Räisälä matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:
Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Parhaat matkapaketit kohteeseen Räisälä:

River Palace Hotel
Hotel Isa
Mercure Roma Corso Trieste
Baglioni Hotel Regina - The Leading Hotels of the World

Räisälä Lomapaketit Kolmeksi Yöksi

Hotel Isa
The Republic Hotel
Hotel Alexis
Hotel Paolo II
Boutique Hotel Trevi

Räisälä Lomapaketit Neljäksi Yöksi

Mercure Roma Corso Trieste
Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Hotel
Mecenate Palace
The Guardian Hotel
Hotel Paolo II

Räisälä Lomapaketit Viideksi Yöksi

Hotel Isa
Baglioni Hotel Regina - The Leading Hotels of the World
Hotel Genio
Hotel 87 Eighty-Seven - Maison D'Art Collection
The Republic Hotel

Räisälä Lomapaketit 6-7:ksi Yöksi

Hotel Isa

Räisälä – Lennot ja hotelli

Voisiko Räisälä olla sopiva pakopaikka juuri sinulle? Ebookers-asiantuntijatiimi haluaa tehdä päiväunistasi totta ja viedä sinut seikkailuun.

Varaamalla lentoliput ja hotellihuoneen yhdessä voit säästää parhaimmillaan jopa 7.6%.

Laajassa valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoituspaikkaa, joiden joukosta löydät varmasti omasi, halusitpa sitten mitä tahansa.

Carpe diem! Hyödynnä tilaisuus ja ota passi esiin. Ennennäkemättömät seikkailut odottavat sinua kaikkialla maailmassa, ja me autamme sinua kokemaan ne.Varausehtoja sovelletaan.

Räisälä – Matkat

Reissaaminen kaukana tavanomaisista turistikohteista palkitsee aina ruhtinaallisesti. Leningradin alue on täynnä kuvankauniita maisemia ja tutustumisen arvoisia paikkoja, joiden tutkiminen onnistuu helposti, jos seuraava lomakohteesi on Räisälä.

Pääkaupunki Moskova sijaitsee 730 km kaakkoon kohteesta Räisälä.

Kaipaatko merta? Jos vastaus on kyllä, niin tee päiväretki kohteisiin Kuokkalan ranta ja Terijoen ranta.

Räisälä on laskettelijoiden ja lautailijoiden taivas: Puhtolovan hiihtokeskus ja Laskettelukeskus FreeSki ovat vain lyhyen matkan päässä. Älä unohda pipoa ja hanskoja! Seudun rinteillä voi olla todella kylmä.

Haluaisitko koluta myös lähiseudun suosituimmat kohteet? Belich'ye sijaitsee 7 km itään ja Käkisalmi 25 km koilliseen. Hyppää ihmeessä ratin taakse ja lähde matkaan!

Vain 60 km länteen sijaitseva Viipuri tarjoaa matkailijoille monenlaista nähtävää ja tehtävää. Viipurin linna, Torkkeli Knuutinpojan patsas ja Punaisenlähteentori ovat myös lähellä. Muita mielenkiintoisia vaihtoehtoja lähistöllä ovat esimerkiksi Lenin-museo ja Pyöreä torni.

Onko hauskempaa tapaa tutustua lähiseutuun kuin luonnossa seikkaillen? Älä siis enää mieti vaan lähde kokeilemaan vaikkapa maastopyöräilyä tai vuorikiipeilyä.

Jos kaipaat lepoa ja rauhaa, mikään ei ole hauskempi tapa viettää iltapäivä ulkona kuin kokeilla pyöräilyä tai rannikkokalastusta.

Siinä voi polskutella, siinä voi ajelehtia ja sen pinnalla voi liitää tuhatta ja sataa. Ilman vettä ei voi tulla toimeen. Täällä voit kokeilla useita eri vesilajeja, kuten uintia ja kalastusta.

Kun talvi tulee, on aika pitää hauskaa. Pue lämmin kerrasto alle ja harjoittele lumilautailua tai hiihtoa.

Kuten varmasti huomaat, seudun taidemuseoihin, historiallisiin museoihin ja teattereihin on piilotettu runsaasti mielenkiintoista nähtävää.

Jos aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta, hyödynnä tilaisuutta käydä alueen majakoissa ja puutarhoissa.

Tällä seudulla on pitkä historia, minkä vuoksi lähiseutujen rauniot, linnat, perinteiset kylät, historialliset alueet, linnakkeet, historialliset kartanot ja historialliset palatsit kannattaa tutkia ajan kanssa. Ei hätää, vaikka vaikka netistä ei löytyisikään mitään erityistä näistä kohteista — paikallisväestöllä on varmasti niistä paljon kerrottavaa.

Aina on hyvä poiketa lähiseudun kirkkoihin, katedraaleihin ja luostareihin. Se tarjoaa mahdollisuuden oppia enemmän paikallisesta henkisestä elämästä.

Matkustettuasi kannattaa ehdottomasti myös painaa mieleen jokunen lause paikallisella kielellä. Usko tai älä, mutta matkastasi tulee näin paljon mukavampi. "Dobryj večer!" on varmasti hyödyllinen ilmaisu, koska se tarkoittaa "hyvää iltaa". Toinen hyvä ilmaisu muistettavaksi on "Skol'ko eto stoit?", jonka merkitys on "Kuinka paljon tämä maksaa?".

Jos haluat osallistua Venäjän kansallispäivän juhlallisuuksiin, merkitse 12 kesäkuuta ylös ja ala valmistautua suureen juhlaan.

Vaikka matkakassasi viimeiset Venäjän ruplat olisi jo kulutettu, ainutkertaiset lomakokemukset korvaavat ne moninkertaisesti. Poka, Räisälä!

Sitten kun tulee aika lentää kotiin, varaa tarpeeksi aikaa ehtiäksesi ajoissa lähimmälle lentokentälle, joka on Lappeenranta (LPP). Se sijaitsee 90 km länteen.

Miten löytää kohteen Räisälä matkat vuodelle 2022?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Räisälä. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Räisälä lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Räisälä pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Räisälä?

Juuri nyt kohteeseen Räisälä saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Räisälä itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Räisälä ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Räisälä?

Kohteen Räisälä suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Räisälä halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Räisälä

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Räisälä
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Räisälä

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 2019-04-01 - 2020-03-31 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.