Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.11. - 29.11.
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Varatuimmat hotellit Playa de las Americas

133 €
H10 Conquistador

H10 Conquistador

4.0 kautta 5.0 Avenida Rafael Puig, 36, Playa de las Americas, Arona, Tenerife
H10 Conquistador on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de las Américas. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja 4 ravintolaa. Tässä 4 tähden lomakylässä on 485 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
99 €
Kn Aparthotel Columbus

Kn Aparthotel Columbus

3.0 kautta 5.0 Av. Santiago Puig, 6, Playa De Las Americas, Arona, Tenerife
Kn Aparthotel Columbus on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de las Américas. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 3 tähden hotellissa on 480 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat kalustetut parvekkeet ja satelliittikanavat.
68 €
Sol Tenerife

Sol Tenerife

4.0 kautta 5.0 Avenida Rafael Puig Llivina, 12, Arona, Tenerife
Sol Tenerife on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Veronicas Strip. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden hotellissa on 522 huonetta 14 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
105 €
HD Parque Cristobal Tenerife

HD Parque Cristobal Tenerife

3.0 kautta 5.0 Avenida Rafael Puig, 7, Playa de las Americas, Adeje, Arona, Tenerife
HD Parque Cristobal Tenerife on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de las Américas. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 151 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
67 €
Gran Oasis Resort

Gran Oasis Resort

4.0 kautta 5.0 Calle Meandro, s/n, Playa de las Americas, Arona, Tenerife
Gran Oasis Resort on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Golf Las Americas. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja täyden palvelun kylpylän. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
68 €
Green Garden Resort & Suites

Green Garden Resort & Suites

4.0 kautta 5.0 Calle Landa Golf, 1, Playa de las Americas, Arona, Tenerife
Green Garden Resort & Suites on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Golf Las Americas. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja kuntokeskuksen. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
187 €
Hollywood Mirage

Hollywood Mirage

3.5 kautta 5.0
Hollywood Mirage on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Los Cristianosin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 335 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
72 €
Paradise Park Fun Lifestyle Hotel

Paradise Park Fun Lifestyle Hotel

4.0 kautta 5.0 C/ Hawaii 2, Los Cristianos, Arona, Tenerife
Paradise Park Fun Lifestyle Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Los Cristianosin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
30 €
Marino Tenerife

Marino Tenerife

3.5 kautta 5.0
Marino Tenerife on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Callao de la Cochina. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
63 €
Club Tenerife

Club Tenerife

3.0 kautta 5.0 Los Diamantes II Urb. Oasis del Sur, Los Cristianos, Arona, Tenerife
Club Tenerife on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Los Cristianosin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Alborada Ocean Club

Alborada Ocean Club

3.0 kautta 5.0 Avda Fernando Salazar Gonzalez S/N, Costa del Silencio, Arona, Tenerife
Alborada Ocean Club on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de las Galletas. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja parvekkeen/pation.
95 €
Hotel Gala Tenerife

Hotel Gala Tenerife

4.0 kautta 5.0 Av. del Arquitecto Gomez Cuesta, 3, Playa de las Americas, Arona, Tenerife
Hotel Gala Tenerife on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Veronicas Strip. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
103 €
Cleopatra Palace Hotel

Cleopatra Palace Hotel

4.0 kautta 5.0 Avenida de las Américas s.n, Playa de las Américas, Arona, Tenerife
Cleopatra Palace Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Vistasin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
129 €
Spring Hotel Vulcano

Spring Hotel Vulcano

4.0 kautta 5.0 Avda Antonio Dominquez Alf 8, Arona, Tenerife
Spring Hotel Vulcano on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de las Américas. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kahvila. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen ja taulutelevision.
Hae hinnat
Apartamentos Parque Carolina

Apartamentos Parque Carolina

3.0 kautta 5.0 calle de la T numero 1, Arona, tenerife
Apartamentos Parque Carolina sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Callao de la Cochina. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 100 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Playa de las Americas

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Playa de las Americas

Näytä kaikki

Halvat hotellit kohteessa Playa de las Americas

Etsitkö edullista majoitusta kohteessa Playa de las Americas? Onnistuu. Syötä matkasi ajankohta tämän sivun hakukoneeseen, niin saat hetkessä eteesi kaikki hotellit kohteessa Playa de las Americas. Varaus kannattaa tehdä heti – juuri nyt halvin huone maksaa vaivaiset 30 €! Jos taas mielit hieman ylellisemmälle lomalle, arvokkain hotelli valikoimassamme on tällä hetkellä 187 €.

 

Miten löytää paras hotellitarjous kohteessa Playa de las Americas?

Kun matkasi ajankohta on selvillä, tekemällä hotellihaun kohteeseen Playa de las Americas löydät kaikki juuri silloin vapaana olevat huoneet. Jos osa niistä on liian kalliita, hakutulossivun vasemmassa laidassa olevilla suodattimilla saat näkyviin omaan budjettiisi sopivat vaihtoehdot. Kannattaa huomioida myös sivun vasemmasta yläkulmasta aukeava karttatoiminto. Se näyttää kohteen Playa de las Americas halvat hotellit kartalla, mikä helpottaa sekä valintaa että matkan suunnittelua. Hakutulosten listalla näkyy usein myös vihreällä ja oranssilla merkityt ebookers-tarjoukset. Niitä et löydä mistään muualta!

 

Miksi varata hotelli ebookersin kautta?

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset: lyömättömän valikoiman, halvat hinnat sekä kattavat lisäpalvelut. ebookersin kautta löydät peräti 1049 majoitusliikettä kohteessa Playa de las Americas, ja hotellivaraukseen on helppo lisätä myös lennot, vuokra-auto tai vaikka aktiviteetteja. Kun tiedät mitä haluat, koko paketin saa varattua vain minuuteissa. Varauksen tehtyäsi voit jo keskittyä matkasi suunnitteluun. Lähetämme sinulle automaattisesti kaikki varauksesi tiedot, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

 

Miten viettää edullinen hotelliloma kohteessa Playa de las Americas?

Rahoistaan tarkka voi lomailla ja yöpyä kohteessa Playa de las Americas verrattain halvalla. Pientä suunnittelua se tosin vaatii. Aluksi sinun kannattaa laatia matkallesi budjetti. Kun se on valmis, kannattaa tutkia, mistä ja miten euroille saa parhaan vastineen käyttämällä ebookersin hakukonetta.

Halvimmat hotellit kohteessa Playa de las Americas löydät yleensä hieman kauempana keskusalueista. Vaikka syrjäisempi sijainti voi ensin arveluttaa, kannattaa huomata, että halvan huonehinnan lisäksi se tarjoaa myös muita säästöjä. Hieman syrjässä esimerkiksi ravintolat ovat yleensä huomattavasti ydinaluetta edullisempia, samoin kaupat ja muut palvelut. Lisäksi tunnelma on ydinkeskustaa rauhallisempi, ja vastaan tulee taatusti myös paikallisia. Matkat ydinkeskustaan ja nähtävyyksille taittuvat helposti julkisilla. Usein niillä pääsee myös kauemmas, missä maisemat ja luonto saattavat yllättää.

Varaa edullinen hotelli kohteessa Playa de las Americas nyt – elämyksiä saa myös halvalla!

Viimeksi varatut hotellit Playa de las Americas

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.