Pääosion alkuosa

Suositut Aamiaismajoitukset – Montevrain

My Home For You B&B 155 €
My Home For You B&B

My Home For You B&B

10 Boulevard Poissonnière, Pariisi
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  My Home For You B&B on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Grévinin museo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä concierge-palvelut ja kirjaston. Tässä aamiaismajoituksessa on 4 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

  Le Manoir de Beaumarchais 75 €
  Le Manoir de Beaumarchais

  Le Manoir de Beaumarchais

    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Le Manoir de Beaumarchais on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1927 rakennetussa aamiaismajoituksessa on 6 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

   Chambres d'hôtes Au Lévrier de Chessy 89 €
   Chambres d'hôtes Au Lévrier de Chessy

   Chambres d'hôtes Au Lévrier de Chessy

     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Chambres d'hôtes Au Lévrier de Chessy on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val d'Europe. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä aamiaismajoituksessa on 2 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

    Les Chambres d'Oriane Hae hinnat
    Les Chambres d'Oriane

    Les Chambres d'Oriane

    8 Chemin des Fossés Rouges, Chessy, Ile-de-France
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Les Chambres d'Oriane sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val d'Europe. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä aamiaismajoituksessa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.

     Maison Lepic Hae hinnat
     Maison Lepic

     Maison Lepic

     54 rue Lepic, Pariisi
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Maison Lepic on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Moulin Rouge. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja concierge-palvelut. Tässä aamiaismajoituksessa on 4 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

      Chambre d'Hôtes - Chez Kate 95 €
      Chambre d'Hôtes - Chez Kate

      Chambre d'Hôtes - Chez Kate

      106, avenue Pierre Semard, Saint-Maur-des-Fosses
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Chambre d'Hôtes - Chez Kate on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Chateau de Vincennes (linna). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

       La Villa Paris Hae hinnat
       La Villa Paris

       La Villa Paris

       33 Rue de la Fontaine à Mulard, Pariisi
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        La Villa Paris on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cité internationale universitaire de Paris. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kirjaston. Tässä vuonna 1925 rakennetussa aamiaismajoituksessa on 5 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

        Maison Tobias 75 €
        Maison Tobias

        Maison Tobias

        1 Allée Charles Gounod, Bussy-Saint-Georges
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Maison Tobias sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bussy-Guermantes Golf Course (golfkeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä aamiaismajoituksessa on 2 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

         Château de Pommeuse 207 €
         Château de Pommeuse

         Château de Pommeuse

         4 Rue du Château, Pommeuse
           
          0.0 kautta 5.0 Tähteä

          Château de Pommeuse sijaitsee lähellä kohdetta Parc des Capucins’n puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä aamiaismajoituksessa on 2 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

          Chambres d'Hôtes Nature et bois Hae hinnat
          Chambres d'Hôtes Nature et bois

          Chambres d'Hôtes Nature et bois

          96 Rue de Montguillon, Saint-Germain-sur-Morin
            
           0.0 kautta 5.0 Tähteä

           Chambres d'Hôtes Nature et bois sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Val d'Europe. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä aamiaismajoituksessa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

           Tervetuloa Kotiin, Niitynäyttelypuistoon / Circole Carole / Airport Cdg: hen 68 €
           Tervetuloa Kotiin, Niitynäyttelypuistoon / Circole Carole / Airport Cdg: hen

           Tervetuloa Kotiin, Niitynäyttelypuistoon / Circole Carole / Airport Cdg: hen

             
            0.0 kautta 5.0 Tähteä

            Tervetuloa Kotiin, Niitynäyttelypuistoon / Circole Carole / Airport Cdg: hen sijaitsee lähellä kohdetta Paris Nord Villepinte -messukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi kuntokeskuksen. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.

            Lähellä Pariisin Disneylandia, Yhden Kerroksen Maalaistalo, oma Sisäänkäynti ja Terassi Hae hinnat
            Lähellä Pariisin Disneylandia, Yhden Kerroksen Maalaistalo, oma Sisäänkäynti ja Terassi

            Lähellä Pariisin Disneylandia, Yhden Kerroksen Maalaistalo, oma Sisäänkäynti ja Terassi

            Impasse Charles Dullin, 10, Crecy-la-Chapelle, Ile-de-France
              
             0.0 kautta 5.0 Tähteä

             Lähellä Pariisin Disneylandia, Yhden Kerroksen Maalaistalo, oma Sisäänkäynti ja Terassi sijaitsee lähellä kohdetta Brie Golf Club (golfklubi). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi pation ja jääkaapin.

             Löydä kohteen Montevrain parhaat Aamiaismajoitukset ja majoitu mukavuudesta tinkimättä

             Jos haluat nähdä ja kokea kohteen Montevrain aivan kuin paikalliset, parhaiten se onnistuu, kun varaat lomasi ajaksi tyylikkään aamiaismajoituksen. Tarjolla on huikea valikoima tunnelmallisia huoneita ja sviittejä, joista löytyy vaihtoehtoja aivan joka makuun. Upeimmat majapaikat tarjoavat lisäksi historiallista arkkitehtuuria sekä lähes loputtoman kattauksen tyylikkäitä ja ainutlaatuisia yksityiskohtia. Mitä palveluun tulee, se on tämän luokan majapaikoissa poikkeuksetta kovinta mahdollista luokkaa. Samaa voi sanoa ruoasta, jonka saat aina tuoreena suoraan majapaikan keittiöstä. Koska kyseessä on aamiaismajoitus, huonehintaan sisältyvä aamiainen on aina bravuuri, jonka valmistuksessa ei aineksia säästellä.

             Aamiaismajoitukset kohteessa Montevrain – lomailua aidoimmillaan

             Valitsemalla aamiaismajoituksen kohteessa Montevrain, pääset näkemään ja kokemaan tämän upean kohteen kaikkein aidoimmillaan. Erityisen hyvin tällaiset intiimit majapaikat sopivat romanttista irtiottoa kaipaaville pareille sekä mukavuudenhaluisille rentoutujille. Syynä on niiden lumoava tunnelma, joka vie mielen nopeasti kauas arjen murheista. Moni aamiaismajoitusta tarjoava majapaikka on melkeinpä nähtävyys itsessään. Rakennukset ovat yleensä vanhoja ja arvokkaita, ja sisustus täynnä toinen toistaan upeampia yksityiskohtia. Viimeksi mainitut on yleensä valinnut paikan omistaja. Juuri omistajat tekevätkin näistä majapaikoista erityisen kiinnostavia. Jokaisella heistä on oma tyylinsä, mikä varmistaa, että jokainen aamiaismajoitus tarjoaa aina jotain täysin erilaista.

             Eikä omaleimaisuus suinkaan rajoitu vain sisustukseen. Vähintään yhtä tärkeää on nimittäin majapaikan ruoka, johon omistaja panostaa usein jopa sisustustakin enemmän. Toisin kuin hotelleissa, aamiaismajoitusta tarjoavissa paikoissa ruoka valmistetaan aina tunteella ja taatusti tuoreista raaka-aineista. Näin myös kohteessa Montevrain, jossa raaka-aineet saa kätevästi kaupungin keskustan toreilta. Usein jo aamiainen nostaa riman todella korkealle, ja saa odottamaan päivän muita aterioita kuin kuuta nousevaa. Aamiaismajoituksissa aamiaisen merkitys on tietysti poikkeuksellisen suuri. Monille kokeneille vieraille se mittaa koko paikan tason, mikä saa myös omistajan panostamaan siihen huomattavasti. Aamiainen on lisäksi tärkeä sosiaalinen tapahtuma, jonka aikana vieraat vaihtavat kuulumisia pöytien antimista nauttien.

             Kiehtoviksi kohteen Montevrain Aamiaismajoitukset tekee myös se, että ne ovat kiinteä osa täkäläistä asuinympäristöä. Siitä on suurta hyötyä etenkin niille, jotka haluavat päästä kärryille paikallisesta elämänmenosta ja tapahtumista tai yksinkertaisesti sulautua joukkoon. Toisin kuin suurissa ketjuhotelleissa paikallisen aamiaismajoituksen pöydässä viereesi voi istua melkeinpä kuka tahansa paikallinen, ruoka tulee lähikaupasta ja omistaja tietää taatusti viikonlopun tapahtumat. Koska myös paikalliset käyttävät tämän saman yrityksen palveluita, pääset tapaamaan heitä vaikka päivittäin. Usein seurauksena on kohtaamisia, joita et vähään aikaan unohda!

             Kohteen Montevrain Aamiaismajoitukset sopivat täydellisesti myös säästöbudjetilla reissaaville. Huonehintaan kuuluu lähes aina ilmainen wi-fi-yhteys ja televisio, ja saat lisäksi käyttöösi viihtyisät ulkotilat ja reippaasti oleskelutilaa. Myös se kannattaa huomioida, että huonehintaan kuuluu aina ilmainen aamiainen. Kaiken tämän ansiosta aamiaismajoitus tarjoaa poikkeuksetta erittäin hyvää vastinetta rahoillesi. Kannattaa huomioida myös paikallisten neuvot ja vinkit – niiden avulla voi usein paitsi säästää rahaa, myös päästä näkemään ja kokemaan asioita, joista hotelleissa vain unelmoidaan.

             Tutustu ebookersin valikoimaan ja löydä kohteen Montevrain parhaat Aamiaismajoitukset

             Sivustomme karttatyökalun avulla löydät kaikki kohteen Montevrain Aamiaismajoitukset vain parilla painalluksella, minkä jälkeen voit valikoida niistä itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Karttatyökalun lähennystoiminnolla voit tutkailla esimerkiksi aivan keskustassa tai todella syrjässä sijaitsevia vaihtoehtoja tai valita jonkin päänähtävyyden vieressä sijaitsevan majapaikan. Tai sitten voit vain antaa matkapäiväsi ja antaa ebookersin valita kohteen Montevrain parhaat Aamiaismajoitukset puolestasi.

             Löydä kohteen Montevrain parhaat Aamiaismajoitukset ja majoitu mukavuudesta tinkimättä

             Jos haluat nähdä ja kokea kohteen Montevrain aivan kuin paikalliset, parhaiten se onnistuu, kun varaat lomasi ajaksi tyylikkään aamiaismajoituksen. Tarjolla on huikea valikoima tunnelmallisia huoneita ja sviittejä, joista löytyy vaihtoehtoja aivan joka makuun. Upeimmat majapaikat tarjoavat lisäksi historiallista arkkitehtuuria sekä lähes loputtoman kattauksen tyylikkäitä ja ainutlaatuisia yksityiskohtia. Mitä palveluun tulee, se on tämän luokan majapaikoissa poikkeuksetta kovinta mahdollista luokkaa. Samaa voi sanoa ruoasta, jonka saat aina tuoreena suoraan majapaikan keittiöstä. Koska kyseessä on aamiaismajoitus, huonehintaan sisältyvä aamiainen on aina bravuuri, jonka valmistuksessa ei aineksia säästellä.

             Aamiaismajoitukset kohteessa Montevrain – lomailua aidoimmillaan

             Valitsemalla aamiaismajoituksen kohteessa Montevrain, pääset näkemään ja kokemaan tämän upean kohteen kaikkein aidoimmillaan. Erityisen hyvin tällaiset intiimit majapaikat sopivat romanttista irtiottoa kaipaaville pareille sekä mukavuudenhaluisille rentoutujille. Syynä on niiden lumoava tunnelma, joka vie mielen nopeasti kauas arjen murheista. Moni aamiaismajoitusta tarjoava majapaikka on melkeinpä nähtävyys itsessään. Rakennukset ovat yleensä vanhoja ja arvokkaita, ja sisustus täynnä toinen toistaan upeampia yksityiskohtia. Viimeksi mainitut on yleensä valinnut paikan omistaja. Juuri omistajat tekevätkin näistä majapaikoista erityisen kiinnostavia. Jokaisella heistä on oma tyylinsä, mikä varmistaa, että jokainen aamiaismajoitus tarjoaa aina jotain täysin erilaista.

             Eikä omaleimaisuus suinkaan rajoitu vain sisustukseen. Vähintään yhtä tärkeää on nimittäin majapaikan ruoka, johon omistaja panostaa usein jopa sisustustakin enemmän. Toisin kuin hotelleissa, aamiaismajoitusta tarjoavissa paikoissa ruoka valmistetaan aina tunteella ja taatusti tuoreista raaka-aineista. Näin myös kohteessa Montevrain, jossa raaka-aineet saa kätevästi kaupungin keskustan toreilta. Usein jo aamiainen nostaa riman todella korkealle, ja saa odottamaan päivän muita aterioita kuin kuuta nousevaa. Aamiaismajoituksissa aamiaisen merkitys on tietysti poikkeuksellisen suuri. Monille kokeneille vieraille se mittaa koko paikan tason, mikä saa myös omistajan panostamaan siihen huomattavasti. Aamiainen on lisäksi tärkeä sosiaalinen tapahtuma, jonka aikana vieraat vaihtavat kuulumisia pöytien antimista nauttien.

             Kiehtoviksi kohteen Montevrain Aamiaismajoitukset tekee myös se, että ne ovat kiinteä osa täkäläistä asuinympäristöä. Siitä on suurta hyötyä etenkin niille, jotka haluavat päästä kärryille paikallisesta elämänmenosta ja tapahtumista tai yksinkertaisesti sulautua joukkoon. Toisin kuin suurissa ketjuhotelleissa paikallisen aamiaismajoituksen pöydässä viereesi voi istua melkeinpä kuka tahansa paikallinen, ruoka tulee lähikaupasta ja omistaja tietää taatusti viikonlopun tapahtumat. Koska myös paikalliset käyttävät tämän saman yrityksen palveluita, pääset tapaamaan heitä vaikka päivittäin. Usein seurauksena on kohtaamisia, joita et vähään aikaan unohda!

             Kohteen Montevrain Aamiaismajoitukset sopivat täydellisesti myös säästöbudjetilla reissaaville. Huonehintaan kuuluu lähes aina ilmainen wi-fi-yhteys ja televisio, ja saat lisäksi käyttöösi viihtyisät ulkotilat ja reippaasti oleskelutilaa. Myös se kannattaa huomioida, että huonehintaan kuuluu aina ilmainen aamiainen. Kaiken tämän ansiosta aamiaismajoitus tarjoaa poikkeuksetta erittäin hyvää vastinetta rahoillesi. Kannattaa huomioida myös paikallisten neuvot ja vinkit – niiden avulla voi usein paitsi säästää rahaa, myös päästä näkemään ja kokemaan asioita, joista hotelleissa vain unelmoidaan.

             Tutustu ebookersin valikoimaan ja löydä kohteen Montevrain parhaat Aamiaismajoitukset

             Sivustomme karttatyökalun avulla löydät kaikki kohteen Montevrain Aamiaismajoitukset vain parilla painalluksella, minkä jälkeen voit valikoida niistä itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Karttatyökalun lähennystoiminnolla voit tutkailla esimerkiksi aivan keskustassa tai todella syrjässä sijaitsevia vaihtoehtoja tai valita jonkin päänähtävyyden vieressä sijaitsevan majapaikan. Tai sitten voit vain antaa matkapäiväsi ja antaa ebookersin valita kohteen Montevrain parhaat Aamiaismajoitukset puolestasi.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Montevrain

             Näytä kaikki 5 001 majoitusliikettä kohteessa Montevrain
             Résidence du Parc Val d'Europe 53 €
             Résidence du Parc Val d'Europe

             Résidence du Parc Val d'Europe

             2 rue Edouard Buffard, near Disneyland Paris, Montevrain, Seine-et-Marne
               
              3.0 kautta 5.0 Tähteä

              Aquatonic Paris Val d'Europen kylpylä ja Val d'Europe sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta residenssistä. Val d'Europe -ostoskeskus ja La Vallee Villagen ostoskeskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Serris Val d'Europen asema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

              Appart'City Confort Marne La Vallée Val d'Europe 61 €
              Appart'City Confort Marne La Vallée Val d'Europe

              Appart'City Confort Marne La Vallée Val d'Europe

              21 Avenue Des Fresnes, Montevrain, Seine-et-Marne
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Val d'Europe ja Val d'Europe -ostoskeskus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähiössä sijaitsevasta residenssistä. Aquarium Sea Life Paris (meriakvaario) ja La Vallee Villagen ostoskeskus ovat myös 5 kilometrin päässä. Serris Val d'Europen asema sijaitsee 27 minuutin kävelymatkan päässä.

               ibis Marne La Vallée Val d'Europe 72 €
               ibis Marne La Vallée Val d'Europe

               ibis Marne La Vallée Val d'Europe

               2 Place Jean Monnet, Montevrain, Seine-et-Marne
                 
                3.0 kautta 5.0 Tähteä

                Val d'Europe ja Val d'Europe -ostoskeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. La Vallee Villagen ostoskeskus ja Walt Disney Studios Park ovat myös 3 kilometrin päässä. Serris Val d'Europen asema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

                ibis budget Marne la Vallée Val d'Europe 50 €
                ibis budget Marne la Vallée Val d'Europe

                ibis budget Marne la Vallée Val d'Europe

                6 rue de la Gare, Montevrain
                  
                 2.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Val d'Europe ja Val d'Europe -ostoskeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. La Vallee Villagen ostoskeskus ja Disney Villagen huvipuisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Serris Val d'Europen asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.