Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat lennot Helsinki – Helsingborg

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Reitin Helsinki – Helsingborg lentotiedot

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi MMX
Lennon hinta 211 €

Parhaat päivät lentää reitillä HEL – AGH

Lentohintakalenteri Kaavio halvimman hinnan löytämiseksi kohteesta Helsinki kohteeseen Helsingborg Napsauta tätä painiketta saadaksesi edellisten päivien tiedot Napsauta tätä painiketta saadaksesi seuraavien päivien tiedot 463 € 397 € 331 € 265 € 198 € 132 € 66 € 0 € 27 28 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 L S M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M Hinta on 463 € on Finnair Hinta on 463 € on Finnair Hinta on 398 € on Finnair Hinta on 463 € on Finnair Hinta on 427 € on Lufthansa Hinta on 408 € on Finnair Hinta on 408 € on Finnair Hinta on 372 € on Finnair Hinta on 372 € on Finnair Hinta on 362 € on Finnair Hinta on 372 € on Finnair Hinta on 362 € on Finnair Hinta on 372 € on Finnair Hinta on 398 € on Finnair Hinta on 362 € on Finnair Hinta on 372 € on Finnair Hinta on 372 € on Finnair Hinta on 372 € on Finnair Hinta on 362 € on Finnair Hinta on 362 € on Finnair Hinta on 362 € on Finnair Hinta on 362 € on Finnair Hinta on 372 € on Finnair Hinta on 211 € on SAS

Helsingborg lentotiedot

LähtöpaikkaHelsinki
Lähtölentokentän IATA-koodiHEL
Matkustaminen kohteeseenHelsingborg
Kohdelentokentän IATA-koodiAGH
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
LentoyhtiötSAS
Etäisyys
Suoran lennon kesto
Lentohinta211 €

Lennot Helsinki (ja lähialueet) – Helsingborg (ja lähialueet)

Onko kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Helsingborg (ja lähialueet) välillä suoria lentoja?

Ota mukaan tarpeeksi viihdykettä, että sinulla ei tule tylsää välilaskun aikana, koska kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Helsingborg (ja lähialueet) välillä ei lennetä suoria lentoja. Sinun täytyy varata lippusi yhtiöltä, joka myy välilaskullisia lentoja.

Voinko peruuttaa lentovaraukseni kohteeseen Helsingborg (ja lähialueet) COVID-19:n takia?

Koska olet ebookersin asiakas, sinulla voi olla mahdollisuus peruuttaa matkasi kohteeseen Helsingborg (ja lähialueet) ilman lisämaksua ja saada hyvityskuponki, jonka voit käyttää toiseen lentoon. Näet tilisi tiedoista, sisältyykö varaukseesi tämä vaihtoehto. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, suuntaa asiakaspalveluportaaliimme.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Helsingborg (ja lähialueet) välisille lennoille?

Jos olet lentämässä kohteesta Helsinki (ja lähialueet) kohteeseen Helsingborg (ja lähialueet), lähtölentokenttäsi tulee mitä luultavimmin olemaan Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja saapumislentokenttäsi Helsingborg (AGH-Ängelholm).

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Helsingborg (ja lähialueet) välillä on?

Koska kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Helsingborg (ja lähialueet) välillä liikennöidään suurin piirtein 26 lentoa joka kuukausi, lomasi suunnittelu ei ole vaikeaa. Päätä haluamasi matka-ajankohta ja valitse haluamasi istuinpaikka – jännittävä seikkailu odottaa.


Helsingborg – vuokra-autotarjoukset


Varatuimmat hotellit Helsingborg

Näytä kaikki 150 majoitusliikettä kohteessa Helsingborg
Hotell Stadsparken

Hotell Stadsparken

Bruksgatan 40, Helsingborg
  4.0 kautta 5.0
   
   

  St Maria Kyrka (kirkko) ja Kärnan (linna) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lauttaterminaali ja Stortorget (tori) ovat myös 10 minuutin ...

  Hotell Stadsparken80 €

  Hotell Stadsparken80 €
  Clarion Grand Hotel

  Clarion Grand Hotel

  Stortorget 8-12, Helsingborg
   4.0 kautta 5.0
    
    

   Lauttaterminaali ja Kärnan (linna) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Sofieron linna ja Ramlosa Health Well (spa- ja hyvinvointikeskus) ...

   Clarion Grand Hotel85 €

   Clarion Grand Hotel85 €
   Best Western Plus Hus 57

   Best Western Plus Hus 57

   Östergatan 57, Angelholm
    4.0 kautta 5.0
     
     
    5,0/5 (1 arvostelua)

    Hembygdsparken (puisto ja kotieläinpiha) on 0,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Ängelholmin asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Best Western Plus Hus 57115 €

    Best Western Plus Hus 57115 €
    Elite Hotel Marina Plaza

    Elite Hotel Marina Plaza

    Kungstorget 6, Helsingborg
     4.0 kautta 5.0
      
      
     3,0/5 (1 arvostelua)

     Kaupungintalo ja Kärnan (linna) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Lauttaterminaali ja ...

     Elite Hotel Marina Plaza83 €

     Elite Hotel Marina Plaza83 €
     Comfort Hotel Helsingborg

     Comfort Hotel Helsingborg

     Gasverksgatan 11, Helsingborg
      3.5 kautta 5.0
       
       

      Gustav Adolfin kirkko ja Kärnan (linna) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lundin yliopiston Helsingborgin kampus ja Lauttaterminaali ...

      Comfort Hotel Helsingborg70 €

      Comfort Hotel Helsingborg70 €
      Pensionat Strandgården

      Pensionat Strandgården

      Norra Strandvägen 52, Molle
       3.0 kautta 5.0
        
        
       4,0/5 (1 arvostelua)

       Kullaberg on 0,6 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta aamiaismajoituksesta. Molle Golf Club (golfkerho) ja Kullenin majakka sijaitsevat 5 kilometrin ...

       Pensionat Strandgården98 €

       Pensionat Strandgården98 €

       ^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

       Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

       Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

       Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.