Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Halpoja menopaluulentoja kohteesta Pohjois-Savo

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Kartta

Viihtyisimmät hotellit kohteen Pohjois-Savo lähellä

Näytä kaikki 384 majoitusliikettä kohteessa Pohjois-Savo
89 €
Apartments Huili

Apartments Huili

3.5 kautta 5.0 Sääskiniementie 434, Kuopio
4/5
(3 arvostelua)
Apartments Huili sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tahkon hiihtokeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 11 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Arvosteltu 18.6.2020

Huone erittäin siisti ja moderni, ympäristö myös kaunis tullaan varmasti myös uudelleen!

 
108 €
Boutique Hotel Sawohouse

Boutique Hotel Sawohouse

3.0 kautta 5.0 Tarhakuja 1, Kuopio
4/5
(25 arvostelua)
Boutique Hotel Sawohouse sijaitsee lähellä kohdetta Katiskaniemen luonnonsuojelualue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 17 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Arvosteltu 17.1.2021

Hyvä sijainti omalla autolla liikutaessa. Kauppa ja huoltoasema lähellä. Lämpötolppa käytettävissä. Aamiainen oli tällä kerralla valmiina jääkaapissa, aamiaisen sisältö kiva: leikkeleitä, juustoa, kasviksia ym.

 
144 €
Spa Hotel Kunnonpaikka

Spa Hotel Kunnonpaikka

3.5 kautta 5.0 Jokiharjuntie 3, Siilinjärvi
3/5
(70 arvostelua)
Spa Hotel Kunnonpaikka sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 145 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Arvosteltu 14.3.2020

Ruoka oli hyvä, vaikkakin annos tuli liian pienenä. Huone viihtyisä. IV-konehuonwen jyrinä kantautui huoneeseen merkittävästi, mikä aiheutti olemattomat yöunet. Huoneen WC:n käsisaippua loppui aamulla kesken vierailun.

 
84 €
Hotel Savonia

Hotel Savonia

3.0 kautta 5.0 Sammakkolammentie 2, Kuopio
3/5
(56 arvostelua)
Hotel Savonia sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kuopion jäähalli (Niiralan Monttu). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 32 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Arvosteltu 12.2.2021

Hyvä hinta-laatusuhde. Hyvät sängyt, siisti kylpyhuone, hyvä aamiainen. Suosittelen.

 
154 €
Spa Hotel Rauhalahti

Spa Hotel Rauhalahti

3.5 kautta 5.0 Katiskaniementie 8, Kuopio
3/5
(50 arvostelua)
Spa Hotel Rauhalahti sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Katiskaniemen luonnonsuojelualue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 144 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Arvosteltu 28.1.2020

Asiakas palvelu oli hyvää ja ystävällistä. Plussaa myös siitä, että tolppapaikkoja oli, eikä tolpat olleet lukossa jtn oli helppo laittaa auto lämpiään. Hyvää myös iso parkkialue. Iso miinus siitä, ettei kylpylään ole ilmeisesti vuosi kausiin tehty remonttia. On ihan aatamin aikainen. Puku ja suihkutilat ...

 
110 €
Varkauden klubi

Varkauden klubi

2.5 kautta 5.0 Ahlströminkatu 13, Varkaus
2/5
(2 arvostelua)
Varkauden klubi sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Taidekeskus Väinölä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 13 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Arvosteltu 9.8.2018

Helteinen päivä, ymärrettävää, ettei ilmastointia ole noin vanhassa rakennuksessa. Siivous puuteellista varsinkin yleisiiä tiloissa, roskia ja jopa hämähäkin seittejä nurkissa. Viehättävä ympäristö ja lähellä Varkauden keskustaa, se on plussaa. Suosittelisin kaikille, jos paikka saisi arvoisensa ...

 

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.