Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit MD Anderson Cancer Center

98 €
Hilton Houston Plaza / Medical Center

Hilton Houston Plaza / Medical Center

3.5 kautta 5.0 6633 Travis St, Houston, TX
Hilton Houston Plaza / Medical Center on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rice University (yliopisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ravintola. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 225 huonetta 19 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
89 €
Wyndham Houston - Medical Center Hotel and Suites

Wyndham Houston - Medical Center Hotel and Suites

3.5 kautta 5.0 6800 Main Street, Houston, TX
Wyndham Houston - Medical Center Hotel and Suites on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rice University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 287 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
133 €
The Westin Houston Medical Center

The Westin Houston Medical Center

4.0 kautta 5.0 1709 DRYDEN ROAD, Houston, TX
The Westin Houston Medical Center sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rice University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 273 huonetta 18 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa television ja sadesuihkupään.
125 €
InterContinental Houston Medical Center

InterContinental Houston Medical Center

4.0 kautta 5.0 6750 Main St, Houston, TX
InterContinental Houston Medical Center on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rice University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 354 huonetta 21 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
67 €
Extended Stay America -Houston-Med Ctr-NRG Pk-Braeswood Blvd

Extended Stay America -Houston-Med Ctr-NRG Pk-Braeswood Blvd

2.5 kautta 5.0 1301 Braeswood Blvd, Houston, TX
Extended Stay America -Houston-Med Ctr-NRG Pk-Braeswood Blvd on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rice University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 130 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Locale Houston - Medical Center at Latitude

Locale Houston - Medical Center at Latitude

4.0 kautta 5.0 1850 Old Main St, Houston, TX
Locale Houston - Medical Center at Latitude on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rice University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 8 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
136 €
Houston Marriott Medical Center/Museum District

Houston Marriott Medical Center/Museum District

4.0 kautta 5.0 6580 Fannin Street, Houston, TX
Houston Marriott Medical Center/Museum District on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rice University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 395 huonetta 26 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille pillowtop-patjat ja taulutelevisiot.
72 €
SureStay Plus Hotel by Best Western Houston Medical Center

SureStay Plus Hotel by Best Western Houston Medical Center

2.5 kautta 5.0 6700 S Main Street, Houston, TX
SureStay Plus Hotel by Best Western Houston Medical Center on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rice University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 125 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi pillowtop-patjallisen sängyn ja taulutelevision.
Hae hinnat
1 / 1kylpy MED -keskus / MD Anderson -syöinti

1 / 1kylpy MED -keskus / MD Anderson -syöinti

7000 Staffordshire, Houston, TX
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Houston Zoo and Hermann Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi kuntokeskuksen, aamiaisen (lisämaksusta) ja pelihallin/-huoneen. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja parvekkeen.
189 €
King BED - Luxurious MED Center Fully Equipped Condo

King BED - Luxurious MED Center Fully Equipped Condo

4.0 kautta 5.0 Staffordshire 7010, Houston, TX
King BED - Luxurious MED Center Fully Equipped Condo sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Houston Zoo and Hermann Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Walk Med Center TMC / MD Anderson Cancer Ctr 1/1

Walk Med Center TMC / MD Anderson Cancer Ctr 1/1

7000 Staffordshire, Houston, TX
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Houston Zoo and Hermann Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla kuntokeskus ja pelihalli/-huone.
Hae hinnat
Locale Houston - Medical Center at Vantage

Locale Houston - Medical Center at Vantage

4.0 kautta 5.0 1911 Holcombe Boulevard, Houston, TX
Locale Houston - Medical Center at Vantage on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Houston Zoo and Hermann Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 15 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
150 €
Luxurious King BED MED Center Fully Equipped Condo

Luxurious King BED MED Center Fully Equipped Condo

3.0 kautta 5.0 Staffordshire 7010, Houston, TX
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Houston Zoo and Hermann Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja kaapelikanavat.
179 €
Luxurious Dreamy King BED MED Center Fully Equipped Condo

Luxurious Dreamy King BED MED Center Fully Equipped Condo

3.5 kautta 5.0 Staffordshire 7010, Houston, TX
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Houston Zoo and Hermann Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa keittiön ja kaapelikanavat.
179 €
Luxurious King Sized BED MED Center Fully Equipped Condo

Luxurious King Sized BED MED Center Fully Equipped Condo

3.5 kautta 5.0 Staffordshire 7010, Houston, TX
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Houston Zoo and Hermann Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja kaapelikanavat.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen MD Anderson Cancer Center läheltä

Haluaisitko, että MD Anderson Cancer Center olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi MD Anderson Cancer Center sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

MD Anderson Cancer Center ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.