Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tukholma Helsinki

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tukholma - Helsinki

Lähtölentokentän IATA-koodi ARN
Kohdelentokentän IATA-koodi HEL
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 92 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 57 minuuttia

Tukholma-Helsinki lennot

Vain tunnin lentomatkan päässä Tukholmasta sijaitsee Helsinki, vuoden 2012 Euroopan design pääkaupunki. Ebookersin kautta pystyt suunnittelemaan koko matkasi Tukholmasta Helsinkiin ja takaisin lentojen, hotellin ja mahdollisen vuokra-auton osalta.

Lentäminen Tukholmasta

Tukholma-Arlandan lentoasema sijaitsee noin 42 km Tukholmasta pohjoiseen ja 28km Uppsalasta etelään. Kätevin tapa kulkea Tukholman ja lentoaseman väliä on Arlanda Express-juna, joka kulkee kuusi kertaa tunnissa suuntaansa. Aikuisen junalippu maksaa noin 25€ ja matka taittuu noin 20 minuutissa. Junassa on tilaa riittämiin, joten isompienkin matkalaukkujen kanssa matka sujuu mukavasti. Sinun on mahdollista ottaa myös lentokenttäbussi Tukholman keskustasta, jolloin selviät hieman pienemmillä kustannuksilla junaan verrattuna, mutta matkasi tulee kestämään huomattavasti kauemmin. Mikäli saavut lentoasemalle omalla autollasi, on sinulla valittavanasi useammastakin parkkialueesta lentoaseman alueella. Tarjolla on sekä lyhyt- että pitkäaikaista pysäköintiä, joissa vuorokausihinnat vaihtelevat 25€ ja 38€ välillä.

Mitä tehdä saavuttuasi Helsinkiin?

Helsinkiin saavuttuasi laskeudut Helsinki-Vantaan lentoasemalle, noin 18 kilometrin päähän Helsingin keskustasta. Pääset liikkumaan lentoasemalta Helsinkiin helposti julkisilla liikennevälineillä, taksilla tai vuokra-autolla. Voit käyttää hyödyksesi Finnairin omaa bussiyhteyttä tai matkustaa Helsingin seudun liikenteen seutulinjalla 615. Molemmilla matka keskustaan kestää noin 40 minuuttia, mutta Helsingin seutuliikenteen bussia käyttämällä selviät matkasta noin 2€ halvemmalla. Voit napata halutessasi kummankin terminaalin edestä taksin tai vuokra-auton jostakin viidestä kentältä löytävästä vuokrausfirmasta. Saavuttuasi Helsingin keskustaan kannattaa sinun kokeilla liikkumiseen raitiovaunua ja metroa. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon myös se, että tärkeimmät nähtävyydet ovat varsin usein kävelymatkan päässä toisistaan.

Jotta matkastasi Tukholmasta Helsinkiin tulisi mahdollisimman miellyttävä heti alusta alkaen anna meidän olla mukana suunnittelussa heti alusta alkaen. Helppokäyttöisen, mutta tehokkaan hakukoneen avulla pääset vertailemaan yli 400 eri lentoyhtiön valikoimaa, jotta löytäisit itsellesi varmasti parhaat mahdolliset lennot. Anna meidän hoitaa etsiminen puolestasi ja aloita siis matkasi suunnittelu heti!

Tukholma - Helsinki Lennot FAQ

Lennot Tukholma – Helsinki

Onko kohteiden Tukholma ja Helsinki välillä suoria lentoja?

Miten ajattelit matkustaa kohteesta Tukholma (ARN-Arlanda) kohteeseen Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa)? Vaihtoehtoihin kuuluu Finnair ja 4 muuta lentoyhtiötä, jotka lentävät väliä Tukholma (ARN-Arlanda) – Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa). Vaihtoehtoisesti Finnair operoi reittiä Tukholma (BMA-Bromma) – Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa).

Kuinka kauan suora lento kohteiden Tukholma ja Helsinki välillä kestää?

Kohteiden Tukholma ja Helsinki välinen etäisyys on 400 km, ja tähän matkaan menee keskimäärin 57 minuuttia, mutta vähintään 55 minuuttia. Mikään ei voita saapumista kohteeseen suoralla lennolla, joten tarkista alennukset, joita SAS ja Finnair tarjoavat.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tukholma ja Helsinki välisille lennoille?

Koska kohteiden Tukholma ja Helsinki välillä on useita eri lentoreittejä, tässä ovat niistä yleisimmät:

  • Tukholma (ARN-Arlanda) - Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – 191 lentoa viikossa
  • Tukholma (BMA-Bromma) - Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – 51 lentoa viikossa
  • Nyköping (NYO-Tukholma - Skavsta) - Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – 12 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Tukholma ja Helsinki välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Jokainen lentoyhtiö on hieman erilainen. Jos olet varaamassa matkaa reitille Tukholma – Helsinki, voit varata lennot yhdeltä näiltä kuudelta suosituimmalta lentoyhtiöltä:

  • SAS, 603 lentoa kuussa
  • Finnair, 368 lentoa kuussa
  • Luxair, 195 lentoa kuussa
  • Norwegian Air International, 194 lentoa kuussa
  • Croatia Airlines, 92 lentoa kuussa
  • Air Canada, 91 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Tukholma ja Helsinki välillä on?

Helsinki houkuttelee tutustumaan. Aloita seikkailusi hankkimalla liput yhdelle 27 jokapäiväisestä lennosta reitillä Tukholma – Helsinki.

Varatuimmat hotellit Helsinki

Näytä kaikki 1 070 majoitusliikettä kohteessa Helsinki
120 €
GLO Hotel Helsinki Kluuvi

GLO Hotel Helsinki Kluuvi

4.0 kautta 5.0 Kluuvikatu 4, Helsinki
GLO Hotel Helsinki Kluuvi on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Stockmannin tavaratalo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 184 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
Hae hinnat
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

4.0 kautta 5.0 Ruoholahdenranta 3, Helsinki
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hietalahden kirpputori. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 349 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
Hae hinnat
Clarion Hotel Helsinki Airport

Clarion Hotel Helsinki Airport

4.0 kautta 5.0 Karhumäentie 5, Vantaa, Uusimaa
Clarion Hotel Helsinki Airport on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Suomen ilmailumuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 258 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.