Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Kartta

Viihtyisimmät hotellit kohteen Keski-Pohjanmaa lähellä

Näytä kaikki 55 majoitusliikettä kohteessa Keski-Pohjanmaa
87 €
Hotel Kokkola

Hotel Kokkola

3.0 kautta 5.0 Rantakatu 14, Kokkola
4/5
(24 arvostelua)
Hotel Kokkola on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Luonnontieteellinen museo Kieppi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelun. Tässä 3 tähden hotellissa on 76 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Arvosteltu 28.3.2021

Erittäin mukava henkilökunta. Hyvä aamupala. Suosittelen Hotel Kokkolaa ehdottomasti muillekkin. Hieman miinusta, ettei hotellia ole ilmeisimmin remontoitu hetkeen (siistiä hotellissa silti oli), mutta toisaalta tämä miinus näkyi hinnassa. Hinta-laatusuhde näin ollen oli hyvä.

 
119 €
Hotelli Nukkumatti

Hotelli Nukkumatti

3.5 kautta 5.0 Nahkurinkatu 2, Kokkola
3/5
(25 arvostelua)
Hotelli Nukkumatti on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Luonnontieteellinen museo Kieppi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 51 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Arvosteltu 12.4.2020

Hyvin hiljaista . Sopivassa paikassa matkalla Lappiin. Rauhallista ja palveluita tarpeeksi.

 
85 €
Finlandia Hotel Seurahuone

Finlandia Hotel Seurahuone

3.0 kautta 5.0 Torikatu 24, Kokkola
3/5
(15 arvostelua)
Finlandia Hotel Seurahuone sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Luonnontieteellinen museo Kieppi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 baaria. Tässä 3 tähden hotellissa on 62 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Arvosteltu 11.11.2019

Kiva henkilökunta, vanhanaikaisesti kivat huoneet. hyvä sijainti keskellä city.

 
Hae hinnat
Original Sokos Hotel Kaarle

Original Sokos Hotel Kaarle

3.0 kautta 5.0 Kauppatori 4, 4, Kokkola, Central Ostrobothnia
Original Sokos Hotel Kaarle sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Luonnontieteellinen museo Kieppi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ravintolan, kuntokeskuksen ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 159 huonetta 4 kerroksessa.
 
Hae hinnat
Hostel Racuna

Hostel Racuna

1.0 kautta 5.0 Koivuhaantie 1, Kokkola
Hostel Racuna sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lahdenperän uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 1 tähden hostellissa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
 
Hae hinnat
Wanha Kartano - Old Mansion

Wanha Kartano - Old Mansion

3.5 kautta 5.0 5 Packhusgatan, Kokkola
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Luonnontieteellinen museo Kieppi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 6 huvilaa. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.
 

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.