Ivangorod matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Ivangorod – Lennot ja hotelli

Ivangorod odottaa sinua. Kun olet valmis lähtemään liikkeelle, ebookers-tiimi on valmiina viemään sinut edullisilla lennoilla tasokkaaseen majoituspaikkaan.

Voit saada alennusta jopa , jos päätät ostaa meiltä lentoliput ja hotellit samassa paketissa.

Unelmaloman toteuttaminen ei ole milloinkaan ollut näin helppoa, koska kaikki tarvitsemasi löytyy yhdestä paikasta. Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja runsaan 500 000 majoituskohteen valikoiman avulla voit suunnata lentokentälle vaikka heti.

Nyt on koittanut oikea aika! Anna sisälläsi uinuvan seikkailijan tulla esiin. Maailma on pullollaan yllätyksiä ja tutkimattomia paikkoja, joten anna meidän auttaa sinua löytämään unelmiesi matkakohde.Varausehtoja sovelletaan.

Ivangorod – Matkat

Leningradin alue tarjoaa seikkailunhaluisille lomailijoille paljon nähtävää ja mahdollisuuden reissata kaukana tavanomaisista turistirysistä. Valitse lomakohteeksesi esimerkiksi Ivangorod: matka sinne kuljettaa keskelle näyttäviä rantoja.

Pääkaupunki Moskova sijaitsee kohteesta Ivangorod noin 690 km kaakkoon.

IIivananlinna on paikka, jossa vieraillessasi matkustat ajassa taaksepäin. Tällä historiallisella nähtävyydellä on lukemattomia tarinoita kerrottavanaan.

Narva sijaitsee täältä 5 km länteen, ja siellä kannattaa ehdottomasti vierailla. Haluatko nähdä myös jotakin muuta? Ivangorod ei ole kaukana muistakaan kohteista. Esimerkiksi Narva-Joesuu sijaitsee 16 km luoteeseen, ja se on myös erinomainen vierailukohde.

Etsitkö jännitystä? Kokeile vaikkapa maastopyöräilyä tai vuorikiipeilyä, ja reissustasi tulee takuulla unohtumaton!

Jos pikkumatkailijat väsyvät nähtävyydeltä toiselle ravaamiseen, ehkä heidät kannattaisi viedä raittiiseen ilmaan kokeilemaan esimerkiksi pyöräilyä tai rannikkokalastusta?

On tietenkin ihanaa oleskella veden tuntumassa, mutta todella paljon mahtavampaa on kastua itse! Älä jätä käyttämättä tilaisuutta testata paikallisten suosimia hauskoja lajeja, kuten uintia ja kalastusta.

Kun elohopea putoaa, on aika pitää hauskaa. Vedä pipo korville ja lähde harjoittelemaan lumilautailua tai hiihtoa.

Seudun taidemuseoissa, historiallisissa museoissa ja teattereissa valtavasti mielenkiintoista nähtävää. Astu rohkeasti sisään ja tutustu omin silmin niiden kattavaan tarjontaan.

Jos etsit ulkoilmatekemistä, josta kaikki pitävät, kannattaa pistäytyä seudun majakoissa ja puutarhoissa.

Tällä seudulla on pitkä ja rikas menneisyys, joten lähialueilla sijaitsevat rauniot, linnat, perinteiset kylät, historialliset alueet, linnakkeet, historialliset kartanot ja historialliset palatsit kannattaa tutkia perusteellisesti. Ei huolta, vaikka vaikka netistä ei löytyisikään mitään erityistä näistä kohteista — paikallisilla asukkailla on varmasti niistä tukku tarinoita kerrottavana.

Lomalla kannattaa ehdottomasti varata aikaa myös kirkoissa, katedraaleissa ja luostareissa vierailuun. Näin saat tietää enemmän hengellisestä perinnöstä ja historiasta.

Ei kannata pitää lomalla matalaa profiilia kulttuurierojen takia. Reissusta tulee varmasti vieläkin rikkaampi, jos painat mieleen muutaman ilmauksen maan kielellä. Voit aloittaa lausumalla "Očen' prijatno". Tämä tarkoittaa "hauska tutustua". "Xotite potancevat?" on myös ilmaisu, jonka opettelusta on hyötyä. Se tarkoittaa "Haluaisitko tanssia?".

Ilmassa tuntuu olevan aivan erityistä jännitystä 12 kesäkuuta. Kansalaiset valmistautuvat silloin juhlistamaan Venäjän kansallispäivää.

Kun lähtö jo häämöttää, voit käydä vielä vilkuttamassa hyvästiksi ja huikata Uvidimsya pozzhe.

Kun tulee aika lähteä paluulennolle, varaa riittävästi aikaa ehtiäksesi lähimmälle lentokentälle, joka on Pulkovo (LED). Se sijaitsee 120 km koilliseen.

Ivangorod – Hotellit

Varaa majoituksesi nyt, ettet tule pettymään! Silloin kun ebookersin matkaoppaassa on vain 2 majoitusliikettä tässä kohteessa, on hyvä toimia heti!

Voit aloittaa jokaisen lomapäiväsi iloisin mielin, jos olet onnistunut varaamaan huoneen yhdestä pidetyimpiin kuuluvista majoitusliikkeistämme, joita ovat esimerkiksi Narva Hotell ja Hotel Inger.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Ivangorod

Miten löytää kohteen Ivangorod matkat vuodelle 2023?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Ivangorod. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Ivangorod lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Ivangorod pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Ivangorod?

Juuri nyt kohteeseen Ivangorod saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Ivangorod itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Ivangorod ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Ivangorod?

Kohteen Ivangorod suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Ivangorod halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.