Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Venäjä

AZIMUT Hotel Vladivostok 73 €
AZIMUT Hotel Vladivostok

AZIMUT Hotel Vladivostok

10, Naberezhnaya Street, Vladivostok, Primorjen aluepiiri
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  AZIMUT Hotel Vladivostok on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stepan Osipovitš Makarovin muistomerkki. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä 4 tähden hotellissa on 378 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

  Radisson Blu Hotel, Moscow Sheremetyevo Airport 102 €
  Radisson Blu Hotel, Moscow Sheremetyevo Airport

  Radisson Blu Hotel, Moscow Sheremetyevo Airport

  Mezhdunarodnoye Shosse 1a, International Sheremetyevo Airport, Khimki
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Radisson Blu Hotel, Moscow Sheremetyevo Airport on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Jeesuksen syntymän kirkko Tšerkizovossa sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 391 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

   LOTTE Hotel Vladivostok 149 €
   LOTTE Hotel Vladivostok

   LOTTE Hotel Vladivostok

   29, Semyonovskaya st., Vladivostok
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    LOTTE Hotel Vladivostok on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Muistokompleksi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 5 tähden hotellissa on 153 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

    Hotel Metropol Moscow 158 €
    Hotel Metropol Moscow

    Hotel Metropol Moscow

    2 Teatralny Proezd, Moskova
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hotel Metropol Moscow on saanut mainiota palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bolšoi-teatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1905 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 371 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarin.

     Corinthia Hotel St Petersburg 85 €
     Corinthia Hotel St Petersburg

     Corinthia Hotel St Petersburg

     Nevsky Prospect, 57, Pietari
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Corinthia Hotel St Petersburg on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nevski Prospekt. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 baaria ja ravintola. Tässä 5 tähden hotellissa on 388 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

      Cosmos Hotel 48 €
      Cosmos Hotel

      Cosmos Hotel

      150 Mira Prospect, Moskova
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Cosmos Hotel on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yleisvenäläinen näyttelykeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 8 ravintolaa. Tässä vuonna 1979 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 1777 huonetta 25 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

       Petro Palace Hotel 92 €
       Petro Palace Hotel

       Petro Palace Hotel

       14 Malaya Morskaya Street, Pietari
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Petro Palace Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palatsiaukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 5 tähden hotellissa on 194 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

        Marriott Moscow Grand Hotel 85 €
        Marriott Moscow Grand Hotel

        Marriott Moscow Grand Hotel

        26/1, Tverskaya Street, Moskova
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Marriott Moscow Grand Hotel on saanut loistavaa palautetta baaristaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tšaikovski-konserttitalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 387 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.

         Golden Ring Hotel 63 €
         Golden Ring Hotel

         Golden Ring Hotel

         5 Smolenskaya Street, Moskova
           
          5.0 kautta 5.0 Tähteä

          Golden Ring Hotel on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Arbat-katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 293 huonetta 23 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

          Crowne Plaza Moscow World Trade Centre 81 €
          Crowne Plaza Moscow World Trade Centre

          Crowne Plaza Moscow World Trade Centre

          12 Krasnopresnensksya emb, Moskova
            
           5.0 kautta 5.0 Tähteä

           Crowne Plaza Moscow World Trade Centre on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Valkoinen talo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 baaria. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 727 huonetta 20 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

           Domodedovo AirHotel 50 €
           Domodedovo AirHotel

           Domodedovo AirHotel

           Domodedovo Airport, Building 6, Domodedovskiy District, Domodedovo
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            Domodedovo AirHotel on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä vuonna 1978 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 299 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

            Versailles Hotel 76 €
            Versailles Hotel

            Versailles Hotel

            10 Svetlanskaya Street, Vladivostok
              
             3.0 kautta 5.0 Tähteä

             Versailles Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Okeanarium Akvamirin akvaario. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 1909 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 42 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Venäjä

             Kohteessa Venäjä löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Venäjä hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Venäjä

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Venäjä etukäteen. Lennot kohteeseen Venäjä löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Venäjä

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Venäjä riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Venäjä, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Venäjä

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Venäjä

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.