Pääosion alkuosa

Suositut Aamiaismajoitukset – Cesme

Kosem Konukevi Hae hinnat
Kosem Konukevi

Kosem Konukevi

2020 Sokak, No.5, Cesme, Izmir
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kosem Konukevi sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen. Tässä aamiaismajoituksessa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

  Kayezta Hotel Alacati 36 €
  Kayezta Hotel Alacati

  Kayezta Hotel Alacati

  Cumhuriyet Cad 3013 Sokak, No 35 Alacati, Cesme, Izmir
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kayezta Hotel Alacati sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2009 rakennetussa aamiaismajoituksessa on 12 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

   Adil Pansiyon 25 €
   Adil Pansiyon

   Adil Pansiyon

   Musalla mahallesi 1028 sokak, Cesme, Ege
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Adil Pansiyon sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Çeşmen huvivenesatama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

    Serin Konak Hae hinnat
    Serin Konak

    Serin Konak

    Alacati mahallesi 12001 Sokak No 48, Cesme, Alacati
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Serin Konak sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä aamiaismajoituksessa on 6 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

     My Vera Alacati Butik Otel Hae hinnat
     My Vera Alacati Butik Otel

     My Vera Alacati Butik Otel

     6000 Sokak, Sakizlar caddesi, Alacati, Cesme, Izmir
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      My Vera Alacati Butik Otel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ilica Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan (kauden mukaan). Tässä vuonna 2018 rakennetussa aamiaismajoituksessa on 11 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat LCD-televisiot ja minibaarit.

      Forever Alacati Boutique Hotel - Adults Only 50 €
      Forever Alacati Boutique Hotel - Adults Only

      Forever Alacati Boutique Hotel - Adults Only

      Alaçati Mah. 15041 Sok. No:41, Cesme
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Forever Alacati Boutique Hotel - Adults Only sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ilica Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä aamiaismajoituksessa on 6 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

       ALAYAZ HOTEL 89 €
       ALAYAZ HOTEL

       ALAYAZ HOTEL

       Alacati Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi No:40, Cesme, Izmir
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        ALAYAZ HOTEL sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä aamiaismajoituksessa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

        Alacati Degirmen Hotel Hae hinnat
        Alacati Degirmen Hotel

        Alacati Degirmen Hotel

        1057 Street No: 7 Alacati, Cesme, Izmir
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Alacati Degirmen Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alaçatın basaari. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2004 rakennetussa aamiaismajoituksessa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

         Alacati Lavender Butik Hotel Hae hinnat
         Alacati Lavender Butik Hotel

         Alacati Lavender Butik Hotel

         Alaçati Mahallesi 13051 sok. No 15, Alacati, Cesme, Izmir
           
          0.0 kautta 5.0 Tähteä

          Alacati Lavender Butik Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä aamiaismajoituksessa on 9 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

          Drop Boutique Otel Hae hinnat
          Drop Boutique Otel

          Drop Boutique Otel

          1008. Sk. 4, Cesme, Izmir
            
           0.0 kautta 5.0 Tähteä

           Drop Boutique Otel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Çeşmen huvivenesatama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä aamiaismajoituksessa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.

           Dört Mevsim Alaçatı Butik Otel 89 €
           Dört Mevsim Alaçatı Butik Otel

           Dört Mevsim Alaçatı Butik Otel

           Alaçati Mahallesi 12055 Sokak No. 26, Cesme, Izmir
             
            0.0 kautta 5.0 Tähteä

            Dört Mevsim Alaçatı Butik Otel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä aamiaismajoituksessa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarin (osa tuotteista ilmaisia).

            Yelken Konak Alacati Hae hinnat
            Yelken Konak Alacati

            Yelken Konak Alacati

            Alacati Mah 16002 Sok No 12, Cesme
              
             0.0 kautta 5.0 Tähteä

             Yelken Konak Alacati sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Oasis Aquaparkin vesipuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä aamiaismajoituksessa on 8 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

             Löydä kohteen Cesme parhaat Aamiaismajoitukset ja majoitu mukavuudesta tinkimättä

             Jos haluat nähdä ja kokea kohteen Cesme aivan kuin paikalliset, parhaiten se onnistuu, kun varaat lomasi ajaksi tyylikkään aamiaismajoituksen. Tarjolla on huikea valikoima tunnelmallisia huoneita ja sviittejä, joista löytyy vaihtoehtoja aivan joka makuun. Upeimmat majapaikat tarjoavat lisäksi historiallista arkkitehtuuria sekä lähes loputtoman kattauksen tyylikkäitä ja ainutlaatuisia yksityiskohtia. Mitä palveluun tulee, se on tämän luokan majapaikoissa poikkeuksetta kovinta mahdollista luokkaa. Samaa voi sanoa ruoasta, jonka saat aina tuoreena suoraan majapaikan keittiöstä. Koska kyseessä on aamiaismajoitus, huonehintaan sisältyvä aamiainen on aina bravuuri, jonka valmistuksessa ei aineksia säästellä.

             Aamiaismajoitukset kohteessa Cesme – lomailua aidoimmillaan

             Valitsemalla aamiaismajoituksen kohteessa Cesme, pääset näkemään ja kokemaan tämän upean kohteen kaikkein aidoimmillaan. Erityisen hyvin tällaiset intiimit majapaikat sopivat romanttista irtiottoa kaipaaville pareille sekä mukavuudenhaluisille rentoutujille. Syynä on niiden lumoava tunnelma, joka vie mielen nopeasti kauas arjen murheista. Moni aamiaismajoitusta tarjoava majapaikka on melkeinpä nähtävyys itsessään. Rakennukset ovat yleensä vanhoja ja arvokkaita, ja sisustus täynnä toinen toistaan upeampia yksityiskohtia. Viimeksi mainitut on yleensä valinnut paikan omistaja. Juuri omistajat tekevätkin näistä majapaikoista erityisen kiinnostavia. Jokaisella heistä on oma tyylinsä, mikä varmistaa, että jokainen aamiaismajoitus tarjoaa aina jotain täysin erilaista.

             Eikä omaleimaisuus suinkaan rajoitu vain sisustukseen. Vähintään yhtä tärkeää on nimittäin majapaikan ruoka, johon omistaja panostaa usein jopa sisustustakin enemmän. Toisin kuin hotelleissa, aamiaismajoitusta tarjoavissa paikoissa ruoka valmistetaan aina tunteella ja taatusti tuoreista raaka-aineista. Näin myös kohteessa Cesme, jossa raaka-aineet saa kätevästi kaupungin keskustan toreilta. Usein jo aamiainen nostaa riman todella korkealle, ja saa odottamaan päivän muita aterioita kuin kuuta nousevaa. Aamiaismajoituksissa aamiaisen merkitys on tietysti poikkeuksellisen suuri. Monille kokeneille vieraille se mittaa koko paikan tason, mikä saa myös omistajan panostamaan siihen huomattavasti. Aamiainen on lisäksi tärkeä sosiaalinen tapahtuma, jonka aikana vieraat vaihtavat kuulumisia pöytien antimista nauttien.

             Kiehtoviksi kohteen Cesme Aamiaismajoitukset tekee myös se, että ne ovat kiinteä osa täkäläistä asuinympäristöä. Siitä on suurta hyötyä etenkin niille, jotka haluavat päästä kärryille paikallisesta elämänmenosta ja tapahtumista tai yksinkertaisesti sulautua joukkoon. Toisin kuin suurissa ketjuhotelleissa paikallisen aamiaismajoituksen pöydässä viereesi voi istua melkeinpä kuka tahansa paikallinen, ruoka tulee lähikaupasta ja omistaja tietää taatusti viikonlopun tapahtumat. Koska myös paikalliset käyttävät tämän saman yrityksen palveluita, pääset tapaamaan heitä vaikka päivittäin. Usein seurauksena on kohtaamisia, joita et vähään aikaan unohda!

             Kohteen Cesme Aamiaismajoitukset sopivat täydellisesti myös säästöbudjetilla reissaaville. Huonehintaan kuuluu lähes aina ilmainen wi-fi-yhteys ja televisio, ja saat lisäksi käyttöösi viihtyisät ulkotilat ja reippaasti oleskelutilaa. Myös se kannattaa huomioida, että huonehintaan kuuluu aina ilmainen aamiainen. Kaiken tämän ansiosta aamiaismajoitus tarjoaa poikkeuksetta erittäin hyvää vastinetta rahoillesi. Kannattaa huomioida myös paikallisten neuvot ja vinkit – niiden avulla voi usein paitsi säästää rahaa, myös päästä näkemään ja kokemaan asioita, joista hotelleissa vain unelmoidaan.

             Tutustu ebookersin valikoimaan ja löydä kohteen Cesme parhaat Aamiaismajoitukset

             Sivustomme karttatyökalun avulla löydät kaikki kohteen Cesme Aamiaismajoitukset vain parilla painalluksella, minkä jälkeen voit valikoida niistä itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Karttatyökalun lähennystoiminnolla voit tutkailla esimerkiksi aivan keskustassa tai todella syrjässä sijaitsevia vaihtoehtoja tai valita jonkin päänähtävyyden vieressä sijaitsevan majapaikan. Tai sitten voit vain antaa matkapäiväsi ja antaa ebookersin valita kohteen Cesme parhaat Aamiaismajoitukset puolestasi.

             Löydä kohteen Cesme parhaat Aamiaismajoitukset ja majoitu mukavuudesta tinkimättä

             Jos haluat nähdä ja kokea kohteen Cesme aivan kuin paikalliset, parhaiten se onnistuu, kun varaat lomasi ajaksi tyylikkään aamiaismajoituksen. Tarjolla on huikea valikoima tunnelmallisia huoneita ja sviittejä, joista löytyy vaihtoehtoja aivan joka makuun. Upeimmat majapaikat tarjoavat lisäksi historiallista arkkitehtuuria sekä lähes loputtoman kattauksen tyylikkäitä ja ainutlaatuisia yksityiskohtia. Mitä palveluun tulee, se on tämän luokan majapaikoissa poikkeuksetta kovinta mahdollista luokkaa. Samaa voi sanoa ruoasta, jonka saat aina tuoreena suoraan majapaikan keittiöstä. Koska kyseessä on aamiaismajoitus, huonehintaan sisältyvä aamiainen on aina bravuuri, jonka valmistuksessa ei aineksia säästellä.

             Aamiaismajoitukset kohteessa Cesme – lomailua aidoimmillaan

             Valitsemalla aamiaismajoituksen kohteessa Cesme, pääset näkemään ja kokemaan tämän upean kohteen kaikkein aidoimmillaan. Erityisen hyvin tällaiset intiimit majapaikat sopivat romanttista irtiottoa kaipaaville pareille sekä mukavuudenhaluisille rentoutujille. Syynä on niiden lumoava tunnelma, joka vie mielen nopeasti kauas arjen murheista. Moni aamiaismajoitusta tarjoava majapaikka on melkeinpä nähtävyys itsessään. Rakennukset ovat yleensä vanhoja ja arvokkaita, ja sisustus täynnä toinen toistaan upeampia yksityiskohtia. Viimeksi mainitut on yleensä valinnut paikan omistaja. Juuri omistajat tekevätkin näistä majapaikoista erityisen kiinnostavia. Jokaisella heistä on oma tyylinsä, mikä varmistaa, että jokainen aamiaismajoitus tarjoaa aina jotain täysin erilaista.

             Eikä omaleimaisuus suinkaan rajoitu vain sisustukseen. Vähintään yhtä tärkeää on nimittäin majapaikan ruoka, johon omistaja panostaa usein jopa sisustustakin enemmän. Toisin kuin hotelleissa, aamiaismajoitusta tarjoavissa paikoissa ruoka valmistetaan aina tunteella ja taatusti tuoreista raaka-aineista. Näin myös kohteessa Cesme, jossa raaka-aineet saa kätevästi kaupungin keskustan toreilta. Usein jo aamiainen nostaa riman todella korkealle, ja saa odottamaan päivän muita aterioita kuin kuuta nousevaa. Aamiaismajoituksissa aamiaisen merkitys on tietysti poikkeuksellisen suuri. Monille kokeneille vieraille se mittaa koko paikan tason, mikä saa myös omistajan panostamaan siihen huomattavasti. Aamiainen on lisäksi tärkeä sosiaalinen tapahtuma, jonka aikana vieraat vaihtavat kuulumisia pöytien antimista nauttien.

             Kiehtoviksi kohteen Cesme Aamiaismajoitukset tekee myös se, että ne ovat kiinteä osa täkäläistä asuinympäristöä. Siitä on suurta hyötyä etenkin niille, jotka haluavat päästä kärryille paikallisesta elämänmenosta ja tapahtumista tai yksinkertaisesti sulautua joukkoon. Toisin kuin suurissa ketjuhotelleissa paikallisen aamiaismajoituksen pöydässä viereesi voi istua melkeinpä kuka tahansa paikallinen, ruoka tulee lähikaupasta ja omistaja tietää taatusti viikonlopun tapahtumat. Koska myös paikalliset käyttävät tämän saman yrityksen palveluita, pääset tapaamaan heitä vaikka päivittäin. Usein seurauksena on kohtaamisia, joita et vähään aikaan unohda!

             Kohteen Cesme Aamiaismajoitukset sopivat täydellisesti myös säästöbudjetilla reissaaville. Huonehintaan kuuluu lähes aina ilmainen wi-fi-yhteys ja televisio, ja saat lisäksi käyttöösi viihtyisät ulkotilat ja reippaasti oleskelutilaa. Myös se kannattaa huomioida, että huonehintaan kuuluu aina ilmainen aamiainen. Kaiken tämän ansiosta aamiaismajoitus tarjoaa poikkeuksetta erittäin hyvää vastinetta rahoillesi. Kannattaa huomioida myös paikallisten neuvot ja vinkit – niiden avulla voi usein paitsi säästää rahaa, myös päästä näkemään ja kokemaan asioita, joista hotelleissa vain unelmoidaan.

             Tutustu ebookersin valikoimaan ja löydä kohteen Cesme parhaat Aamiaismajoitukset

             Sivustomme karttatyökalun avulla löydät kaikki kohteen Cesme Aamiaismajoitukset vain parilla painalluksella, minkä jälkeen voit valikoida niistä itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Karttatyökalun lähennystoiminnolla voit tutkailla esimerkiksi aivan keskustassa tai todella syrjässä sijaitsevia vaihtoehtoja tai valita jonkin päänähtävyyden vieressä sijaitsevan majapaikan. Tai sitten voit vain antaa matkapäiväsi ja antaa ebookersin valita kohteen Cesme parhaat Aamiaismajoitukset puolestasi.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Cesme

             Näytä kaikki 753 majoitusliikettä kohteessa Cesme
             Boyalik Beach Hotel & Spa Hae hinnat
             Boyalik Beach Hotel & Spa

             Boyalik Beach Hotel & Spa

             Boyalik Mevkii 3200 Sokak No. 1, Cesme, Izmir
               
              0.0 kautta 5.0 Tähteä

              Rooms Beachin lomakeskus, Aqua Toy City ja Ilica Beach (ranta) ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Boyalıkin ranta ja Çeşmen huvivenesatama ovat myös 3 kilometrin päässä.

              Sheraton Cesme Hotel, Resort & Spa 49 €
              Sheraton Cesme Hotel, Resort & Spa

              Sheraton Cesme Hotel, Resort & Spa

              Sifne Cad. No:35, Llica, Cesme, Izmir
                
               5.0 kautta 5.0 Tähteä

               Ilica Beach (ranta), Oasis Aquaparkin vesipuisto ja Aqua Toy City sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lomakeskuksesta. Alaçatın basaari ja Boyalıkin ranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

               Seya Beach Hotel - Alacati 44 €
               Seya Beach Hotel - Alacati

               Seya Beach Hotel - Alacati

               Alacati Mahallesi Cark Plaji Mevkii 8010, Cesme, Izmir
                 
                0.0 kautta 5.0 Tähteä

                Alacati Marina (venesatama), Delikli Koyn ranta ja Pazaryerin moskeija ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Alaçatın basaari sijaitsee 4,7 kilometrin päässä.

                İlica Hotel Spa & Wellness Thermal Resort 62 €
                İlica Hotel Spa & Wellness Thermal Resort

                İlica Hotel Spa & Wellness Thermal Resort

                Boyalik Mevkii Ilica, Cesme, Izmir
                  
                 5.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Boyalıkin ranta, Aqua Toy City ja Ilica Beach (ranta) ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kokouskeskuksen yhteydessä sijaitsevasta hotellista. Rooms Beachin lomakeskus ja Çeşmen huvivenesatama ovat myös 5 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.