Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat Asunnot Pääkaupunkialue

Hae hinnat
105 - A Townhouse Hotel

105 - A Townhouse Hotel

3.0 kautta 5.0 Háteigsvegur 1, Reykjavik
105 - A Townhouse Hotel on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laugavegurin vaellusreitti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelun. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
99 €
Rey Apartments

Rey Apartments

3.5 kautta 5.0 Grettisgata 2a, Front Door At Klapparstígur, Reykjavik
Rey Apartments on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laugavegurin vaellusreitti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
41 A Townhouse Hotel

41 A Townhouse Hotel

4.0 kautta 5.0 Laugavegur 41, Reykjavik
41 A Townhouse Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laugavegurin vaellusreitti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Stay Apartments Bolholt

Stay Apartments Bolholt

3.0 kautta 5.0 Bolholt 6, Reykjavik
Stay Apartments Bolholt on saanut loistavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laugavegurin vaellusreitti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 50 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Apartment K

Apartment K

3.0 kautta 5.0 Thingholtsstraeti 2-4, Reykjavik
Apartment K on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laugavegurin vaellusreitti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset ostoskeskuskuljetukset ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2010 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 41 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
101 €
Room With A View Apartments

Room With A View Apartments

4.0 kautta 5.0 Laugavegur 18, Reykjavik
Room With A View Apartments on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laugavegurin vaellusreitti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, poreallas ja kuivapesulapalvelu. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
80 €
Downtown Reykjavík Apartments

Downtown Reykjavík Apartments

3.5 kautta 5.0 Raudararstigur 31, Reykjavik
Downtown Reykjavík Apartments on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laugavegurin vaellusreitti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Castle House Luxury Apartments

Castle House Luxury Apartments

3.0 kautta 5.0 Skálholtsstígur 2a, Reykjavik
Castle House Luxury Apartments on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laugavegurin vaellusreitti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 14 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
87 €
Odinsve Hotel Apartments

Odinsve Hotel Apartments

4.0 kautta 5.0 Skolavordustigur 7 and Tysgata 8, Reykjavik
Odinsve Hotel Apartments on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laugavegurin vaellusreitti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ravintolan, kahvilan ja kuivapesulapalvelun. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Reykjavik4you Apartments

Reykjavik4you Apartments

3.5 kautta 5.0 Bergstaðastræti 12, Reykjavik
Reykjavik4you Apartments on saanut loistavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laugavegurin vaellusreitti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja concierge-palvelut. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
52 €
Iceland Comfort Apartments

Iceland Comfort Apartments

2.5 kautta 5.0 Hamraborg 7, Kopavogur
Iceland Comfort Apartments on saanut hyvää palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kópavogurin taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 32 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
81 €
Alfred's Apartments

Alfred's Apartments

3.0 kautta 5.0 Vitastigur 11, Reykjavik
Alfred's Apartments on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laugavegurin vaellusreitti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 13 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
81 €
Alfred's Studios

Alfred's Studios

3.0 kautta 5.0 Frakkastígur 6A, Reykjavik
Alfred's Studios on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laugavegurin vaellusreitti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Home Luxury Apartments

Home Luxury Apartments

4.0 kautta 5.0 Þingholtsstraeti 2-4, Reykjavik
Home Luxury Apartments on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laugavegurin vaellusreitti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
214 €
Sif Apartments

Sif Apartments

3.5 kautta 5.0 9 Bríetartún, Reykjavik, Pääkaupunkialue
Sif Apartments on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laugavegurin vaellusreitti. Majoitusliikkeessä on saatavilla lentokenttäkuljetukset. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 30 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Löydä parhaat Asunnot kohteessa Pääkaupunkialue, ja säästä selvää rahaa!

Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Pääkaupunkialue todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

Asunnot kohteessa Pääkaupunkialue – vaihtoehtoja joka makuun

Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Pääkaupunkialue, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Pääkaupunkialue nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

Pääkaupunkialue sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Pääkaupunkialue nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Pääkaupunkialue Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Pääkaupunkialue hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Pääkaupunkialue

Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Pääkaupunkialue, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Pääkaupunkialue parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.