Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.11. - 29.11.

Varatuimmat hotellit Sosnovskoje

52 €
Igora Resort

Igora Resort

4.0 kautta 5.0 Village Orekhovo, Sosnovskoje
Igora Resort tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Chernika House

Chernika House

3.5 kautta 5.0 54-km Priozerskoe Highway, Chernichnoe, Sosnovskoje, Leningradin alue
Chernika House tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä porealtaan. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja taulutelevision.
Hae hinnat
Country Club Orekh

Country Club Orekh

3.5 kautta 5.0 Morskaya Str., Orekhovo, Sosnovskoje, Leningradin alue
Country Club Orekh tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä täyden palvelun kylpylän ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Baza otdikha Zhuravushka

Baza otdikha Zhuravushka

2.5 kautta 5.0 Orekhovo Village, Sosnovskoje, Leningradin alue
Baza otdikha Zhuravushka tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ravintolan, baarin ja kahvilan. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 31 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja takan.
Hae hinnat
Spa Hotel Michur Inn

Spa Hotel Michur Inn

3.0 kautta 5.0 Ulitsa Ozernaya 3, Valkjärvi, Leningradin alue
Spa Hotel Michur Inn tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
14 €
Country Club Davinci Park

Country Club Davinci Park

3.5 kautta 5.0 Village Borisovo, Mäkrälä, Leningradin alue
Country Club Davinci Park tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja jääkaapit.
61 €
Resort Green Village

Resort Green Village

3.0 kautta 5.0 79 km Priozerskogo Shosse, Petrovskoye, Leningrad
Resort Green Village sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Suhodolskoje-järvi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa LCD-television.
Hae hinnat
Shishki na Lampushke - Vostochnaya Medina

Shishki na Lampushke - Vostochnaya Medina

3.5 kautta 5.0 Priozerskoye Shosse 68 km, Mäkrälä
Shishki na Lampushke - Vostochnaya Medina tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Kaikki mökit tarjoavat keittiöt ja satelliittikanavat.
93 €
Vohotka

Vohotka

3.5 kautta 5.0 68 km Priozerskoe Hwy, Olkhovka Village, Petrovskoje, Leningradin alue
Vohotka sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Suhodolskoje-järvi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Park Hotel Zolotaya Dolina

Park Hotel Zolotaya Dolina

3.0 kautta 5.0 Vasilyevo Village, Punnuksen kunta, Leningradskaya obl.
Park Hotel Zolotaya Dolina tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja rantabaarin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja jääkaapit.
Hae hinnat
Shishki na Lampushke - Russkaya Derevnya

Shishki na Lampushke - Russkaya Derevnya

3.0 kautta 5.0 Priozerskoye Sshosse 68 km, Mäkrälä
Shishki na Lampushke - Russkaya Derevnya tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja satelliittikanavat.
67 €
Country club Dacha

Country club Dacha

3.0 kautta 5.0 Priozerskiy Highway, Km 70, Petrovskoje, Leningradin alue
Country club Dacha sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Suhodolskoje-järvi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Losevo Park

Losevo Park

3.0 kautta 5.0 89 Km Priozerskogo Shosse, Kuninkaanristin kunta
Losevo Park sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Losevskin koski. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja rantabaarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa television ja jääkaapin.
44 €
Pastorskoe Lake Holiday Park

Pastorskoe Lake Holiday Park

3.5 kautta 5.0
Pastorskoe Lake Holiday Park tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Jokainen majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja yksityisen pihan.
Hae hinnat
Shishki na Lampushke - Bavarsky Khutor

Shishki na Lampushke - Bavarsky Khutor

3.5 kautta 5.0 Priozerskoye Shosse 68 km, Mäkrälä
Tämä mökki tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja satelliittikanavat.

Kohteeseen Sosnovskoje tutustuminen

Sosnovskoje tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Sosnovskoje ja sen lähellä kuuluu:

  • Pyhäjärvi
  • Suhodolskoje-järvi
  • Losevskin koski
  • Zoldol Stoyanka U Sklona
  • Krasnoye Lake

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Sosnovskoje?

Jos harkitset parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Sosnovskoje, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja kesäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Sosnovskoje, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Elokuu ja lokakuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas maaliskuu ja helmikuu ovat kuivimmat.

Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

  • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 3 °C ja öisin -13 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 98 mm.
  • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 20 °C päivisin ja -4 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 132 mm.
  • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 21 °C ja öisin 5 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 213 mm.
  • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 11 °C ja -11 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 163 mm.
  • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Sosnovskoje on 606 cm.
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.