iltapäivällä tai illalla – valitset vain sen, mikä sopii matka-aikatauluusi parhaiten. Iltalennot ovat usein kaikkein edullisimpia, ja halvin lentopäivä on tiistai, kallein taas sunnuntai. Jos haluat säästää muutaman satasen lomabudjettiisi, varaa lennot Luulajasta Tukholmaan viimeistään pari kuukautta ennen matkaa. Jos voit valita matkan ajankohdan vapaasti, edullisimpia kuukausia varata lento Luulajasta Tukholmaan ovat maaliskuu ja marraskuu, kalleimpia taas kesäkuu ja joulukuu. Yleisesti ottaen Ruotsin kotimaanlentojen hintataso on edullinen, joten mitä luultavimmin saat hankittua lennon Luulajasta Tukholmaan vain muutamalla kympillä.

Lähtö Luulajasta

Luulaja tunnetaan ennen kaikkea tärkeänä satamakaupunkina, ja tärkeä se on myös kansainvälisen teknillisen yliopistonsa ansiosta. Luulajan lentoasema (LLA) sijaitsee kymmenen kilometrin päässä Luulajan kaupungista kaakkoon. Kenttä tunnetaan myös nimellä Kallax. Matka keskustaan sujuu hyvin esimerkiksi paikallisliikenteen LLT:n bussilla, linjalla 4. Lippuja voi ostaa joko lentoaseman kahvilasta tai lippuautomaatista, joka sijaitsee lähellä bussivarikkoa terminaalirakennuksen ulkopuolella. Lipun voi ostaa myös bussista luottokortilla, mutta käteinen ei bussissa kelpaa. Keskustaan pääset toki myös Flygtaxin takseilla, mutta matka kannattaa varata etukäteen. Lentoasemalla on myös useita autovuokraamoita – auton varaaminen ennakkoon on suositeltavaa.

Perillä Tukholmassa

Lennot Luulajasta Tukholmaan laskeutuvat Arlandan lentoasemalle (ARN), joka on Tukholman suurin lentokenttä 42 kilometrin päässä Tukholmasta pohjoiseen. Nopein tapa päästä Arlandasta keskustaan on 10–15 minuutin välein liikennöivä juna, Arlanda Express, joka saapuu keskustassa Centralstationille. Matka kestää 20 minuuttia. Flygbussarnan busseilla matka kestää 40 minuuttia, mutta etuna on reilusti junaa edullisempi hinta. Arlandan kentällä voit totta kai hypätä myös taksiin, mutta kannattaa muistaa, että Ruotsissa taksiyhtiöt saavat hinnoitella matkat vapaasti – eri firmojen hintoja kannattaa siis vertailla mieluiten jo etukäteen. Hintojen on aina oltava selkeästi esillä, ja joillain yhtiöillä on käytössä edulliset kiinteät hinnat. Arlandan lentoasemalla toimii myös useita autovuokraamoja, joiden palvelutiskit löytyvät erilliseltä vuokraamoalueelta. Osa palvelupisteistä sijaitsee kuitenkin terminaalissa 2. Kiireaikaan terminaaleista 2, 4 ja 5 pääsee ilmaisbussilla autovuokraamoille.

Liikkuminen Tukholmassa

Tukholmassa on helppo liikkua paikasta toiseen kävellen, mutta pidemmillä matkoilla kaupunginosasta toiseen liikuttaessa Tunnelbana on kätevä. T-banan verkostoon kuuluu useita linjoja ja kaikkiaan sata asemaa, joten suunnistaminen helpottuu, mikäli perehdyt matkan alussa metrokarttaan. Lippuja voi ostaa esimerkiksi älypuhelimeen ladattavalla sovelluksella tai metroaseman palvelupisteestä. Lisäksi Tukholmassa kulkevat bussit ja raitiovaunut, ja kaupungin ulkopuolelle pääset paikallisjunalla. Etenkin kesäaikaan kannattaa retkeillä lautta- tai laivakyydillä idyllisen kauniiseen Tukholman saaristoon. Taksi on Tukholmassa kallis vaihtoehto, joten sitä kannattaa käyttää vain harkiten.

Halvat lennot Luulajasta Tukholmaan ovat nopea vaihtoehto päästä perille silloin, kun matkantekoa tärkeämpää on perillä vietetty aika. Kaupunkien välinen etäisyys on yli 1 200 kilometriä, joten sen taittaa todella mielellään vaivattomasti lentämällä.

Lennot Luulaja – Tukholma

Onko kohteiden Luulaja ja Tukholma välillä suoria lentoja?

SAS vai Norwegian Air Shuttle? Tai yksi 2 muusta lentoyhtiöstä, jotka lentävät suoraan kohteiden Luulaja (LLA-Kallax) ja Tukholma (ARN-Arlanda) välillä? Sinun täytyy vain valita lentoyhtiösi, jotta voit varata paikan. Koska valinnan varaa on niin paljon, oikean lentoyhtiön löytäminen ei tule olemaan ongelma.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Luulaja ja Tukholma välillä kestää?

Jos olet matkalla kohteiden Luulaja ja Tukholma välillä, siihen menee suurin piirtein 1 tunti ja 19 minuuttia. Kohteiden välinen matka on 690 km. Tällä välillä operoivat SAS ja Norwegian Air Shuttle. Mikään ei voita täysin uuteen kohteeseen matkustamista, varsinkin, jos matkalla ei tarvitse pysähtyä toisella lentokentällä.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Luulaja ja Tukholma välisille lennoille?

Aiotko matkustaa kohteiden Luulaja ja Tukholma välillä etkä tiedä varmasti miltä kentältä lentosi lähtee tai mille se saapuu? Lähtökenttäsi tulee mitä todennäköisemmin olemaan Luulaja (LLA-Kallax) ja saapumiskenttäsi Tukholma (ARN-Arlanda).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Luulaja ja Tukholma välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Jos olet matkalla kohteiden Luulaja ja Tukholma välillä, sinulla on muutama yhtiö, joista valita. Joka kuukausi 188 lentoa lentävä SAS on monien paljon matkustavien valinta. Toinen hyvä vaihtoehto on Norwegian Air Shuttle, joka tarjoaa 124 lentoa näiden kohteiden välillä kuukaudessa. Jos varaat hieman aikaa eri vaihtoehtojen tutkimiseen, voit varmistaa, että olet löytänyt halvimman hinnan.

Kuinka monta lentoa kohteiden Luulaja ja Tukholma välillä on?

Lentojen varaaminen reitille Luulaja – Tukholma sujuu helposti. Voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lennon 10 jokapäiväisestä lennosta, joten lentojen varaaminen mihin aikaan vuodesta tahansa on helppoa.

Varatuimmat hotellit Tukholma

Näytä kaikki 383 majoitusliikettä kohteessa Tukholma
110 €
Radisson Blu Waterfront Hotel

Radisson Blu Waterfront Hotel

4.0 kautta 5.0 Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
Radisson Blu Waterfront Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stockholm Waterfront -kongressikeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntoklubin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
108 €
Sheraton Stockholm Hotel

Sheraton Stockholm Hotel

5.0 kautta 5.0 Tegelbacken 6, BOX 195, Tukholma
Sheraton Stockholm Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tukholman kuninkaanlinna. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
52 €
First Hotel Kungsbron

First Hotel Kungsbron

3.0 kautta 5.0 Västra Järnvägsgatan 17, Tukholma
First Hotel Kungsbron on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stockholm Waterfront -kongressikeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.