Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit Houston Perhehotellit

84 €
SpringHill Suites Houston Medical Center/NRG Park

SpringHill Suites Houston Medical Center/NRG Park

3.0 kautta 5.0 1400 Old Spanish Trl, Houston, TX
SpringHill Suites Houston Medical Center/NRG Park on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta NRG Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja kuntokeskus. Tässä 3 tähden hotellissa on 190 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.
161 €
The Woodlands Resort

The Woodlands Resort

4.0 kautta 5.0 2301 North Millbend Drive, The Woodlands, TX
The Woodlands Resort on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja The Woodlands Golf Resort on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 1974 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 402 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
79 €
SpringHill Suites by Marriott Houston NASA/Webster

SpringHill Suites by Marriott Houston NASA/Webster

3.0 kautta 5.0 1101 Magnolia Street, Webster, TX
SpringHill Suites by Marriott Houston NASA/Webster on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Houston Physicians' Hospital. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 121 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
Hae hinnat
Crowne Plaza Suites Houston - Near Sugar Land

Crowne Plaza Suites Houston - Near Sugar Land

3.5 kautta 5.0 9090 Southwest Fwy, Houston, TX
Crowne Plaza Suites Houston - Near Sugar Land on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Houstonin baptistiyliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 243 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
98 €
Hyatt Place Houston/Galleria

Hyatt Place Houston/Galleria

3.0 kautta 5.0 5252 W. Alabama, Houston, TX
Hyatt Place Houston/Galleria on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Westheimer Rd. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 157 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.
Hae hinnat
Omni Houston Hotel Westside

Omni Houston Hotel Westside

4.0 kautta 5.0 13210 Katy Fwy, Houston, TX
Omni Houston Hotel Westside on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Bear Creek Pioneers Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 2 kahvilaa ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 400 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa pillowtop-patjallisen sängyn ja taulutelevision.
89 €
Wyndham Houston - Medical Center Hotel and Suites

Wyndham Houston - Medical Center Hotel and Suites

3.5 kautta 5.0 6800 Main Street, Houston, TX
Wyndham Houston - Medical Center Hotel and Suites on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rice University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 287 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
114 €
Kemah Boardwalk Inn

Kemah Boardwalk Inn

3.0 kautta 5.0 8 Kemah Waterfront Street, Kemah, TX
Kemah Boardwalk Inn on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kemah Boardwalk Amusement Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja venesataman. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 52 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
47 €
Ramada by Wyndham Houston Intercontinental Airport East

Ramada by Wyndham Houston Intercontinental Airport East

3.5 kautta 5.0 6115 Will Clayton Parkway, Humble, TX
Ramada by Wyndham Houston Intercontinental Airport East on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Humble Kindred Hospital. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 170 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
87 €
Hyatt Place Houston/Katy

Hyatt Place Houston/Katy

3.0 kautta 5.0 1401 N. Westgreen Blvd., Katy, TX
Hyatt Place Houston/Katy on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Katy Mills Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 130 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
75 €
Best Western Plus Seabrook Suites

Best Western Plus Seabrook Suites

2.5 kautta 5.0 5755 Bayport Blvd, Seabrook, TX
Best Western Plus Seabrook Suites on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kemah Boardwalk Amusement Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 86 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.
130 €
Hilton Americas - Houston

Hilton Americas - Houston

4.0 kautta 5.0 1600 Lamar Street, Houston, TX
Hilton Americas - Houston on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Houston Convention Center on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 1207 huonetta 24 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja jääkaapin.
67 €
SpringHill Suites by Marriott Houston Intercontinental Arprt

SpringHill Suites by Marriott Houston Intercontinental Arprt

3.0 kautta 5.0 15840 John F Kennedy Blvd, Houston, TX
SpringHill Suites by Marriott Houston Intercontinental Arprt on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Greenspoint Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 156 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
48 €
Wingate by Wyndham - Houston/Willowbrook

Wingate by Wyndham - Houston/Willowbrook

2.5 kautta 5.0 9050 Mills Rd, Houston, TX
Wingate by Wyndham - Houston/Willowbrook on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Willowbrook Mall. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 83 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
79 €
Sheraton North Houston at George Bush Intercontinental

Sheraton North Houston at George Bush Intercontinental

3.5 kautta 5.0 15700 John F Kennedy Blvd, Houston, TX
Sheraton North Houston at George Bush Intercontinental on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Greenspoint Mall (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 1983 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 419 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

Perhehotellit – Houston

Jos olet lähdössä matkaan koko perheen voimin, sinun kannattaa ehdottomasti ottaa tarkasteluun kohteen Houston perhehotellit. Kuten nimi kertoo, näissä hotelleissa sekä tilat että palvelut on suunniteltu kaikenikäiset huomioiden, minkä myötä hauskaa on kaikilla vauvasta vaariin. Käytännössä tämä tarkoittaa, että hotellissa on tavanomaista enemmän lapsille tarkoitettuja tiloja ja aktiviteetteja, kuten uima-altaita, pelejä ja leluja. Lisäksi tiloissa on kiinnitetty erityistä huomiota turvallisuuteen, ja ravintola tarjoaa myös vähemmän eksoottisia herkkuja.

Perheloma kohteessa Houston on syystäkin erittäin suosittu valinta. Kohteena Houston tarjoaa runsaasti nähtävää, ja paikan päällä viihtyvät taatusti myös perheen pienimmät. Hotelleja on kuitenkin tarjolla moneen lähtöön, joten sen valinnassa kannattaa olla tarkkana. Jos valitset perheesi pienimmille huonosti sopivan hotellin, vedät taatusti mattoa myös omien jalkojesi alta. Helpoiten varmistat, että hotelli on kaikkien mieleen ottamalla tarkasteluun vain ja ainoastaan kohteen Houston lapsiystävälliset hotellit.

Mikä oikeastaan on perheystävällinen hotelli? Se riippuu tietysti perheestä, mutta valtaosa heistä toivoo tällaiselta hotellilta ainakin perheille sopivia huoneita, turvallisuutta sekä kaikille sopivaa ruokaa ja aktiviteetteja. Kohteen Houston perheystävälliset hotellit täyttävät kaikki nämä kriteerit. Tämä ei silti tarkoita, että ne olisivat täsmälleen samanlaisia. Tarjolla on esimerkiksi sekä huoneistoja että perhehuoneita, jotka tietysti eroavat toisistaan hyvinkin paljon. Myös aktiviteeteissa kattaus vaihtelee melkoisesti. Niiden merkitys riippuu etenkin siitä, millainen sää matkasi ajankohtaan todennäköisimmin osuu. Sen ollessa hyvä, esimerkiksi sisäaktiviteeteilla ei liene suurta väliä, huonolla säällä niille voi sen sijaan tulla enemmänkin tarvetta. Ulkotilojen kohdalla asia on tietysti toisin päin.

Kohteen Houston perhehotelleja vertaillessa kannattaa kiinnittää huomiota myös hotellin sijaintiin. Erityisen tärkeää tämä on, jos aiotte liikkua paikan päällä myös jalan tai julkisilla. Aikuisille kilometrin tai parin kävely tekee vain hyvää, mutta pienelle lapselle se voi olla liikaa.

Kun matkanne ajankohta on selvillä, löydät kohteen Houston lapsiystävälliset hotellit helpoiten sivustomme hakukoneella. Sen kautta näet samalla kertaa kaikki vaihtoehdot ja edullisimmat hinnat, joista löydät helposti juuri teille sopivan vaihtoehdon. Ennen hotellin valitsemista kannattaa lukea myös sitä koskevat arvostelut – etenkin jos niitä on paljon.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Houston

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.