Lennot Älvsjö

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Älvsjö

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Älvsjö olivat annetulla aikavälillä 46 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 98 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Älvsjö vuosille 2021 ja 2022. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Älvsjö?

✔️ Lennot kohteeseen Älvsjö maksavat yleensä 98 €–113 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Älvsjö, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 46 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Älvsjö?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Älvsjö yhdensuuntaiselle matkalle on helmikuussa ja menopaluulennolle joulukuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Älvsjö?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Älvsjö helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Älvsjö saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Älvsjö?

✔️ Voit muuttaa kohteen Älvsjö lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Älvsjö?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Älvsjö helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Älvsjö lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Älvsjö sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Norwegian Air International Ltd, Finnair, Air Baltic, SAS. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Älvsjö (STO) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Älvsjö (STO), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Älvsjö Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi STO
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Norwegian Air International Ltd, Finnair, Air Baltic, SAS
Halvin lento 98 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Älvsjö?

Norwegian Air International Ltd, Finnair, Air Baltic, SAS

Älvsjö – lento ja hotelli -paketit economy-lennoilla

Stallmästaregården Hotel
Hotel J
Hotell Kringelstaden
Quality Hotel Friends
Mornington Hotel Stockholm Bromma
Långholmen Hotell
Elite Hotel Stockholm Plaza
Hotel Bema
Radisson Collection, Strand Hotel, Stockholm
Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport
Radisson Blu Arlandia Hotel
Bo Hotel
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Älvsjö
Näytä kaikki matkat

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Halvimmat hinnat viimeisten 24 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.