Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suosituimmat Aamiaismajoitukset Schiphol-Rijk

Hae hinnat
Pirombo Bed & Breakfast

Pirombo Bed & Breakfast

3.0 kautta 5.0 Oude Zeeweg 22, Noordwijk
Pirombo Bed & Breakfast on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Museum Noordwijk. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1921 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 11 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Keizersgracht Apartments

Keizersgracht Apartments

3.0 kautta 5.0 Keizersgracht, 760 A, Amsterdam, NH
Keizersgracht Apartments sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rembrandtplein. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi kuivapesulapalvelut, lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 2 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
115 €
Herberg Welgelegen

Herberg Welgelegen

3.0 kautta 5.0 't Boonrak 21, Katwijk Aan Zee, Zuid Holland
Herberg Welgelegen on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Leidenin yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja business center. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
115 €
Hotel Malts

Hotel Malts

3.0 kautta 5.0 Zijlstraat 56-58, Haarlem
Hotel Malts on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Corrie Ten Boomin talo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 14 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
187 €
Relaxed Slapen

Relaxed Slapen

3.5 kautta 5.0 Kinderhuisvest 43, Haarlem, Pohjois-Hollanti
Relaxed Slapen sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grote Markt (tori). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
B&B Little Miss Sunshine

B&B Little Miss Sunshine

3.0 kautta 5.0 Burg Engelbertsstraat 50, Zandvoort
B&B Little Miss Sunshine sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zandvoortin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 2 huonetta.
157 €
The Blossom House Amsterdam

The Blossom House Amsterdam

4.0 kautta 5.0 40 Bloemstraat, Amsterdam, NOORD-HOLLAND
The Blossom House Amsterdam sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Anne Frankin talo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 4 tähden aamiaismajoituksessa on 2 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
118 €
Tulip of Amsterdam B&B

Tulip of Amsterdam B&B

3.0 kautta 5.0 Kloveniersburgwal 9-hs, Amsterdam
Tulip of Amsterdam B&B sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madame Tussauds. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 1660 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 2 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
52 €
De Baronie B&B

De Baronie B&B

3.0 kautta 5.0 Kalkmarkt 2, Amsterdam
De Baronie B&B on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta NEMO Science Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1672 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 2 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 2 kylpyhuonetta.

Löydä kohteen Schiphol-Rijk parhaat Aamiaismajoitukset ja majoitu mukavuudesta tinkimättä

Jos haluat nähdä ja kokea kohteen Schiphol-Rijk aivan kuin paikalliset, parhaiten se onnistuu, kun varaat lomasi ajaksi tyylikkään aamiaismajoituksen. Tarjolla on huikea valikoima tunnelmallisia huoneita ja sviittejä, joista löytyy vaihtoehtoja aivan joka makuun. Upeimmat majapaikat tarjoavat lisäksi historiallista arkkitehtuuria sekä lähes loputtoman kattauksen tyylikkäitä ja ainutlaatuisia yksityiskohtia. Mitä palveluun tulee, se on tämän luokan majapaikoissa poikkeuksetta kovinta mahdollista luokkaa. Samaa voi sanoa ruoasta, jonka saat aina tuoreena suoraan majapaikan keittiöstä. Koska kyseessä on aamiaismajoitus, huonehintaan sisältyvä aamiainen on aina bravuuri, jonka valmistuksessa ei aineksia säästellä.

Aamiaismajoitukset kohteessa Schiphol-Rijk – lomailua aidoimmillaan

Valitsemalla aamiaismajoituksen kohteessa Schiphol-Rijk, pääset näkemään ja kokemaan tämän upean kohteen kaikkein aidoimmillaan. Erityisen hyvin tällaiset intiimit majapaikat sopivat romanttista irtiottoa kaipaaville pareille sekä mukavuudenhaluisille rentoutujille. Syynä on niiden lumoava tunnelma, joka vie mielen nopeasti kauas arjen murheista. Moni aamiaismajoitusta tarjoava majapaikka on melkeinpä nähtävyys itsessään. Rakennukset ovat yleensä vanhoja ja arvokkaita, ja sisustus täynnä toinen toistaan upeampia yksityiskohtia. Viimeksi mainitut on yleensä valinnut paikan omistaja. Juuri omistajat tekevätkin näistä majapaikoista erityisen kiinnostavia. Jokaisella heistä on oma tyylinsä, mikä varmistaa, että jokainen aamiaismajoitus tarjoaa aina jotain täysin erilaista.

Eikä omaleimaisuus suinkaan rajoitu vain sisustukseen. Vähintään yhtä tärkeää on nimittäin majapaikan ruoka, johon omistaja panostaa usein jopa sisustustakin enemmän. Toisin kuin hotelleissa, aamiaismajoitusta tarjoavissa paikoissa ruoka valmistetaan aina tunteella ja taatusti tuoreista raaka-aineista. Näin myös kohteessa Schiphol-Rijk, jossa raaka-aineet saa kätevästi kaupungin keskustan toreilta. Usein jo aamiainen nostaa riman todella korkealle, ja saa odottamaan päivän muita aterioita kuin kuuta nousevaa. Aamiaismajoituksissa aamiaisen merkitys on tietysti poikkeuksellisen suuri. Monille kokeneille vieraille se mittaa koko paikan tason, mikä saa myös omistajan panostamaan siihen huomattavasti. Aamiainen on lisäksi tärkeä sosiaalinen tapahtuma, jonka aikana vieraat vaihtavat kuulumisia pöytien antimista nauttien.

Kiehtoviksi kohteen Schiphol-Rijk Aamiaismajoitukset tekee myös se, että ne ovat kiinteä osa täkäläistä asuinympäristöä. Siitä on suurta hyötyä etenkin niille, jotka haluavat päästä kärryille paikallisesta elämänmenosta ja tapahtumista tai yksinkertaisesti sulautua joukkoon. Toisin kuin suurissa ketjuhotelleissa paikallisen aamiaismajoituksen pöydässä viereesi voi istua melkeinpä kuka tahansa paikallinen, ruoka tulee lähikaupasta ja omistaja tietää taatusti viikonlopun tapahtumat. Koska myös paikalliset käyttävät tämän saman yrityksen palveluita, pääset tapaamaan heitä vaikka päivittäin. Usein seurauksena on kohtaamisia, joita et vähään aikaan unohda!

Kohteen Schiphol-Rijk Aamiaismajoitukset sopivat täydellisesti myös säästöbudjetilla reissaaville. Huonehintaan kuuluu lähes aina ilmainen wi-fi-yhteys ja televisio, ja saat lisäksi käyttöösi viihtyisät ulkotilat ja reippaasti oleskelutilaa. Myös se kannattaa huomioida, että huonehintaan kuuluu aina ilmainen aamiainen. Kaiken tämän ansiosta aamiaismajoitus tarjoaa poikkeuksetta erittäin hyvää vastinetta rahoillesi. Kannattaa huomioida myös paikallisten neuvot ja vinkit – niiden avulla voi usein paitsi säästää rahaa, myös päästä näkemään ja kokemaan asioita, joista hotelleissa vain unelmoidaan.

Tutustu ebookersin valikoimaan ja löydä kohteen Schiphol-Rijk parhaat Aamiaismajoitukset

Sivustomme karttatyökalun avulla löydät kaikki kohteen Schiphol-Rijk Aamiaismajoitukset vain parilla painalluksella, minkä jälkeen voit valikoida niistä itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Karttatyökalun lähennystoiminnolla voit tutkailla esimerkiksi aivan keskustassa tai todella syrjässä sijaitsevia vaihtoehtoja tai valita jonkin päänähtävyyden vieressä sijaitsevan majapaikan. Tai sitten voit vain antaa matkapäiväsi ja antaa ebookersin valita kohteen Schiphol-Rijk parhaat Aamiaismajoitukset puolestasi.

Suosituimmat hotellit Schiphol-Rijk

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.