Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Schiphol-Rijk

a&o Amsterdam Zuidoost 49 €
a&o Amsterdam Zuidoost

a&o Amsterdam Zuidoost

Hogehilweg 22, Amsterdam
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  A&o Amsterdam Zuidoost on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta AFAS Liven konserttisali. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 353 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

  MEININGER Hotel Amsterdam City West 50 €
  MEININGER Hotel Amsterdam City West

  MEININGER Hotel Amsterdam City West

  Orlyplein 1-67, Amsterdam
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   MEININGER Hotel Amsterdam City West on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Anne Frankin talo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 270 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

   Generator Amsterdam 69 €
   Generator Amsterdam

   Generator Amsterdam

   Mauritskade 57, Amsterdam
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Generator Amsterdam on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oosterpark (puisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä 2 tähden hostellissa on 168 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

    Via Amsterdam 74 €
    Via Amsterdam

    Via Amsterdam

    Diemerhof 20, Diemen
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Via Amsterdam on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Johan Cruyff Arena. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 170 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

     The Flying Pig Downtown Youth Hostel 29 €
     The Flying Pig Downtown Youth Hostel

     The Flying Pig Downtown Youth Hostel

     Nieuwendijk 100, Amsterdam
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      The Flying Pig Downtown Youth Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vanha kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 30 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

      Tourist Inn Budget Hotel - Hostel 70 €
      Tourist Inn Budget Hotel - Hostel

      Tourist Inn Budget Hotel - Hostel

      Spuistraat 52, Amsterdam
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tourist Inn Budget Hotel - Hostel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Uusi kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 36 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

       WOW Hostel Amsterdam 75 €
       WOW Hostel Amsterdam

       WOW Hostel Amsterdam

       Wiltzanghlaan 60, Amsterdam
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        WOW Hostel Amsterdam on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Anne Frankin talo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja concierge-palvelut. Tässä 2 tähden hostellissa on 57 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

        The Flying Pig Uptown Hostel 25 €
        The Flying Pig Uptown Hostel

        The Flying Pig Uptown Hostel

        Vossiusstraat 46, Amsterdam
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         The Flying Pig Uptown Hostel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Van Goghin museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 30 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

         St. Christopher's at The Winston 99 €
         St. Christopher's at The Winston

         St. Christopher's at The Winston

         Warmoesstraat 129, Amsterdam
           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          St. Christopher's at The Winston on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vanha kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 60 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

          XO Hotels Infinity 45 €
          XO Hotels Infinity

          XO Hotels Infinity

          Slotermeerlaan 133, Amsterdam
            
           2.0 kautta 5.0 Tähteä

           XO Hotels Infinity on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sloterpark ja Sloterplas. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 100 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

           ClinkNOORD - Hostel 55 €
           ClinkNOORD - Hostel

           ClinkNOORD - Hostel

           Badhuiskade 3, Amsterdam
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            ClinkNOORD - Hostel on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Eye Film Institute (elokuvainstituutti). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1920 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 213 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

            Amigo Budget Hostel 37 €
            Amigo Budget Hostel

            Amigo Budget Hostel

            Linnaeusstraat 199, Amsterdam
              
             1.5 kautta 5.0 Tähteä

             Amigo Budget Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tropenmuseum (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 1,5 tähden hostellissa on 18 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

             Varaa Hostellit kohteessa Schiphol-Rijk ebookersilta

             Kohteen Schiphol-Rijk hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Schiphol-Rijk

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Schiphol-Rijk niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Schiphol-Rijk. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Schiphol-Rijk Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Schiphol-Rijk Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Schiphol-Rijk vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Schiphol-Rijk parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Schiphol-Rijk kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Schiphol-Rijk saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Schiphol-Rijk!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Schiphol-Rijk

             Näytä kaikki 1 845 majoitusliikettä kohteessa Schiphol-Rijk
             Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport Schiphol 80 €
             Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport Schiphol

             Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport Schiphol

             Boeing Avenue 2, Schiphol-Rijk
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Aalsmeerin kukkahuutokauppa on 4,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta romanttisesta hotellista. World Trade Center Schiphol Airport ja RijksMuseum Amsterdam Schiphol (museo) sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Vondelpark (puisto) ja Ziggo Dome (areena) ovat myös 20 kilometrin päässä.

              Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol 70 €
              Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol

              Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol

              Beechavenue 142 - 160, Schiphol-Rijk
                
               3.0 kautta 5.0 Tähteä

               Aalsmeerin kukkahuutokauppa on 4,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. World Trade Center Schiphol Airport ja RijksMuseum Amsterdam Schiphol (museo) sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Vondelpark (puisto) ja Ziggo Dome (areena) ovat myös 20 kilometrin päässä.

               Best Western Plus Amedia Amsterdam Airport 65 €
               Best Western Plus Amedia Amsterdam Airport

               Best Western Plus Amedia Amsterdam Airport

               Boeing Avenue 333, Schiphol-Rijk
                 
                3.5 kautta 5.0 Tähteä

                Aalsmeerin kukkahuutokauppa on 4,2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. World Trade Center Schiphol Airport ja RijksMuseum Amsterdam Schiphol (museo) sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Vondelpark (puisto) ja AFAS Liven konserttisali ovat myös 20 kilometrin päässä.

                citizenM Schiphol Airport Hotel 84 €
                citizenM Schiphol Airport Hotel

                citizenM Schiphol Airport Hotel

                Jan Plezierweg 2, Schiphol
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 RijksMuseum Amsterdam Schiphol (museo) on 0,8 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Van Goghin museo ja Amsterdam RAI (kokous -ja messukeskus) sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Heineken Experience ja Anne Frankin talo ovat myös 15 kilometrin päässä. Schiphol Airportin asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.