Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat Huvilat Kajaani

Hae hinnat
Vuokatin Aateli Villas

Vuokatin Aateli Villas

4.0 kautta 5.0 Ilkanmäentie 15, Sotkamo
Vuokatin Aateli Villas sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vuokatinrinteet. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2000 rakennetussa 4 tähden huvilassa on 2 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset porealtaat.
360 €
Vuokatti Talo, Nukkuu 8 Kanssa Wifi

Vuokatti Talo, Nukkuu 8 Kanssa Wifi

Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vuokatinrinteet. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television ja pesukoneen.
412 €
Vuokatti Talo, Nukkuu 6 Kanssa Wifi

Vuokatti Talo, Nukkuu 6 Kanssa Wifi

Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vuokatinrinteet. Huvila tarjoaa asiakkaille pation ja television.
529 €
Paltamo Talo, Nukkuu 7

Paltamo Talo, Nukkuu 7

Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Koikerojärven uimaranta. Huvila tarjoaa pation ja television.
398 €
Neuvosenniemi Talo, Nukkuu 4

Neuvosenniemi Talo, Nukkuu 4

Juuttaanniemi 97, Kajaani, Kainuu
Vimpelinkammen uimaranta, Kajaanin linna ja Sammon puisto ovat 20 kilometrin päässä tästä huvilasta. Nuottijärven uimaranta sijaitsee 19,8 kilometrin päässä.
258 €
Lahdenpera Talo, Nukkuu 2 Kanssa Wifi

Lahdenpera Talo, Nukkuu 2 Kanssa Wifi

Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vuokatinrinteet. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja television.
Hae hinnat
Vuokatti Talo, Nukkuu 6 Kanssa Wifi

Vuokatti Talo, Nukkuu 6 Kanssa Wifi

Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vuokatinrinteet. Huvila tarjoaa keittiön ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
Vuokatti Talo, Nukkuu 8

Vuokatti Talo, Nukkuu 8

Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vuokatinrinteet. Huvila tarjoaa pation ja television.
348 €
Vuokatti Talo, Nukkuu 5

Vuokatti Talo, Nukkuu 5

Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vuokatinrinteet. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa television ja pesukoneen.
375 €
Vietta Talo, Nukkuu 4

Vietta Talo, Nukkuu 4

Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Korholanmäen uimaranta. Huvila tarjoaa television.
Hae hinnat
Vuokatti Talo, Nukkuu 6

Vuokatti Talo, Nukkuu 6

Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Katinkulta Golf. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja television.
Hae hinnat
Sotkamo Talo, Nukkuu 4 Kanssa Wifi

Sotkamo Talo, Nukkuu 4 Kanssa Wifi

Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hiukan pesäpallostadion. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa television ja pesukoneen.
504 €
Lahdenpera Talo, Nukkuu 10 Kanssa Wifi

Lahdenpera Talo, Nukkuu 10 Kanssa Wifi

Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vuokatinrinteet. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa pation ja television.
Hae hinnat
Heteaho Talo, Nukkuu 16

Heteaho Talo, Nukkuu 16

Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Kontiolammen uimaranta. Huvila tarjoaa asiakkaiden käytettäväksi astianpesukoneen.
Hae hinnat
Lahdenpera Talo, Nukkuu 6

Lahdenpera Talo, Nukkuu 6

Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vuokatin Nature Reserve. Huvila tarjoaa asiakkaille television ja pesukoneen.

Kohteen Kajaani Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

Jos etsit kohteen Kajaani parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

Kohteen Kajaani Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

Kohteen Kajaani Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

Kohteen Kajaani Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Kajaani näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Kajaani

Kohteen Kajaani Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Kajaani Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.