Lennot kohteesta Pohjois-Savo

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Viihtyisimmät hotellit kohteen Pohjois-Savo lähellä

Hotel Golden Dome Iisalmi

Hotel Golden Dome Iisalmi

4 out of 5
Kyllikinkatu 8, Iisalmi
Hinta on 113 € per yö ajalle 21. tammik. viiva 22. tammik.
Hotel Golden Dome Iisalmi sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Iisalmen luontomuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 36 huonetta. Tämän majoitusliikkeen tarjoamiin lemmikkipalveluihin kuuluu ruoka- ja vesikulhot. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
4.5/5 Wonderful! (47 arvostelua)
"Mukava tunnelma mutta pieni huone. Aamiainen ihan hyvä, sama valikoima kuin suurimmassa osassa hotelleja."

Arvosteltu 19.12.2021

Hotel Golden Dome Iisalmi
Lapland Hotels Kuopio

Lapland Hotels Kuopio

3.5 out of 5
Puijonkatu 32, Kuopio
Hinta on 122 € per yö ajalle 23. tammik. viiva 24. tammik.
Lapland Hotels Kuopio on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuopion jäähalli (Niiralan Monttu). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 139 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
4.5/5 Wonderful! (65 arvostelua)
"Kaunis sisustus, kohtelias henkilökunta, mahtava ruoka, niin illallisella kuin aamupalalla! Parkkitilaa ei ollut juuri lainkaan, joten käytimme lähellä olevaa parkkihallia."

Arvosteltu 12.10.2021

Lapland Hotels Kuopio
Tahko SpaSuites

Tahko SpaSuites

4 out of 5
Keitaankatu 1, Tahkovuori, Kuopio
Hinta on 200 € per yö ajalle 24. tammik. viiva 25. tammik.
Tahko SpaSuites sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tahkon hiihtokeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 55 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
4.5/5 Wonderful! (4 arvostelua)
"Pidin: Sijainti, huone OK, autotalli En pitänyt: käytetty pyyhe huoneessa, laskutus virheellinen, rajoitetetusti palveluita"

Arvosteltu 11.7.2019

Tahko SpaSuites

Hinnat voisivat olla vieläkin halvemmat

Jäsenhinnoilla voit säästää heti vähintään 10 % tuhansista majoituspaikoista.
Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

4 out of 5
Minna Canthin Katu 16, Kuopio
Hinta on 160 € per yö ajalle 24. tammik. viiva 25. tammik.
Original Sokos Hotel Puijonsarvi on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuopio Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 300 huonetta 7 kerroksessa. Tämän majoitusliikkeen tarjoamiin lemmikkipalveluihin kuuluu ruoka- ja vesikulhot. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
4/5 Very Good! (51 arvostelua)
"Sijainti erinomainen, tuttu hotelli jo yli 30 vuoden takaa"

Arvosteltu 13.12.2021

Original Sokos Hotel Puijonsarvi
Ukko

Ukko

3 out of 5
Ukontie 7, Tahkovuori, Kuopio
Hinta on 90 € per yö ajalle 23. tammik. viiva 24. tammik.
Ukko sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tahkon hiihtokeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 15 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
3.8/5 Good! (4 arvostelua)
"Ylibuukkauksen vuoksi saatiin astetta parempi saunallinen huone, josta tosi hieno näköala Tahkon rinteille!"

Arvosteltu 23.7.2020

Ukko
Vanha Postitalo

Vanha Postitalo

2.5 out of 5
Wahlinkatu 8, Varkaus
Hinta on 55 € per yö ajalle 24. tammik. viiva 25. tammik.
Vanha Postitalo sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Taidekeskus Väinölä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja mikroaaltouunit.
3.7/5 Good! (3 arvostelua)
"Jääkaapin oven kahva likainen Matto likainen Suihkusaippua riitti kuin riittikin Huoneen ovi hankalasti kiinni,ahdisti."

Arvosteltu 9.6.2021

Vanha Postitalo
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Pohjois-Savo
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.