Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Schiphol-Rijk – Matkat

Amsterdam ja sen tunnetuimmat nähtävyydet vetävät puoleensa lukemattomia matkailijoita vuosittain, mutta aito paikallistunnelma on aistittavissa keskustaa ympäröivissä kaupunginosissa. Joten ota mukaan seikkailumieltä ja luotettava kartta — on aika ottaa suunnaksi Schiphol-Rijk! Pääkaupungin lähes 750 000 asukasta varmistavat sen, että tapaat joitakin erittäin persoonallisia tyyppejä lomasi aikana. Jos kenttä, jolle laskeudut on Schiphol, Schiphol-Rijk sijaitsee sieltä 3 km:n taksimatkan päässä etelään. Kaupungin ydinkeskustasta katsottuna sinne on 14 km:n matka lounaaseen.

Schiphol-Rijk – Matkat

Useat tämän kaupungin parhaista nähtävyyksistä ovat lähellä kohdetta Schiphol-Rijk. Erityisesti Aalsmeerin kukkahuutokauppa ja RijksMuseum Amsterdam Schiphol (museo) ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia. De Meervaart Theater (teatteri) ja VU University of Amsterdam (yliopisto) ovat myös vierailun arvoisia. Jos olet kiinnostunut saamaan paremman kuvan tästä upeasta kaupungista, Aalsmeer ja Schipholin lentokenttä ovat hyviä lähellä sijaitsevia kaupunginosia, joissa vierailla.

Ovatko samat alueet alkaneet kyllästyttää jo? Anne Frankin talo ja Alankomaiden kansallismuseo, ovat hyviä nähtävyyksiä, joissa vierailla kaupungin keskustassa. Artis (eläintarha) ja Van Goghin museo kannattaa myös lisätä listalle.

Historische Tuin Aalsmeer Tuinbouwmuseum ja Korenmolen De Leeuw antavat hauskan historian oppitunnin. Ei todellakaan ole sama vain katsella kuvia netistä.

Schiphol-Rijk – Hotellit

Mitä nopeammin varmistat majoituksen, sitä nopeammin voit alkaa miettimään mielessäsi matkareittiäsi! Tarjolla on yli 46 majoitusliikettä, joten sinulla ei pitäisi olla mitään vaikeuksia varata täydellistä majapaikkaa.

Haluaisitko tietää, mitkä ovat parhaat vaihtoehtomme? Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center ja Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport Schiphol ovat kummatkin hyviä: ne tarjoavat vierailleen loistavaa palvelua ja virkistävät yöunet.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Schiphol-Rijk

Näytä kaikki 1 917 majoitusliikettä kohteessa Schiphol-Rijk
Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport Schiphol

Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport Schiphol

Boeing Avenue 2, Schiphol-Rijk
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (33 arvostelua)

  Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport Schiphol on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Aalsmeerin kukkahuutokauppa. ...

  Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport Schiphol80 €

  Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport Schiphol80 €
  Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol

  Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol

  Beechavenue 142 - 160, Schiphol-Rijk
   3.0 kautta 5.0
    
    
   4,1/5 (16 arvostelua)

   Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Aalsmeerin ...

   Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol70 €

   Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol70 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.