Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tukholma Helsinki

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tukholma - Helsinki

Lähtölentokentän IATA-koodi ARN
Kohdelentokentän IATA-koodi HEL
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 108 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 55 minuuttia

Tukholma-Helsinki lennot

Vain tunnin lentomatkan päässä Tukholmasta sijaitsee Helsinki, vuoden 2012 Euroopan design pääkaupunki. Ebookersin kautta pystyt suunnittelemaan koko matkasi Tukholmasta Helsinkiin ja takaisin lentojen, hotellin ja mahdollisen vuokra-auton osalta.

Lentäminen Tukholmasta

Tukholma-Arlandan lentoasema sijaitsee noin 42 km Tukholmasta pohjoiseen ja 28km Uppsalasta etelään. Kätevin tapa kulkea Tukholman ja lentoaseman väliä on Arlanda Express-juna, joka kulkee kuusi kertaa tunnissa suuntaansa. Aikuisen junalippu maksaa noin 25€ ja matka taittuu noin 20 minuutissa. Junassa on tilaa riittämiin, joten isompienkin matkalaukkujen kanssa matka sujuu mukavasti. Sinun on mahdollista ottaa myös lentokenttäbussi Tukholman keskustasta, jolloin selviät hieman pienemmillä kustannuksilla junaan verrattuna, mutta matkasi tulee kestämään huomattavasti kauemmin. Mikäli saavut lentoasemalle omalla autollasi, on sinulla valittavanasi useammastakin parkkialueesta lentoaseman alueella. Tarjolla on sekä lyhyt- että pitkäaikaista pysäköintiä, joissa vuorokausihinnat vaihtelevat 25€ ja 38€ välillä.

Mitä tehdä saavuttuasi Helsinkiin?

Helsinkiin saavuttuasi laskeudut Helsinki-Vantaan lentoasemalle, noin 18 kilometrin päähän Helsingin keskustasta. Pääset liikkumaan lentoasemalta Helsinkiin helposti julkisilla liikennevälineillä, taksilla tai vuokra-autolla. Voit käyttää hyödyksesi Finnairin omaa bussiyhteyttä tai matkustaa Helsingin seudun liikenteen seutulinjalla 615. Molemmilla matka keskustaan kestää noin 40 minuuttia, mutta Helsingin seutuliikenteen bussia käyttämällä selviät matkasta noin 2€ halvemmalla. Voit napata halutessasi kummankin terminaalin edestä taksin tai vuokra-auton jostakin viidestä kentältä löytävästä vuokrausfirmasta. Saavuttuasi Helsingin keskustaan kannattaa sinun kokeilla liikkumiseen raitiovaunua ja metroa. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon myös se, että tärkeimmät nähtävyydet ovat varsin usein kävelymatkan päässä toisistaan.

Jotta matkastasi Tukholmasta Helsinkiin tulisi mahdollisimman miellyttävä heti alusta alkaen anna meidän olla mukana suunnittelussa heti alusta alkaen. Helppokäyttöisen, mutta tehokkaan hakukoneen avulla pääset vertailemaan yli 400 eri lentoyhtiön valikoimaa, jotta löytäisit itsellesi varmasti parhaat mahdolliset lennot. Anna meidän hoitaa etsiminen puolestasi ja aloita siis matkasi suunnittelu heti!

Tukholma - Helsinki Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Tukholma – Helsinki?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Tukholma -- Helsinki on 109 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Helsinki. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Tukholma -- Helsinki on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Tukholma – Helsinki on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Tukholma -- Helsinki on tarjolla 188 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Tukholma – Helsinki?

  reitillä Tukholma -- Helsinki liikennöi 9 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Tukholma – Helsinki -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Tukholma ovat:\n\n* Arlanda (ARN)\n* Bromma (BMA)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Helsinki.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Tukholma – Helsinki?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Tukholma -- Helsinki hintaan 109 €! Reitillä Tukholma -- Helsinki 9 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Tukholma liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Tukholma (ARN) -- Helsinki (HEL)\n * Scandinavian Airlines\n * Finnair\n * Djibouti Airlines\n\n\n\n* Lennot reitillä Tukholma (BMA) -- Helsinki (HEL)\n * Finnair\n * Malmö Aviation\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Tukholma – Helsinki useimmin?

  * Tukholma (ARN) -- Helsinki (HEL)\n * Scandinavian Airlines -- 64 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- HEL\n \n\n * Finnair -- 35 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- HEL\n \n\n * Djibouti Airlines -- 15 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- HEL\n\n\n\n* Tukholma (BMA) -- Helsinki (HEL)\n * Finnair -- 20 viikoittaista lentoa reitillä BMA -- HEL\n \n\n * Malmö Aviation -- 19 viikoittaista lentoa reitillä BMA -- HEL\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Tukholma lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Helsinki joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Scandinavian Airlines, liikennöivät viikoittain 64 lentoa reitillä Tukholma -- Helsinki. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Tukholma (ARN) liikennöidään viikoittain 149 lentoa kohteeseen Helsinki (HEL).\n* Lentoasemalta Tukholma (BMA) liikennöidään viikoittain 39 lentoa kohteeseen Helsinki (HEL).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Tukholma – Helsinki?

  Suora lento reitillä Tukholma -- Helsinki kestää yleensä noin 55 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 399,03 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 1 tunti, 10 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 59 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Tukholma – Helsinki?

  * Lento reitillä Tukholma (ARN) -- Helsinki (HEL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.40\n * Aikaisin saapumisaika: 00.30\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 22.35\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.45\n\n\n\n* Lento reitillä Tukholma (BMA) -- Helsinki (HEL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.30\n * Aikaisin saapumisaika: 09.40\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.20\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.30\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Tukholma – Helsinki liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Tukholma -- Helsinki liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------------|---------------|\n| Scandinavian Airlines | Airbus A319 |\n| Finnair | Airbus A319 |\n| Djibouti Airlines | Airbus A319 |\n| Singapore Airlines | Airbus A319 |\n| Norwegian Air Shuttle | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Tukholma – Helsinki?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Helsinki

Näytä kaikki 994 majoitusliikettä kohteessa Helsinki
GLO Hotel Helsinki Kluuvi

GLO Hotel Helsinki Kluuvi

Kluuvikatu 4, Helsinki
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (115 arvostelua)

  Ateneumin taidemuseo ja Kauppatori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Presidentinlinna ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 10 minuutin ...

  GLO Hotel Helsinki Kluuvi126 €

  GLO Hotel Helsinki Kluuvi126 €
  Clarion Hotel Helsinki

  Clarion Hotel Helsinki

   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (207 arvostelua)

   Länsisatama, Nykytaiteen museo Kiasma ja Ateneumin taidemuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kansallismuseo ja Finlandia-talo ovat myös 3 kilometrin ...

   Clarion Hotel Helsinki105 €

   Clarion Hotel Helsinki105 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.