Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
30.10. - 1.11.
Ensi viikonloppuna
6.11. - 8.11.

Suosituimmat hotellit Vyborgsky

26 €
Hotel Saint Petersburg

Hotel Saint Petersburg

4.0 kautta 5.0 Pirogovskaya Embankment 5/2, Pietari
Hotel Saint Petersburg on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Risteilijä Aurora on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja baarin. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 554 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Hotel Sputnik

Hotel Sputnik

3.0 kautta 5.0 Toreza prospekt, 36, Pietari
Hotel Sputnik on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin valtion teknillinen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 214 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
27 €
Apart-hotel YE'S Hoshimina

Apart-hotel YE'S Hoshimina

3.5 kautta 5.0 16A Hoshimina str, Pietari
Apart-hotel YE'S Hoshimina on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Pietarin valtion teknillinen yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 50 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
18 €
Kino Hostel on Viborgskaya

Kino Hostel on Viborgskaya

2.0 kautta 5.0 Vyborgskaya Naberezhnaya 27, Pietari
Kino Hostel on Viborgskaya sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kasvitieteellinen puutarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 17 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.
32 €
Grand Canyon Hotel

Grand Canyon Hotel

3.0 kautta 5.0 Shostakovicha str. 2, Pietari
Grand Canyon Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Pietarin valtion teknillinen yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 133 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
FlatHome24 Apart-hotel Khoshimina 16

FlatHome24 Apart-hotel Khoshimina 16

3.5 kautta 5.0 Khoshimina str 16, Pietari
FlatHome24 Apart-hotel Khoshimina 16 sijaitsee lähellä kohdetta Pietarin valtion teknillinen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ravintolan, kuivapesulapalvelun ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 16 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Guests Love Syezhinskaya

Guests Love Syezhinskaya

3.0 kautta 5.0 Nezhinskaya Ulitsa 23, Viborgsky, Pietari
Guests Love Syezhinskaya sijaitsee lähellä kohdetta Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Like Apart

Like Apart

3.0 kautta 5.0 Politechnicheskaya st. 6, Pietari
Like Apart sijaitsee juna-/metroaseman yhteydessä ja kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin valtion teknillinen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 206 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Ellas

Ellas

2.5 kautta 5.0 Vyborgskoye shosse 296, Parkala
Ellas tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelun ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 20 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
30 €
Sunpark Hotel

Sunpark Hotel

3.0 kautta 5.0 Nikolskaya Street 9, Vyborgsky district, Pietari
Sunpark Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Pietarin valtion teknillinen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 18 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
24 €
Apartments Domotelli Ye's

Apartments Domotelli Ye's

3.0 kautta 5.0 16 Hoshimina Street, Pietari
Apartments Domotelli Ye's sijaitsee lähellä kohdetta Pietarin valtion teknillinen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Ozerki

Ozerki

2.5 kautta 5.0 Erivanskaya, 1, Pietari
Ozerki sijaitsee lähellä kohdetta Pietarin valtion teknillinen yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti ja pyykinpesutilat. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
Hae hinnat
SPb Esenin Hostel

SPb Esenin Hostel

2.0 kautta 5.0 Lunacharskogo prosp. 13 bldg. 1, Pietari
SPb Esenin Hostel sijaitsee lähellä kohdetta Pietarin valtion teknillinen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 20 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
43 €
SPA-HOTEL MIRAZH

SPA-HOTEL MIRAZH

3.0 kautta 5.0 13 PRIDOROZHNAYA ALLEYA, Pietari
SPA-HOTEL MIRAZH sijaitsee lähellä kohdetta Pietarin valtion teknillinen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 sisäuima-allasta. Tässä 3 tähden hotellissa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Ainutlaatuinen Kaksikerroksinen Kattohuoneisto, Josta on Panoraamanäkymät

Ainutlaatuinen Kaksikerroksinen Kattohuoneisto, Josta on Panoraamanäkymät

pr, Engelsa 97, # 182, Pietari, Saint Petersburg
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Pietarin valtion teknillinen yliopisto. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja 3 kylpyhuonetta.

Majoitus kohteessa Vyborgsky

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Vyborgsky, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Vyborgsky hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Vyborgsky suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Vyborgsky

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Vyborgsky. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Vyborgsky on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Vyborgsky ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Vyborgsky

Kohteessa Vyborgsky riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Vyborgsky parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Vyborgsky.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Vyborgsky

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.