Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tukholma Helsinki

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tukholma - Helsinki

Lähtölentokentän IATA-koodi ARN
Kohdelentokentän IATA-koodi HEL
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 106 €
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 10 minuuttia

Tukholma-Helsinki lennot

Vain tunnin lentomatkan päässä Tukholmasta sijaitsee Helsinki, vuoden 2012 Euroopan design pääkaupunki. Ebookersin kautta pystyt suunnittelemaan koko matkasi Tukholmasta Helsinkiin ja takaisin lentojen, hotellin ja mahdollisen vuokra-auton osalta.

Lentäminen Tukholmasta

Tukholma-Arlandan lentoasema sijaitsee noin 42 km Tukholmasta pohjoiseen ja 28km Uppsalasta etelään. Kätevin tapa kulkea Tukholman ja lentoaseman väliä on Arlanda Express-juna, joka kulkee kuusi kertaa tunnissa suuntaansa. Aikuisen junalippu maksaa noin 25€ ja matka taittuu noin 20 minuutissa. Junassa on tilaa riittämiin, joten isompienkin matkalaukkujen kanssa matka sujuu mukavasti. Sinun on mahdollista ottaa myös lentokenttäbussi Tukholman keskustasta, jolloin selviät hieman pienemmillä kustannuksilla junaan verrattuna, mutta matkasi tulee kestämään huomattavasti kauemmin. Mikäli saavut lentoasemalle omalla autollasi, on sinulla valittavanasi useammastakin parkkialueesta lentoaseman alueella. Tarjolla on sekä lyhyt- että pitkäaikaista pysäköintiä, joissa vuorokausihinnat vaihtelevat 25€ ja 38€ välillä.

Mitä tehdä saavuttuasi Helsinkiin?

Helsinkiin saavuttuasi laskeudut Helsinki-Vantaan lentoasemalle, noin 18 kilometrin päähän Helsingin keskustasta. Pääset liikkumaan lentoasemalta Helsinkiin helposti julkisilla liikennevälineillä, taksilla tai vuokra-autolla. Voit käyttää hyödyksesi Finnairin omaa bussiyhteyttä tai matkustaa Helsingin seudun liikenteen seutulinjalla 615. Molemmilla matka keskustaan kestää noin 40 minuuttia, mutta Helsingin seutuliikenteen bussia käyttämällä selviät matkasta noin 2€ halvemmalla. Voit napata halutessasi kummankin terminaalin edestä taksin tai vuokra-auton jostakin viidestä kentältä löytävästä vuokrausfirmasta. Saavuttuasi Helsingin keskustaan kannattaa sinun kokeilla liikkumiseen raitiovaunua ja metroa. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon myös se, että tärkeimmät nähtävyydet ovat varsin usein kävelymatkan päässä toisistaan.

Jotta matkastasi Tukholmasta Helsinkiin tulisi mahdollisimman miellyttävä heti alusta alkaen anna meidän olla mukana suunnittelussa heti alusta alkaen. Helppokäyttöisen, mutta tehokkaan hakukoneen avulla pääset vertailemaan yli 400 eri lentoyhtiön valikoimaa, jotta löytäisit itsellesi varmasti parhaat mahdolliset lennot. Anna meidän hoitaa etsiminen puolestasi ja aloita siis matkasi suunnittelu heti!

Lennot Tukholma – Helsinki

Onko kohteiden Tukholma ja Helsinki välillä suoria lentoja?

Haluatko varata suorat lennot reitille Tukholma – Helsinki? Voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon 4 yhtiöstä, jotka tarjoavat suoria lentoja tällä reitillä. Jos et tiedä mistä aloittaa, SAS ja Finnair ovat suosittuja vaihtoehtoja.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Tukholma ja Helsinki välillä kestää?

Jos olet matkalla kohteiden Tukholma ja Helsinki välillä, siihen menee suurin piirtein 59 minuuttia. Kohteiden välinen matka on 400 km. Suoria lentoja tällä välillä operoivat SAS ja Finnair. Mikään ei voita täysin uuteen kohteeseen matkustamista, varsinkin, jos matkalla ei tarvitse pysähtyä toisella lentokentällä.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tukholma ja Helsinki välisille lennoille?

Yleisimmät lentoreitit kohteiden Tukholma ja Helsinki välillä ovat:

  • Tukholma (ARN-Arlanda) – Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa): 144 lentoa viikossa
  • Tukholma (BMA-Bromma) – Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa): 9 lentoa viikossa
  • Nyköping (NYO-Tukholma - Skavsta) – Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa): 7 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Tukholma ja Helsinki välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Reitti kohteiden Tukholma ja Helsinki välillä on tiuhaan liikennöity, joten löydät varmasti monia lentoja, joista tehdä valintasi. Jos et ole varma, mistä aloittaa, tässä on kuusi tunnetuinta lentoyhtiötä:

  • SAS, 531 lentoa kuussa
  • Finnair, 176 lentoa kuussa
  • Norwegian Air International, 160 lentoa kuussa
  • Luxair, 115 lentoa kuussa
  • Singapore Airlines, 104 lentoa kuussa
  • Croatia Airlines, 63 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Tukholma ja Helsinki välillä on?

Matka kohteiden Tukholma ja Helsinki välillä ei voisi olla helpompi. 21 päivittäistä lentoa takaavat, että voit valita itsellesi parhaiten sopivan ajan.

Varatuimmat hotellit Helsinki

Näytä kaikki 1 836 majoitusliikettä kohteessa Helsinki
103 €
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

4.0 kautta 5.0 Ruoholahdenranta 3, Helsinki
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hietalahden kirpputori. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille memory foam -patjalliset sängyt ja LED-televisiot.
111 €
GLO Hotel Helsinki Airport

GLO Hotel Helsinki Airport

3.5 kautta 5.0 Helsinki-Vantaa Airport, Terminal 2, Vantaa
GLO Hotel Helsinki Airport on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, minkä lisäksi Suomen ilmailumuseo on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
92 €
Clarion Hotel Aviapolis

Clarion Hotel Aviapolis

4.0 kautta 5.0 Karhumäentie 5, Vantaa, Uusimaa
Clarion Hotel Aviapolis on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Suomen ilmailumuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.