Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Luulaja - Tukholma

Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 20 minuuttia

Etsitkö lentoja Pohjanlahden pohjukasta, Luulajasta, Tukholmaan?

Jos matkustat esimerkiksi työmatkalle näihin kahteen kaupunkiin tai Tukholmaan esimerkiksi Pohjois-Suomesta, kannattaa etsiä ja varata lennot Luulajasta Tukholmaan heti. Tukholma on aina Tukholma, monille tuttu mutta silti aina uudella tavalla kiinnostava. Luulajan lentoasema on Ruotsin viidenneksi suurin, joten lentoyhteydet ovat kaupunkien välillä hyvät. Tukholmassa odottavat pääkaupunkitason mukavat hotellit ja ravintolat, erinomaiset museot ja muut nähtävyydet, vehreät puistot ja tietenkin valloittava meri. Halvat lennot Luulajasta Tukholmaan vievät keskelle kaikkea kiinnostavaa.

Luulaja–Tukholma-lennot

Halvat lennot Luulajasta Tukholmaan löydät helposti. Reittiä lentävät sekä SAS että Norwegian, ja lentoaika on alle puolitoista tuntia. Voit valita joko aikaisen aamulennon, rennomman aamupäivälennon tai lähteä matkaan vasta iltapäivällä tai illalla – valitset vain sen, mikä sopii matka-aikatauluusi parhaiten. Iltalennot ovat usein kaikkein edullisimpia, ja halvin lentopäivä on tiistai, kallein taas sunnuntai. Jos haluat säästää muutaman satasen lomabudjettiisi, varaa lennot Luulajasta Tukholmaan viimeistään pari kuukautta ennen matkaa. Jos voit valita matkan ajankohdan vapaasti, edullisimpia kuukausia varata lento Luulajasta Tukholmaan ovat maaliskuu ja marraskuu, kalleimpia taas kesäkuu ja joulukuu. Yleisesti ottaen Ruotsin kotimaanlentojen hintataso on edullinen, joten mitä luultavimmin saat hankittua lennon Luulajasta Tukholmaan vain muutamalla kympillä.

Lähtö Luulajasta

Luulaja tunnetaan ennen kaikkea tärkeänä satamakaupunkina, ja tärkeä se on myös kansainvälisen teknillisen yliopistonsa ansiosta. Luulajan lentoasema (LLA) sijaitsee kymmenen kilometrin päässä Luulajan kaupungista kaakkoon. Kenttä tunnetaan myös nimellä Kallax. Matka keskustaan sujuu hyvin esimerkiksi paikallisliikenteen LLT:n bussilla, linjalla 4. Lippuja voi ostaa joko lentoaseman kahvilasta tai lippuautomaatista, joka sijaitsee lähellä bussivarikkoa terminaalirakennuksen ulkopuolella. Lipun voi ostaa myös bussista luottokortilla, mutta käteinen ei bussissa kelpaa. Keskustaan pääset toki myös Flygtaxin takseilla, mutta matka kannattaa varata etukäteen. Lentoasemalla on myös useita autovuokraamoita – auton varaaminen ennakkoon on suositeltavaa.

Perillä Tukholmassa

Lennot Luulajasta Tukholmaan laskeutuvat Arlandan lentoasemalle (ARN), joka on Tukholman suurin lentokenttä 42 kilometrin päässä Tukholmasta pohjoiseen. Nopein tapa päästä Arlandasta keskustaan on 10–15 minuutin välein liikennöivä juna, Arlanda Express, joka saapuu keskustassa Centralstationille. Matka kestää 20 minuuttia. Flygbussarnan busseilla matka kestää 40 minuuttia, mutta etuna on reilusti junaa edullisempi hinta. Arlandan kentällä voit totta kai hypätä myös taksiin, mutta kannattaa muistaa, että Ruotsissa taksiyhtiöt saavat hinnoitella matkat vapaasti – eri firmojen hintoja kannattaa siis vertailla mieluiten jo etukäteen. Hintojen on aina oltava selkeästi esillä, ja joillain yhtiöillä on käytössä edulliset kiinteät hinnat. Arlandan lentoasemalla toimii myös useita autovuokraamoja, joiden palvelutiskit löytyvät erilliseltä vuokraamoalueelta. Osa palvelupisteistä sijaitsee kuitenkin terminaalissa 2. Kiireaikaan terminaaleista 2, 4 ja 5 pääsee ilmaisbussilla autovuokraamoille.

Liikkuminen Tukholmassa

Tukholmassa on helppo liikkua paikasta toiseen kävellen, mutta pidemmillä matkoilla kaupunginosasta toiseen liikuttaessa Tunnelbana on kätevä. T-banan verkostoon kuuluu useita linjoja ja kaikkiaan sata asemaa, joten suunnistaminen helpottuu, mikäli perehdyt matkan alussa metrokarttaan. Lippuja voi ostaa esimerkiksi älypuhelimeen ladattavalla sovelluksella tai metroaseman palvelupisteestä. Lisäksi Tukholmassa kulkevat bussit ja raitiovaunut, ja kaupungin ulkopuolelle pääset paikallisjunalla. Etenkin kesäaikaan kannattaa retkeillä lautta- tai laivakyydillä idyllisen kauniiseen Tukholman saaristoon. Taksi on Tukholmassa kallis vaihtoehto, joten sitä kannattaa käyttää vain harkiten.

Halvat lennot Luulajasta Tukholmaan ovat nopea vaihtoehto päästä perille silloin, kun matkantekoa tärkeämpää on perillä vietetty aika. Kaupunkien välinen etäisyys on yli 1 200 kilometriä, joten sen taittaa todella mielellään vaivattomasti lentämällä.

Luulaja - Tukholma Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Luulaja – Tukholma?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Luulaja -- Tukholma on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Tukholma. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Luulaja -- Tukholma on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Luulaja – Tukholma on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Luulaja -- Tukholma on tarjolla 61 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Luulaja – Tukholma?

  reitillä Luulaja -- Tukholma liikennöi 3 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Luulaja – Tukholma -lennoille?

  Löysimme alueelta Luulaja vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Tukholma: Kallax (LLA). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Arlanda (ARN), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Tukholma voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Arlanda (ARN)\n* Bromma (BMA)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Tukholma.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Luulaja – Tukholma?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Luulaja -- Tukholma hintaan ! Reitillä Luulaja -- Tukholma 3 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Luulaja liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Luulaja (LLA) -- Tukholma (ARN)\n * Scandinavian Airlines\n * Norwegian Air Shuttle\n * Singapore Airlines\n\n\n\n* Lennot reitillä Luulaja (LLA) -- Tukholma (BMA)\n * Scandinavian Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Luulaja – Tukholma useimmin?

  * Luulaja (LLA) -- Tukholma (ARN)\n * Scandinavian Airlines -- 30 viikoittaista lentoa reitillä LLA -- ARN\n \n\n * Norwegian Air Shuttle -- 27 viikoittaista lentoa reitillä LLA -- ARN\n \n\n * Singapore Airlines -- 3 viikoittaista lentoa reitillä LLA -- ARN\n\n\n\n* Luulaja (LLA) -- Tukholma (BMA)\n * Scandinavian Airlines -- 1 viikoittaista lentoa reitillä LLA -- BMA\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Luulaja lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Tukholma joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Scandinavian Airlines, liikennöivät viikoittain 30 lentoa reitillä Luulaja -- Tukholma. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Luulaja (LLA) liikennöidään viikoittain 60 lentoa kohteeseen Tukholma (ARN).\n* Lentoasemalta Luulaja (LLA) liikennöidään viikoittain 1 lentoa kohteeseen Tukholma (BMA).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Luulaja – Tukholma?

  Suora lento reitillä Luulaja -- Tukholma kestää yleensä noin 1 tunti, 15 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 690,26 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 8 tuntia. Lennon keskimääräinen kesto on 1 tunti, 31 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Luulaja – Tukholma?

  * Lento reitillä Luulaja (LLA) -- Tukholma (ARN)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.05\n * Aikaisin saapumisaika: 07.30\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 21.05\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.20\n\n\n\n* Lento reitillä Luulaja (LLA) -- Tukholma (BMA)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.00\n * Aikaisin saapumisaika: 09.25\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 06.00\n * Myöhäisin saapumisaika: 11.20\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Luulaja – Tukholma?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Tukholma

Näytä kaikki 663 majoitusliikettä kohteessa Tukholma
Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

Vasagatan 1, Tukholma
  4.5 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (23 arvostelua)

  Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms ...

  Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm93 €

  Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm93 €
  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,6/5 (279 arvostelua)

   Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän ...

   Radisson Blu Waterfront Hotel102 €

   Radisson Blu Waterfront Hotel102 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.