Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Varaa lennot kohteesta Kapkaupunki kätevästi

Lennot kohteesta Kapkaupunki löytyvät helposti ja nopeasti lentohakukoneiden avulla. Etsi lentoja haluamaasi kohteeseen ja suosimillasi matkapäivillä, ja saat nopeasti listan lähtökohteessasi saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä. Jos suosit vain jotain tiettyä lentoyhtiötä, ei hätää. Voit suodattaa lentohakutuloksiasi myös lentoyhtiöiden mukaan, ja näet nopeasti, tarjoaako lentoyhtiösi lentoja kohteesta CPT. Muita saatavilla olevia suodattimia ovat muun muassa hyvitettävät lennot ja usean kohteen matkat: löydät itsesi näköiset lennot käden käänteessä.

Näin löydät edulliset lennot kohteeseen CPT

Edullisia lentoja kohteeseen Kapkaupunki löytyy helposti, jos pidät pari asiaa mielessä. Voitko esimerkiksi joustaa lähtöpäivissäsi ja -ajoissasi? Matkapäivien siirtäminen vain päivällä suuntaan tai toiseen voi muuttaa hintaa huomattavasti, sillä hinnat vaihtelevat paljon eri päivien välillä. Tämän vuoksi lentoa ei kannata varata ennen kuin olet tehnyt hintavertailua lentohakukoneilla parilla eri yhdistelmällä. On olemassa myös toinen hyvä tapa säästää matkakustannuksissa. Jos varaat majoituksen matkakohteessasi lentovarauksen yhteydessä, voit säästää yhteensä jopa 15 % matkasi kokonaishinnasta. Sopivan majoitusliikkeen löytäminen on sitä paitsi helppoa tarkkojen hotellikuvausten ja asiakasarvioiden ansiosta.

Saapuminen perille

Kun lennot ja hotelli on jo varattu, on syytä tutustua myös matkakohteesi tarjoamiin nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin. Voit etsiä niitä esimerkiksi ebookersin Aktiviteetit-sivulta, josta saatat saada hyviä ideoita jo ennen kuin varaamasi lento kohteesta CPT on edes lähtenyt. Jos suunnitelmissasi on tehdä päiväretkiä tai liikkua isommalla alueella, kannattaa tutustua myös kohteesi autonvuokrausmahdollisuuksiin ja varata kulkupeli odottamaan saapumistasi.


Kartta

Esitellyt hotellit kohteen Kapkaupunki lähellä

Näytä kaikki 5 593 majoitusliikettä kohteessa Kapkaupunki
210 €
The Table Bay Hotel

The Table Bay Hotel

5.0 kautta 5.0 Quay 6 Victoria & Alfred, Kapkaupunki, Western Cape
5/5
(1 arvostelua)
The Table Bay Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta V&A Waterfront. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 329 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Arvosteltu 2.9.2019

Excellent Hotel in a terrific location. Great breakfast and breakfast choice and enjoyed the live piano playing. If pushed would mention 2 staff in dispatches - Maggie in the Spa was excellent - and Chelsea in concierge was a breath of fresh air - all our lives would be considerably better for a ...

 
96 €
Taj Cape Town

Taj Cape Town

5.0 kautta 5.0 1 Wale Street, corner St Georges Mall, Kapkaupunki, Western Cape
4/5
(10 arvostelua)
Taj Cape Town on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Long Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 176 huonetta 17 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.
Arvosteltu 18.3.2020

Palvelu oli erinomaista. Koronavirus supisti palveluita vierailun lopulla.

 
102 €
The Westin Cape Town

The Westin Cape Town

5.0 kautta 5.0 Convention Square, Lower Long Street, Kapkaupunki, Western Cape
4/5
(7 arvostelua)
The Westin Cape Town on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Cape Town International Convention Centre on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 483 huonetta 19 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
Arvosteltu 4.1.2019

Loistava hotelli hyvällä sijainnilla. Vain 5 min ilmaisen shuttle-matkan päässä V&A Waterfrontista tai 10 min kävelymatkan päässä. Runsas, maukas ja monipuolinen aamiainen, maukasta ruokaa ja ystävällinen sekä palvelualtis henkilökunta. Hotelli taitaa olla vastikäään täysin remontoitu. Siistiä, ehjää ...

 
92 €
Victoria & Alfred Hotel

Victoria & Alfred Hotel

4.0 kautta 5.0 On the Waterfront Pierhead, V & A Waterfront, Kapkaupunki, Western Cape
4/5
(13 arvostelua)
Victoria & Alfred Hotel on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Two Oceans Aquarium. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1904 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 94 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Arvosteltu 29.1.2020

Erinomainen henkilökunta, moitteeton palvelu, todella korkealaatuinen aamiainen

 
391 €
The Twelve Apostles Hotel and Spa

The Twelve Apostles Hotel and Spa

5.0 kautta 5.0 Victoria Road Camps Bay, Camps Bay, Kapkaupunki, Western Cape
The Twelve Apostles Hotel and Spa on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Pöytävuori. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä 5 tähden hotellissa on 70 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja patiot.
 
41 €
The Cape Milner

The Cape Milner

4.0 kautta 5.0 2a Milner Road, Tamboerskloof, Kapkaupunki, Western Cape
The Cape Milner on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kloof Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 57 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
 

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.