Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Venäjä

AZIMUT Hotel Vladivostok 72 €
AZIMUT Hotel Vladivostok

AZIMUT Hotel Vladivostok

10, Naberezhnaya Street, Vladivostok, Primorjen aluepiiri
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  AZIMUT Hotel Vladivostok on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stepan Osipovitš Makarovin muistomerkki. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä 4 tähden hotellissa on 378 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

  Cosmos Hotel 52 €
  Cosmos Hotel

  Cosmos Hotel

  150 Mira Prospect, Moskova
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Cosmos Hotel on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yleisvenäläinen näyttelykeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 8 ravintolaa. Tässä vuonna 1979 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 1777 huonetta 25 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

   Corinthia Hotel St Petersburg 85 €
   Corinthia Hotel St Petersburg

   Corinthia Hotel St Petersburg

   Nevsky Prospect, 57, Pietari
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Corinthia Hotel St Petersburg on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nevski Prospekt. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 baaria ja kuntokeskus. Tässä 5 tähden hotellissa on 388 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

    Hotel Metropol Moscow 178 €
    Hotel Metropol Moscow

    Hotel Metropol Moscow

    2 Teatralny Proezd, Moskova
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hotel Metropol Moscow on saanut mainiota palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bolšoi-teatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1905 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 371 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi minibaarin ja ylelliset vuodevaatteet.

     Park Inn by Radisson Sheremetyevo Airport Moscow 52 €
     Park Inn by Radisson Sheremetyevo Airport Moscow

     Park Inn by Radisson Sheremetyevo Airport Moscow

     Mezhdunarodnoe Shosse 1, Khimki district, Khimki
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Park Inn by Radisson Sheremetyevo Airport Moscow on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Ezhi-muistomerkki sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 258 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

      Hotel Equator 42 €
      Hotel Equator

      Hotel Equator

      20 Naberezhnaya, Vladivostok
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hotel Equator on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stepan Osipovitš Makarovin muistomerkki. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 91 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

       Radisson Blu Hotel, Moscow Sheremetyevo Airport 92 €
       Radisson Blu Hotel, Moscow Sheremetyevo Airport

       Radisson Blu Hotel, Moscow Sheremetyevo Airport

       Mezhdunarodnoye Shosse 1a, International Sheremetyevo Airport, Khimki
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Radisson Blu Hotel, Moscow Sheremetyevo Airport on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Jeesuksen syntymän kirkko Tšerkizovossa sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 391 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

        LOTTE Hotel Vladivostok 118 €
        LOTTE Hotel Vladivostok

        LOTTE Hotel Vladivostok

        29, Semyonovskaya st., Vladivostok
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         LOTTE Hotel Vladivostok on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Muistokompleksi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 5 tähden hotellissa on 153 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

         Solo Sokos Hotel Palace Bridge 69 €
         Solo Sokos Hotel Palace Bridge

         Solo Sokos Hotel Palace Bridge

         Birzhevoi Pereulok 4, Building 4 lit.A, Pietari
           
          5.0 kautta 5.0 Tähteä

          Solo Sokos Hotel Palace Bridge on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin valtionyliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 324 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

          Pentahotel Moscow, Arbat 60 €
          Pentahotel Moscow, Arbat

          Pentahotel Moscow, Arbat

          Ulitsa Novy Arbat, 15, Moskova, Moscow
            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           Pentahotel Moscow, Arbat on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Arbat-katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 228 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

           AZIMUT Hotel Smolenskaya Moscow 60 €
           AZIMUT Hotel Smolenskaya Moscow

           AZIMUT Hotel Smolenskaya Moscow

           8 Smolenskaya Street, Moskova
             
            4.0 kautta 5.0 Tähteä

            AZIMUT Hotel Smolenskaya Moscow on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Arbat-katu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 5 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1976 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 474 huonetta 20 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.

            Marriott Moscow Grand Hotel 102 €
            Marriott Moscow Grand Hotel

            Marriott Moscow Grand Hotel

            26/1, Tverskaya Street, Moskova
              
             5.0 kautta 5.0 Tähteä

             Marriott Moscow Grand Hotel on saanut loistavaa palautetta baaristaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tšaikovski-konserttitalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 387 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Venäjä

             Kohteessa Venäjä löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Venäjä hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Venäjä

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Venäjä etukäteen. Lennot kohteeseen Venäjä löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Venäjä

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Venäjä riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Venäjä, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Venäjä

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Venäjä

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.