Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.2. - 23.2.
Ensi viikonloppuna
28.2. - 1.3.

Suosituimmat Houston hotellit

Hae hinnat
SpringHill Suites Houston Medical Center/NRG Park

SpringHill Suites Houston Medical Center/NRG Park

3.0 kautta 5.0 1400 Old Spanish Trl, Houston, TX
SpringHill Suites Houston Medical Center/NRG Park on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta NRG Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ulkouima-allas. Tässä 3 tähden hotellissa on 190 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.
180 €
The Woodlands Resort

The Woodlands Resort

4.0 kautta 5.0 2301 North Millbend Drive, The Woodlands, TX
The Woodlands Resort on saanut loistavaa palautetta baaristaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja The Woodlands Golf Resort on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 1974 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 402 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
103 €
SpringHill Suites by Marriott Houston NASA/Webster

SpringHill Suites by Marriott Houston NASA/Webster

3.0 kautta 5.0 1101 Magnolia Street, Webster, TX
SpringHill Suites by Marriott Houston NASA/Webster on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Space Center Houston (avaruuskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 121 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
89 €
Crowne Plaza Suites Houston - Near Sugar Land

Crowne Plaza Suites Houston - Near Sugar Land

3.5 kautta 5.0 9090 Southwest Fwy, Houston, TX
Crowne Plaza Suites Houston - Near Sugar Land on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Houstonin baptistiyliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 243 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
106 €
Hyatt Place Houston/Galleria

Hyatt Place Houston/Galleria

3.0 kautta 5.0 5252 W. Alabama, Houston, TX
Hyatt Place Houston/Galleria on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Westheimer Rd. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 157 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.
96 €
Omni Houston Hotel Westside

Omni Houston Hotel Westside

4.0 kautta 5.0 13210 Katy Fwy, Houston, TX
Omni Houston Hotel Westside on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Bear Creek Pioneers Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 2 kahvilaa ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 400 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa pillowtop-patjallisen sängyn ja taulutelevision.
100 €
Wyndham Houston - Medical Center Hotel and Suites

Wyndham Houston - Medical Center Hotel and Suites

3.5 kautta 5.0 6800 Main Street, Houston, TX
Wyndham Houston - Medical Center Hotel and Suites on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rice University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 287 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
103 €
Kemah Boardwalk Inn

Kemah Boardwalk Inn

3.0 kautta 5.0 8 Kemah Waterfront Street, Kemah, TX
Kemah Boardwalk Inn on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kemah Boardwalk Amusement Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja venesataman. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 52 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
60 €
Ramada by Wyndham Houston Intercontinental Airport East

Ramada by Wyndham Houston Intercontinental Airport East

3.5 kautta 5.0 6115 Will Clayton Parkway, Humble, TX
Ramada by Wyndham Houston Intercontinental Airport East on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kenswick Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 170 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

Perhehotellit – Houston

Jos olet lähdössä matkaan koko perheen voimin, sinun kannattaa ehdottomasti ottaa tarkasteluun kohteen Houston perhehotellit. Kuten nimi kertoo, näissä hotelleissa sekä tilat että palvelut on suunniteltu kaikenikäiset huomioiden, minkä myötä hauskaa on kaikilla vauvasta vaariin. Käytännössä tämä tarkoittaa, että hotellissa on tavanomaista enemmän lapsille tarkoitettuja tiloja ja aktiviteetteja, kuten uima-altaita, pelejä ja leluja. Lisäksi tiloissa on kiinnitetty erityistä huomiota turvallisuuteen, ja ravintola tarjoaa myös vähemmän eksoottisia herkkuja.

Perheloma kohteessa Houston on syystäkin erittäin suosittu valinta. Kohteena Houston tarjoaa runsaasti nähtävää, ja paikan päällä viihtyvät taatusti myös perheen pienimmät. Hotelleja on kuitenkin tarjolla moneen lähtöön, joten sen valinnassa kannattaa olla tarkkana. Jos valitset perheesi pienimmille huonosti sopivan hotellin, vedät taatusti mattoa myös omien jalkojesi alta. Helpoiten varmistat, että hotelli on kaikkien mieleen ottamalla tarkasteluun vain ja ainoastaan kohteen Houston lapsiystävälliset hotellit.

Mikä oikeastaan on perheystävällinen hotelli? Se riippuu tietysti perheestä, mutta valtaosa heistä toivoo tällaiselta hotellilta ainakin perheille sopivia huoneita, turvallisuutta sekä kaikille sopivaa ruokaa ja aktiviteetteja. Kohteen Houston perheystävälliset hotellit täyttävät kaikki nämä kriteerit. Tämä ei silti tarkoita, että ne olisivat täsmälleen samanlaisia. Tarjolla on esimerkiksi sekä huoneistoja että perhehuoneita, jotka tietysti eroavat toisistaan hyvinkin paljon. Myös aktiviteeteissa kattaus vaihtelee melkoisesti. Niiden merkitys riippuu etenkin siitä, millainen sää matkasi ajankohtaan todennäköisimmin osuu. Sen ollessa hyvä, esimerkiksi sisäaktiviteeteilla ei liene suurta väliä, huonolla säällä niille voi sen sijaan tulla enemmänkin tarvetta. Ulkotilojen kohdalla asia on tietysti toisin päin.

Kohteen Houston perhehotelleja vertaillessa kannattaa kiinnittää huomiota myös hotellin sijaintiin. Erityisen tärkeää tämä on, jos aiotte liikkua paikan päällä myös jalan tai julkisilla. Aikuisille kilometrin tai parin kävely tekee vain hyvää, mutta pienelle lapselle se voi olla liikaa.

Kun matkanne ajankohta on selvillä, löydät kohteen Houston lapsiystävälliset hotellit helpoiten sivustomme hakukoneella. Sen kautta näet samalla kertaa kaikki vaihtoehdot ja edullisimmat hinnat, joista löydät helposti juuri teille sopivan vaihtoehdon. Ennen hotellin valitsemista kannattaa lukea myös sitä koskevat arvostelut – etenkin jos niitä on paljon.

Viimeksi varatut Houston Hotellit

Viimeisimmät Houston hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.