Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Tarkista saatavuus antamalla päivämäärät

Hotellin kuvaus

Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ålesundin lauttaterminaali. Loma-asunnossa tarjoaa 2 kylpyhuonetta.

  • Loma-asunnossa tarjoaa asiakkaille 2 kylpyhuonetta
  • Sijaitsee kivenheiton päässä kohteesta Parkenin kulttuuritalo ja Alesund Museum (museo)

Lisätietoja hotellista Ainutlaatuinen ja tilava kattohuoneisto!

Sijainti Ålesund, Møre og Romsdal 6003

Lisätietoja majoituspaikasta

  • 1 huone
  • Savuton hotelli

Hotellin ehdot

Lähtöselvitys

  • Sisäänkirjautumisaika alkaa klo 16.00

Sisäänkirjautumisen erikoisohjeet:

Saat majoittajalta ohjeet sisään- ja uloskirjautumiseen sähköpostitse. Saat myös Vrbolta sähköpostitse linkin Vrbo-tilille, jonka kautta voit hallinnoida varaustasi.

Saat majoittajalta sisään- ja uloskirjautumisohjeet sähköpostitse. Saat myös Vrbolta sähköpostitse linkin Vrbo-tilille, jonka kautta voit hallinnoida varaustasi.

Lähtöpäivä

  • Uloskirjautuminen klo 11.00 mennessä

Lapset ja lisävuoteet

  • Tämä majoituspaikka ei salli lapsia.

Lemmikit

  • Lemmikkejä ei sallita

Käytännöt

Lisähenkilöistä saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoituspaikoittain

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityispyyntöjen toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata.

Juhlien tai ryhmätapahtumien järjestäminen on kielletty majoituspaikassa

Majoittaja ei ole ilmoittanut, onko majoituspaikassa häkävaroitinta. Harkitse kannettavan häkävaroittimen tuomista matkallesi.

Majoittaja ei ole ilmoittanut, onko majoituspaikassa palovaroitinta

Tätä majoituspaikkaa hallinnoi kumppanimme Vrbo. Saat Vrbolta sähköpostitse linkin Vrbo-tilille, jonka kautta voit muuttaa varaustasi tai peruuttaa sen.

Lisäasiakkaista saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoituspaikan käytäntöjen mukaisesti.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityispyynnöt toteutetaan mahdollisuuksien mukaan sisäänkirjautumishetkellä. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja.

Tätä majoituspaikkaa hallinnoi majoitusyrityksen sijasta yksityinen majoittaja. Juhlien tai ryhmätapahtumien järjestäminen on kiellettyä majoituspaikassa.

  • Tapahtumia/juhlia ei sallita
url importing http://www.ebookers.fi/Ålesund-Hotels-Ainutlaatuinen-ja-tilava-kattohuoneisto!.h36424198-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
There was an error importing /Ålesund-Hotels-Ainutlaatuinen-ja-tilava-kattohuoneisto!.h36424198-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&, error: javax.servlet.jsp.JspTagException: 301 http://www.ebookers.fi/Ålesund-Hotels-Ainutlaatuinen-ja-tilava-kattohuoneisto!.h36424198-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
*Price based on the lowest price found within past 24 hours and based upon one night stay for two adults over the next thirty days. Prices and availability subject to change. Additional terms may apply.