Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
30.10. - 1.11.
Ensi viikonloppuna
6.11. - 8.11.

Suosituimmat hotellit Laatokka

Hae hinnat
Baza Otdykha Rybachiy Bereg

Baza Otdykha Rybachiy Bereg

2.5 kautta 5.0 Village Kutuzovskoe, Kutuzovskoje
Baza Otdykha Rybachiy Bereg sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhäjärvi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 2,5 tähden lomakylässä on 14 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
90 €
Vohotka

Vohotka

3.5 kautta 5.0 68 km Priozerskoe Hwy, Olkhovka Village, Petrovskoje, Leningradin alue
Vohotka sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Suhodolskoje-järvi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 31 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
65 €
Country club Dacha

Country club Dacha

3.0 kautta 5.0 Priozerskiy Highway, Km 70, Petrovskoje, Leningradin alue
Country club Dacha sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Suhodolskoje-järvi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 70 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Baza otdikha Zhuravushka

Baza otdikha Zhuravushka

2.5 kautta 5.0 Orekhovo Village, Sosnovskoje, Leningradin alue
Baza otdikha Zhuravushka tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ravintolan, baarin ja kahvilan. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 31 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja takan.
Hae hinnat
Country Club Orekh

Country Club Orekh

3.5 kautta 5.0 Morskaya Str., Orekhovo, Sosnovskoje, Leningradin alue
Country Club Orekh tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 18 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
44 €
Igora Resort

Igora Resort

4.0 kautta 5.0 Village Orekhovo, Sosnovskoje
Igora Resort tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden lomakylässä on 47 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
31 €
Friends Priozersk

Friends Priozersk

3.0 kautta 5.0 Kalinina str. 9A, Käkisalmen kaupunki, Leningradskaya oblast
Friends Priozersk tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Chernika House

Chernika House

3.5 kautta 5.0 54-km Priozerskoe Highway, Chernichnoe, Sosnovskoje, Leningradin alue
Chernika House tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä porealtaan. Tässä 3,5 tähden mökissä on 5 mökkiä. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja taulutelevision.
14 €
Usadba Losevo

Usadba Losevo

2.5 kautta 5.0 77 km Priozerskogo shosse, Petrovskoye, Leningradskaya Oblast
Usadba Losevo sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Suhodolskoje-järvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 32 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja jääkaapin.
36 €
Baza Otdykha Onega

Baza Otdykha Onega

3.0 kautta 5.0
Baza Otdykha Onega tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 40 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television ja jääkaapin.
108 €
Resort Green Village

Resort Green Village

3.0 kautta 5.0 79 km Priozerskogo Shosse, Petrovskoye, Leningrad
Resort Green Village sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Suhodolskoje-järvi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden lomakylässä on 60 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa LCD-television.
Hae hinnat
Shishki na Lampushke - Vostochnaya Medina

Shishki na Lampushke - Vostochnaya Medina

3.5 kautta 5.0 Priozerskoye Shosse 68 km, Mäkrälä
Shishki na Lampushke - Vostochnaya Medina tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden mökissä on 2 mökkiä. Kaikki mökit tarjoavat keittiöt ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Shishki na Lampushke - Finnish Kalevala

Shishki na Lampushke - Finnish Kalevala

3.0 kautta 5.0 68 km Priozerskoe Shosse, Mäkrälä, Leningradin alue
Tämä mökki tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden mökissä on 4 mökkiä. Mökki tarjoaa asiakkaille keittonurkkauksen ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Shishki na Lampushke - Casa de Campo

Shishki na Lampushke - Casa de Campo

3.0 kautta 5.0 68 km Priozerskoe Shosse, Mäkrälä
Shishki na Lampushke - Casa de Campo tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 16 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Shishki na Lampushke - Russkaya Derevnya

Shishki na Lampushke - Russkaya Derevnya

3.0 kautta 5.0 Priozerskoye Sshosse 68 km, Mäkrälä
Shishki na Lampushke - Russkaya Derevnya tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden mökissä on 10 mökkiä. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja satelliittikanavat.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Laatokka läheltä

Haluaisitko, että Laatokka olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Laatokka sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Laatokka ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Venäjä hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.