Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit Texas Medical Center

98 €
Hilton Houston Plaza / Medical Center

Hilton Houston Plaza / Medical Center

3.5 kautta 5.0 6633 Travis St, Houston, TX
Hilton Houston Plaza / Medical Center on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rice University (yliopisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ravintola. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 225 huonetta 19 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
89 €
Wyndham Houston - Medical Center Hotel and Suites

Wyndham Houston - Medical Center Hotel and Suites

3.5 kautta 5.0 6800 Main Street, Houston, TX
Wyndham Houston - Medical Center Hotel and Suites on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rice University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 287 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
125 €
InterContinental Houston Medical Center

InterContinental Houston Medical Center

4.0 kautta 5.0 6750 Main St, Houston, TX
InterContinental Houston Medical Center on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rice University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 354 huonetta 21 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
133 €
The Westin Houston Medical Center

The Westin Houston Medical Center

4.0 kautta 5.0 1709 DRYDEN ROAD, Houston, TX
The Westin Houston Medical Center sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rice University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 273 huonetta 18 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa television ja sadesuihkupään.
67 €
Extended Stay America -Houston-Med Ctr-NRG Pk-Braeswood Blvd

Extended Stay America -Houston-Med Ctr-NRG Pk-Braeswood Blvd

2.5 kautta 5.0 1301 Braeswood Blvd, Houston, TX
Extended Stay America -Houston-Med Ctr-NRG Pk-Braeswood Blvd on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rice University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 130 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Locale Houston - Medical Center at Latitude

Locale Houston - Medical Center at Latitude

4.0 kautta 5.0 1850 Old Main St, Houston, TX
Locale Houston - Medical Center at Latitude on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rice University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 8 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
130 €
Residence Inn by Marriott Houston Medical Center/NRG Park

Residence Inn by Marriott Houston Medical Center/NRG Park

3.0 kautta 5.0 7807 Kirby Drive, Houston, TX
Residence Inn by Marriott Houston Medical Center/NRG Park on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta NRG Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 182 huonetta 16 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
119 €
Hampton Inn & Suites Houston Medical Center NRG Park

Hampton Inn & Suites Houston Medical Center NRG Park

2.5 kautta 5.0 1715 Old Spanish Trl, Houston, TX
Hampton Inn & Suites Houston Medical Center NRG Park on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta NRG Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 120 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
72 €
SureStay Plus Hotel by Best Western Houston Medical Center

SureStay Plus Hotel by Best Western Houston Medical Center

2.5 kautta 5.0 6700 S Main Street, Houston, TX
SureStay Plus Hotel by Best Western Houston Medical Center on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rice University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 125 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi pillowtop-patjallisen sängyn ja taulutelevision.
136 €
Houston Marriott Medical Center/Museum District

Houston Marriott Medical Center/Museum District

4.0 kautta 5.0 6580 Fannin Street, Houston, TX
Houston Marriott Medical Center/Museum District on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rice University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 395 huonetta 26 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille pillowtop-patjat ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Locale Houston - Medical Center at Vantage

Locale Houston - Medical Center at Vantage

4.0 kautta 5.0 1911 Holcombe Boulevard, Houston, TX
Locale Houston - Medical Center at Vantage on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Houston Zoo and Hermann Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 15 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
189 €
King BED - Luxurious MED Center Fully Equipped Condo

King BED - Luxurious MED Center Fully Equipped Condo

4.0 kautta 5.0 Staffordshire 7010, Houston, TX
King BED - Luxurious MED Center Fully Equipped Condo sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Houston Zoo and Hermann Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja kaapelikanavat.
141 €
Kauniisti Sisustettu Huoneisto NRG / Medical Center / Houston

Kauniisti Sisustettu Huoneisto NRG / Medical Center / Houston

7929 Kirby Dr, Houston, TX
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta NRG Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi kuntokeskuksen. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja television.
Hae hinnat
The Reside

The Reside

3.0 kautta 5.0 7755 South Main Street, Houston, TX
The Reside on saanut loistavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta NRG Stadium. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 36 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Medcenter Townhomes

Medcenter Townhomes

3.5 kautta 5.0 2232 Bellefontaine St., Houston, TX
Medcenter Townhomes sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rice University (yliopisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3,5 tähden loma-asunnossa on 5 kotia. Jokainen loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kahvinkeittimen.

Majoitus kohteessa Texas Medical Center

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Texas Medical Center, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Texas Medical Center hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Texas Medical Center suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Texas Medical Center

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Texas Medical Center. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Texas Medical Center on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Texas Medical Center ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Texas Medical Center

Kohteessa Texas Medical Center riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Texas Medical Center parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Texas Medical Center.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.