Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit Uptown

129 €
Royal Sonesta Houston Galleria

Royal Sonesta Houston Galleria

4.0 kautta 5.0 2222 West Loop South, Houston, TX
Royal Sonesta Houston Galleria on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Westheimer Rd. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1981 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 485 huonetta 23 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
125 €
Hyatt Regency Houston/Galleria

Hyatt Regency Houston/Galleria

4.0 kautta 5.0 2626 Sage Road, Houston, TX
Hyatt Regency Houston/Galleria on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Westheimer Rd. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 325 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
93 €
DoubleTree by Hilton Hotel & Suites Houston by the Galleria

DoubleTree by Hilton Hotel & Suites Houston by the Galleria

4.0 kautta 5.0 5353 Westheimer Rd, Houston, TX
DoubleTree by Hilton Hotel & Suites Houston by the Galleria on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Westheimer Rd. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaiset alueelliset kuljetukset sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 476 huonetta 26 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille pillowtop-patjat ja LED-televisiot.
58 €
Extended Stay America Houston - Galleria - Uptown

Extended Stay America Houston - Galleria - Uptown

2.5 kautta 5.0 2300 West Loop S, Houston, TX
Extended Stay America Houston - Galleria - Uptown on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Westheimer Rd. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 136 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
124 €
Omni Houston Hotel

Omni Houston Hotel

4.5 kautta 5.0 4 Riverway, Houston, TX
Omni Houston Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Houstonin arboretum ja tiedekeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1981 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 378 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa LCD-television ja minibaarin.
98 €
Hyatt Place Houston/Galleria

Hyatt Place Houston/Galleria

3.0 kautta 5.0 5252 W. Alabama, Houston, TX
Hyatt Place Houston/Galleria on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Westheimer Rd. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 157 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.
84 €
Hilton Garden Inn Houston/Galleria Area

Hilton Garden Inn Houston/Galleria Area

3.0 kautta 5.0 3201 Sage Rd, Houston, TX
Hilton Garden Inn Houston/Galleria Area on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Richmond Avenue. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 182 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
122 €
Hilton Houston Post Oak by the Galleria

Hilton Houston Post Oak by the Galleria

4.0 kautta 5.0 2001 Post Oak Blvd, Houston, TX
Hilton Houston Post Oak by the Galleria on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Westheimer Rd. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaiset alueelliset kuljetukset sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1982 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 448 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat parvekkeet ja LED-televisiot.
101 €
Embassy Suites Houston-Near The Galleria

Embassy Suites Houston-Near The Galleria

3.5 kautta 5.0 2911 Sage Road, Houston, TX
Embassy Suites Houston-Near The Galleria on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Westheimer Rd. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 150 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
89 €
Sonesta ES Suites Houston Galleria

Sonesta ES Suites Houston Galleria

3.0 kautta 5.0 5190 Hidalgo St, Houston, TX
Sonesta ES Suites Houston Galleria on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Richmond Avenue. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 93 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
477 €
The Post Oak Hotel at Uptown Houston

The Post Oak Hotel at Uptown Houston

5.0 kautta 5.0 1600 West Loop South, Houston, TX
The Post Oak Hotel at Uptown Houston on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Uptown Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 250 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja minibaarit.
127 €
The Westin Oaks Houston at the Galleria

The Westin Oaks Houston at the Galleria

4.0 kautta 5.0 5011 Westheimer Road, Houston, TX
The Westin Oaks Houston at the Galleria on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Westheimer Rd on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 406 huonetta 21 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa pillowtop-patjallisen sängyn ja älytelevision.
94 €
Hotel Indigo At The Galleria

Hotel Indigo At The Galleria

3.5 kautta 5.0 5160 Hidalgo St, Houston, TX
Hotel Indigo At The Galleria on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Westheimer Rd. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 131 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
94 €
Courtyard by Marriott Houston by the Galleria

Courtyard by Marriott Houston by the Galleria

3.0 kautta 5.0 2900 Sage Road, Houston, TX
Courtyard by Marriott Houston by the Galleria on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Westheimer Rd. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 190 huonetta 15 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
237 €
Hotel Granduca Houston

Hotel Granduca Houston

5.0 kautta 5.0 1080 Uptown Park Blvd, Houston, TX
Hotel Granduca Houston on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Uptown Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä 5 tähden hotellissa on 122 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

Majoitus kohteessa Uptown

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Uptown, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Uptown hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Uptown suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Uptown

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Uptown. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Uptown on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Uptown ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Uptown

Kohteessa Uptown riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Uptown parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Uptown.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.