Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Suosituimmat Majatalot Rooma

314 €
The Pantheon Iconic Rome Hotel, Autograph Collection

The Pantheon Iconic Rome Hotel, Autograph Collection

5.0 kautta 5.0 Via di Santa Chiara 4/A, Rooma, Rooma
The Pantheon Iconic Rome Hotel, Autograph Collection on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pantheon. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 5 tähden majoitusliikkeessä on 79 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
63 €
Concept Terrace Hotel

Concept Terrace Hotel

Via Barberini 50, Rooma, Città Metropolitana di Roma
Concept Terrace Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Veneto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä majatalossa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
60 €
Autohotel

Autohotel

Via Cassia, km, 24,300, 00060 Formello (RM), Rooma
Autohotel sijaitsee lähellä kohdetta Olgiata Golf Club. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä majoitusliikkeessä on 116 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
80 €
Hotel Villa Giulia

Hotel Villa Giulia

Via Dalmazia, 9, Ciampino
Hotel Villa Giulia on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ippodromo Capannelle (hippodromi). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä majoitusliikkeessä on 33 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneet/kuivausrummut.
74 €
Charme 308

Charme 308

Corso Vittorio Emanuele II, 308, Rooma
Charme 308 on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castel Sant'Angelo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä majatalossa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
43 €
MEININGER Roma Termini

MEININGER Roma Termini

Via San Martino della Battaglia 16, Rooma, Rooma
MEININGER Roma Termini on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nazionale-katu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 1900 rakennetussa majatalossa on 118 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
58 €
Saint B Boutique Hotel STB

Saint B Boutique Hotel STB

Via di San Basilio, 57, Rooma
Saint B Boutique Hotel STB on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Veneto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä majatalossa on 8 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
50 €
Alex & Lorenz Hotel

Alex & Lorenz Hotel

Piazza Ungheria 10, Pomezia, Pomezia
Alex & Lorenz Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Spiaggia di Torvajanica. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kattoterassin. Tässä majoitusliikkeessä on 42 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
45 €
Hotel Magnolia

Hotel Magnolia

via Aldo Moro 61, Valmontone
Hotel Magnolia on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Rainbow Magicland. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kauden mukainen ulkouima-allas. Tässä majoitusliikkeessä on 12 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
51 €
Hotel Oltremare

Hotel Oltremare

Lungomare della Salute 111/a, Fiumicino, RM
Hotel Oltremare on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ostia Antica (arkeologinen alue). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja venesataman. Tässä vuonna 2008 rakennetussa majoitusliikkeessä on 10 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja parvekkeet/patiot.
82 €
Hotel Corallo

Hotel Corallo

Via Gioiosa Marea, 140, Fiumicino, RM
Hotel Corallo on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Macchiagranden keidas. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1965 rakennetussa majatalossa on 44 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
79 €
Relais de la Poste

Relais de la Poste

117 Via del Corso, Rooma
Relais de la Poste on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via del Corso. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä majoitusliikkeessä on 14 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
55 €
Hotel Torvaianica

Hotel Torvaianica

Piazza Ungheria, 30, Torvaianica, Pomezia, RM
Hotel Torvaianica sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Spiaggia di Torvajanica. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä majoitusliikkeessä on 15 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
129 €
Residenza Paolo VI

Residenza Paolo VI

Via Paolo VI, 29, Rooma, RM
Residenza Paolo VI on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarinaukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja kuivapesulapalvelut. Tässä majoitusliikkeessä on 35 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
100 €
Movie Movie Hotel

Movie Movie Hotel

Largo dei Caduti di El Alamein, Rooma, RM
Movie Movie Hotel sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cinecittà Si Mostra. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä hotellissa on 117 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

Löydä kohteen Rooma edullisimmat Majatalot

Etkö löytänyt sopivan hintaista hotellia tai lomakeskusta? Siinä tapauksessa sinun kannattaa ehdottomasti tarkastaa myös kohteen Rooma Majatalot. Hakutuloksista saattaa löytyä juuri se, mitä olet etsinyt! Upeita kokemuksia ja loistavaa hinta-laatusuhdetta etsivän kannattaa suunnata hotellin sijaan historialliseen majataloon. Aivan leirintäalueiden tai hostellien pohjahintoja niistä ei löydy, mutta toisaalta näihin paikkoihin ei tullakaan yksinomaan nukkumaan. Esimerkiksi majatalojen huoneissa on usein upea, historiaa huokuva tunnelma, ja pohjakerroksen ravintola tarjoaa usein täyden kattauksen paikallisia herkkuja.

Majatalot kohteessa Rooma – näe ja koe jotain unohtumatonta

Jos haluat saada kunnon käsityksen kohteen Rooma kulttuurista ja elämänmenosta, sinun kannattaa ehdottomasti tarkistaa myös tämän alueen majatalot. Niissä paikallinen kulttuuri ja elämä avautuu nimittäin taatusti pintaa syvemmältä. Jos haluat tavata paikallista väestöä, se onnistuu usein alakerran pubissa. Etenkin syrjäseuduilla majatalon pubi voi olla koko ympäröivän kylän keskuspaikka. Kesäisin pubin toiminta ulottuu usein myös ulkoterassille, jonka yhteydessä saattaa olla myös puutarha. Myös ruoka on näissä majapaikoissa jokseenkin niin paikallista kuin olla ja voi. Jos maan ruokakulttuuri on mieleesi, majatalossa voikin olla tarjolla todella huikeita makukokemuksia. Kiinnostuitko? Tarkasta kaikki kohteen Rooma Majatalot sivustomme hakukoneella, ja lähde lomalle, jota et vähään aikaan unohda!

Majatalon yhteydestä löytyy lähes aina myös perinteinen ravintola. Juuri tämä seikka erottaa ne esimerkiksi aamiaismajoituksista ja myös monista hotelleista, joista ei usein saa kuin pelkän aamiaisen. Vaikka poikkeuksiakin toki löytyy, useimmiten ruoka on perinteistä isolla p:llä. Tämän ymmärtää, sillä monet majatalot ovat tarjonneet ruokaa ja majoitusta jo useiden vuosisatojen ajan. Kuten tästä voi päätellä, erityisen hyvin kohteen Rooma majatalot sopivat tämän alueen perinneruoista kiinnostuneille. Uusimmista ruokatrendeistä tai esimeriksi vegaaniruoasta intoileville ne voivat sitä vastoin sopia hieman heikommin.

Majatalot kohteessa Rooma – majoitusta aidoimmillaan
Sana "majatalo" ei tuo mieleen kiiltävää pilvenpiirtäjää tai 2000-luvulla rakennettua boutique-luomusta. Totta onkin, että myös kohteen Rooma Majatalot sijaitsevat pääosin melko kaukana modernin elämän ytimestä. Esimerkiksi lemmikkiväelle syrjäinen sijainti sopii kuitenkin hyvin. Tämä on yleensä havaittu myös tämän alueen majataloissa, joihin voi useimmiten saapua myös oman koiran tai kissan kanssa. Monista pääsee nopeasti myös pitkille lenkkipoluille tai vaellusreiteille. Muutkaan luontokohteet eivät yleensä ole järin kaukana.
ebookersilta löydät kaikki kohteen Rooma parhaat Majatalot

On haussa sitten aivan kylän ytimestä löytyvä majatalo tai kaukana luonnon helmassa sijaitseva vaihtoehto, ebookersin kattavasta valikoimasta löydät varmasti etsimäsi. Sivustomme helppokäyttöisen kartan avulla näet kaikki valitsemasi alueen majatalot kerralla ja voit valita niistä sellaisen, josta on helppo pääsy kaikkiin haluamiisi kohteisiin. Sinun tarvitsee ainoastaan antaa matkapäiväsi, niin ebookers ilmoittaa sinulle kaikki kohteesta Rooma niiden ajaksi vapaana olevat Majatalot.

Suosituimmat hotellit Rooma

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.