Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Top 20 suosituimmat loma-asunnot San Bartolome de Tirajana

Katso kaikki loma-asunnot kohteessa San Bartolome de Tirajana
59 €
AxelBeach Maspalomas Apartments & Lounge Club - Adults Only

AxelBeach Maspalomas Apartments & Lounge Club - Adults Only

3.0 kautta 5.0 Avenida de Tirajana, 32, (entrada por C/ Timple), San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
4/5
(42 arvostelua)
Maspalomasin kasvitieteellinen puutarha, Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) ja Playa del Inglésin ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä keskustassa sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta huoneistohotellista. Maspalomasin dyynit ja Maspalomas Golf ovat myös 3 kilometrin päässä.
Arvosteltu 31.1.2019

Sijainti on hyvä. Iso puute oli, että saunan ja jacuzzin yhteydessä oli vain kylmän veden suihku. Seurauksena oli, että vain 1 kymmenestä kävi suihkussa (todella kylmä vesi) ennen jacuzziin ja saunaan mennessä. Hygienian kannalta erittäin huono asia. Olisi saatava heti myös suihku, josta tulee lämmintä ...

90 €
Aparthotel Playa del Sol - Adults Only

Aparthotel Playa del Sol - Adults Only

3.5 kautta 5.0 Avenida Tirajana, 26, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
4/5
(16 arvostelua)
Maspalomasin kasvitieteellinen puutarha, Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) ja Playa del Inglésin ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä keskustassa sijaitsevasta huoneistohotellista. Maspalomasin dyynit ja Maspalomas Golf ovat myös 3 kilometrin päässä.
Arvosteltu 11.7.2013

Hotelli on keskeisellä paikalla. henkilökunta on ystävällistä, hotellin piha-alue ja allasalue ovat siistejä, hyvin hoidettuja. Pientä miinusta tulee huoneiden välisestä äänieristyksestä. Minulle tämä hotelli oli jo entuudestaan tuttu, joten mitään yllätyksiä tämän suhteen ei tullut. Varsinkin joulun ...

Palm Oasis Maspalomas

Palm Oasis Maspalomas

3.0 kautta 5.0 Albert Einstein, s/n, Parcela 34, Maspalomas, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
4/5
(7 arvostelua)
Holiday World Maspalomas -huvipuisto, Maspalomasin dyynit ja Maspalomas Golf sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä huoneistohotellista. Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) ja Maspalomasin majakka ovat myös 5 kilometrin päässä.
Arvosteltu 16.3.2019

Huone oli tosi mukava ja siisti. Siivoustoimi todella hyvin ja meidän oma siivooja oli todella kohtelias. Henkilökunta hyvin palveluhenkistä ja omaa matkaa koskevat odottamattomat muutokset järjestyivät todella hyvin.

Playa Feliz

Playa Feliz

3.0 kautta 5.0
5/5
(1 arvostelua)
Bahía Feliz ja El Aguilan ranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Playa El Pirata ja Sioux City Park -teemapuisto ovat myös 3 kilometrin päässä.
Arvosteltu 22.9.2019

Nice, clean, well organised. The garden is fantastic established.

Rainbow Golf Gay Men-only Resort

Rainbow Golf Gay Men-only Resort

3.0 kautta 5.0
4/5
(2 arvostelua)
Maspalomasin kasvitieteellinen puutarha ja Maspalomas Golf sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta huoneistohotellista. Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) ja Maspalomasin dyynit ovat myös 3 kilometrin päässä.
Arvosteltu 8.2.2020

It was a friendly, private and welcoming venue exclusively for gay men. I felt very at home and the shops/beach and other things of interest, all readily accessible

Apartamentos Jardin del Sol

Apartamentos Jardin del Sol

3.5 kautta 5.0 Av. De Gran Canaria, 24, Playa del Ingles, San Bartolome de Tirajana
Kasbah-ostoskeskus, Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) ja Playa del Inglésin ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta huoneistohotellista. Maspalomasin dyynit ja Maspalomas Golf ovat myös 3 kilometrin päässä.
Apartments Turbo Club - All-Inclusive

Apartments Turbo Club - All-Inclusive

2.0 kautta 5.0 Calle Libra 2, San Bartolome de Tirajana
Maspalomas Golf, Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) ja Aqualand Maspalomas -vesipuisto sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta all-inclusive-tyyppisestä huoneistohotellista. Maspalomasin dyynit ja Maspalomasin majakka ovat myös 5 kilometrin päässä.
40 €
Ura Jardín del Atlántico

Ura Jardín del Atlántico

3.0 kautta 5.0 San Cristóbal de la Laguna 9, San Bartolome de Tirajana, Kanariansaaret
Paseo Costa Canaria ja Playa del Inglésin ranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta huoneistohotellista. Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) ja Maspalomasin dyynit ovat myös 3 kilometrin päässä.
Apartamentos THe Koala Garden

Apartamentos THe Koala Garden

4.0 kautta 5.0 Calle Geminis, 2, Maspalomas, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
3/5
(8 arvostelua)
Holiday World Maspalomas -huvipuisto ja Maspalomas Golf sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) ja Aqualand Maspalomas -vesipuisto ovat myös 3 kilometrin päässä.
Arvosteltu 7.12.2019

tykkään heidän asunnoistaan. ILMOITIN HYVISSÄ AJOIN ETTÄ HALUAISIN PIDENTÄÄ ULOSKIRJAUSTA KUN KONE LÄHTI VASTA 22.50 JA HUONEEN LUOVTUS OLI 12.00, SEHÄN EI KÄYNYT KYSYIN ETTÄ JOS VOITAISIIN VUOKRATA 6 TUNNIKSI HUONE EI KÄYNYT AINOA OLI ETTÄ HOTELLIN PUOLELTA VUOKRAISI VUOROKAUDEKSI HUONEEN A 130,00 ...

53 €
TUI BLUE Las Pitas

TUI BLUE Las Pitas

4.0 kautta 5.0
Bahía Feliz ja El Aguilan ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä huoneistohotellista. Sioux City Park -teemapuisto ja Paseo Costa Canaria ovat myös 5 kilometrin päässä.
46 €
Apartamentos Monte Feliz

Apartamentos Monte Feliz

3.0 kautta 5.0 Avda Pablo Picasso s/n, Bahia Feliz, San Bartolome de Tirajana
5/5
(1 arvostelua)
Bahía Feliz ja El Aguilan ranta 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta huoneistohotellista. Playa El Pirata ja Sioux City Park -teemapuisto ovat myös 5 kilometrin päässä.
Arvosteltu 13.3.2020

It was lovely and clean . Hotel was spotless and food very good . Staff lovely and friendly. I didn’t like you had to pay for tv

Apartamentos El Paseo

Apartamentos El Paseo

3.0 kautta 5.0 Calle Luna, 5, Playa del Ingles, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
4/5
(5 arvostelua)
Paseo Costa Canaria ja Playa del Inglésin ranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) ja Maspalomasin dyynit ovat myös 2 kilometrin päässä.
Arvosteltu 12.9.2019

Good situation. very good check in and ckeck out, nice service.

88 €
Cordial Biarritz

Cordial Biarritz

3.0 kautta 5.0 Avenida de Bonn, 18, Playa del Ingles, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
3/5
(5 arvostelua)
Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) ja Playa del Inglésin ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä huoneistohotellista. Maspalomasin dyynit ja Maspalomas Golf ovat myös 3 kilometrin päässä.
Arvosteltu 10.2.2020

Zentrale Lage, Nahe am Meer, Morgenbuffet sehr Umfangreich

Vista Bonita - Gay Only Resort

Vista Bonita - Gay Only Resort

3.0 kautta 5.0
3/5
(9 arvostelua)
Maspalomas Golf, Aqualand Maspalomas -vesipuisto ja Maspalomasin dyynit sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta huoneistohotellista. Melonerasin ranta ja Maspalomasin majakka ovat myös 3 kilometrin päässä.
Arvosteltu 22.1.2016

Hotelli on upealla paikalla ja tuulelta paljolti suojassa. Henkilökunta todella ystävällistä, espanjalaiseksikin. Valitettavasti allasbaarin musiikki kuuluu aika hyvin, sitä voi paeta onneksi katolla sijaitsevalle lisäpatiolle josta on hienot näkymät. Musiikin tempo nousee kohti iltaa, mikä ei aina ...

Tagoror Beach Apartments - Adults Only

Tagoror Beach Apartments - Adults Only

3.0 kautta 5.0 Avenida de Alféreces Provisionales 9, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
3/5
(10 arvostelua)
Paseo Costa Canaria ja Playa del Inglésin ranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) ja Maspalomasin dyynit ovat myös 2 kilometrin päässä.
Arvosteltu 12.2.2019

Uima-allas paras yöllä paljon melua kadulta ihan siistiä

Apartamentos Las Faluas

Apartamentos Las Faluas

3.0 kautta 5.0 Avenida de Tenerife, 9, Playa del Ingles, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
4/5
(1 arvostelua)
Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) on 1,2 kilometrin ja päässä tästä huoneistohotellista. Maspalomasin dyynit ja Maspalomas Golf sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Aqualand Maspalomas -vesipuisto ja Melonerasin ranta ovat myös 10 kilometrin päässä.
Arvosteltu 2.3.2020

Zentrale Lage, Ess- und Einkaufsmöglichkeiten in Fussdistanz, gutes Preis/Leistungsverhältnis.

55 €
Maspalomas Lago - Canary Sunset

Maspalomas Lago - Canary Sunset

3.0 kautta 5.0
4/5
(1 arvostelua)
Maspalomas Golf ja Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Maspalomasin dyynit ja Aqualand Maspalomas -vesipuisto ovat myös 5 kilometrin päässä.
Arvosteltu 29.10.2019

Room was recently refurbished but was very small, no hairdryer, shower didn’t have a pressure. Kitchen looks nice but not really clean . We found a smelly cleaning mop in the cupboard which was not pleasant. Pool is great although should be nice if it would have been heated, reception staff very ...

84 €
Cordial Green Golf

Cordial Green Golf

3.0 kautta 5.0 Avenida Tjaereborg s/n, Maspalomas, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
4/5
(12 arvostelua)
Maspalomasin kasvitieteellinen puutarha, Maspalomasin dyynit ja Maspalomas Golf sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä huoneistohotellista. Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) ja Maspalomasin majakka ovat myös 3 kilometrin päässä.
Arvosteltu 17.11.2019

Huoneiston kunto hyvä ja siisti. Allasalue mukava ja toimiva. Aamupala ja illalla buffet runsas ja hyvä. Kaikki toimi, ei mitään valittamista.

90 €
Apartamentos Las Góndolas

Apartamentos Las Góndolas

3.0 kautta 5.0
Paseo Costa Canaria ja Playa del Inglésin ranta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta huoneistohotellista. Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) ja Maspalomasin dyynit ovat myös 2 kilometrin päässä.
Apartamentos Amazonas

Apartamentos Amazonas

3.0 kautta 5.0 Calle Marruecos, 4, Playa del Ingles, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
3/5
(7 arvostelua)
Paseo Costa Canaria ja Playa del Inglésin ranta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rantakadulla sijaitsevasta huoneistohotellista, josta on suora yhteys rannalle. Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) ja Maspalomasin dyynit ovat myös 2 kilometrin päässä.
Arvosteltu 10.9.2019

Bad beds. A bit noisy and no aircondition. Eifi worked good.

Kartta

Kohteen San Bartolome de Tirajana vuokrattavat loma-asunnot

Kun lähdet lomalle kohteeseen San Bartolome de Tirajana, voit majoittua joko perinteisesti hotelliin tai kokeilla jotain uutta ja jännittävää varaamalla oman loma-asunnon. Loma-asunnot, huoneistot, huvilat ja mökit houkuttelevat hintojenkin puolesta, sillä niiden päivähinnat ovat usein huomattavasti hotellihuoneita edullisempia. Pennien venyttäminen ei kuitenkaan ole ainoa etu, jonka loma-asunnossa yöpyminen tarjoaa.

Vuokrattavassa loma-asunnossa tunnet itsesi nopeasti ennemmin paikalliseksi kuin tavalliseksi turistiksi. Loma-asunto kohteessa San Bartolome de Tirajana alkaa tuntua kodilta saman tien, kun astut ovesta sisään, sillä pääset rentoutumaan omassa olohuoneessa ja tekemään ruokaa omassa keittiössä – kenties tuoreista paikallisista raaka-aineista, jotka kävit hakemassa aamulla läheisiltä markkinoilta.

Kohteen San Bartolome de Tirajana loma-asunnoissa saat nauttia myös yksityisyydestä. Valitsit majapaikaksesi sitten tyylikkään lomahuoneiston, kauniin huvilan tai kodikkaan mökin, pääset kauaksi turistitemppeleiden henkilökunnasta ja muista asiakkaista, ja nautit lomastasi omassa rauhassa ja omaan tahtiisi. Voit syödä aamiaisen ilman aikatauluja keittiöpöydän ääressä, keskustella päivän suunnitelmista olohuoneessa ja lähteä kiertelemään kaupungille ja nähtävyyksille tietäen, että pääset aina lepäämään ja rauhoittumaan lomallasi omaan asuntoon päivän päätteeksi.

Valinnanvaraa loma-asunnoissa riittää, ja ebookersin avulla löydät sopivan majoituksen helposti. Voit hakea nykyaikaisia ja modernisti sisustettuja lomahuoneistoja, jotka sopivat loistavasti romanttiselle lomalle, tai isoja huviloita, joissa jokaisella perheenjäsenellä on oma huone ja rauha.

Löydät sopivan loma-asunnon kohteesta San Bartolome de Tirajana helposti katsomalla kartasta suosituimpien maamerkkien ja nähtävyyksien sijainnit ja valitsemalla sen mukaan huvilat, mökit tai loma-asunnot joko tapahtumien keskiöstä tai rauhallisemmalta alueelta. Syötä hakukoneeseen vain haluamasi matkapäivät, ja löydät sopivimmat ja viimeksi päivitetyt loma-asunnot kohteesta San Bartolome de Tirajana hetkessä.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.