Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
3.4. - 5.4.
Ensi viikonloppuna
10.4. - 12.4.

Suosituimmat Hortaleza hotellit

Hae hinnat
Exe Madrid Norte

Exe Madrid Norte

4.0 kautta 5.0 Calle Martina Diaz, 4, Madrid
Exe Madrid Norte on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Estadio Santiago Bernabéu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 134 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Hotel Suites Feria de Madrid

Hotel Suites Feria de Madrid

4.0 kautta 5.0 Moscatelar 31, Madrid, Madrid
Hotel Suites Feria de Madrid on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Avenida America. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 29 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaali.
Hae hinnat
Ifema Messukeskus, Loft D Rentoutua tai Työskennellä

Ifema Messukeskus, Loft D Rentoutua tai Työskennellä

Calle Tomás Redondo 3, Madrid, Madrid
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta IFEMA-messukeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ulkotenniskenttä ja concierge-palvelut. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
65 €
Occidental Castellana Norte

Occidental Castellana Norte

4.0 kautta 5.0 Avenida de Manoteras, 20, Madrid, Madrid
Occidental Castellana Norte on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Estadio Santiago Bernabéu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 144 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Pegaso

Pegaso

Pegaso 19, Madrid, Madrid
Pegaso sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Avenida America. Majoitusliikkeessä on saatavilla baari. Tässä huoneistohotellissa on 17 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa parvekkeen ja television.
Hae hinnat
Hotel Zenit Conde de Orgaz

Hotel Zenit Conde de Orgaz

4.0 kautta 5.0 Calle del Moscatelar, 24, Madrid, Madrid
Hotel Zenit Conde de Orgaz on saanut loistavaa palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Palacio de Hielon ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 89 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
Hae hinnat
Best Osuna Feria Madrid

Best Osuna Feria Madrid

4.0 kautta 5.0 Luis De La Mata 18, Madrid, Madrid
Best Osuna Feria Madrid on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, minkä lisäksi IFEMA - Feria de Madridin messukeskus on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintola. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 168 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

Viimeisimmät Hortaleza hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.