Pohjois-Savo matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Hyödynnä edulliset pakettitarjoukset kohteeseen Pohjois-Savo

Mitkä ovat parhaat matkakohteet ja nähtävyydet Pohjois-Savossa?

Pohjois-Savo on monipuolinen lomakohde, joka tarjoaa mielenkiintoista tekemistä sekä kulttuurista että urheilusta kiinnostuneille ympäri vuoden. Erilaisia tapahtumia järjestetään jokaiseen makuun, eivätkä perheen pienimmätkään ehdi ikävystyä. Tässä on muutama hyvä syy varata pakettimatka Pohjois-Savoon:

– Tahkon hiihtokeskus: Tahkon hiihtokeskus sijaitsee noin 60 kilometrin päässä Kuopiosta. Tahko tunnetaan ennen kaikkea monipuolisista laskettelu- ja hiihtomahdollisuuksista, mutta alueella voi myös lumikenkäillä, moottorikelkkailla, maastopyöräillä, kalastaa ja golfata tai lähteä poroajelulle. Pitkän päivän päätteeksi voi suunnata rentoutumaan Tahko Spa Hotelin kylpylään.

– Kuopion kulttuurikohteet: Kuopio on vilkas kaupunki, joka tarjoaa paljon nähtävää. Keskustassa kannattaa tutustua Kuopion korttelimuseoon, jonka kulttuurihistoriallinen miljöö ja entisöidyt rakennukset vievät aikamatkalle 1800-luvun kaupunkiin. Kulttuurikierrosta kannattaa jatkaa tutustumalla J. V. Snellmanin kotimuseoon ja Kuopion taidemuseoon sekä luonnontieteelliseen museoon, jossa voi ihailla mammuttia. Aikaa kannattaa varata myös Kuopion musiikkikeskuksen ja sen ohjelmiston tutkimiseen. Jos iskee nälkä, voi suunnata torille ja piipahtaa kauniissa kauppahallissa maistelemassa Kalakukkoleipomo Irene Partasen maailmankuuluja kalakukkoja.

– Muumi Ice Cave: Muumi-jääveistosluola sijaitsee Leppävirralla Sport & Spa Hotel Vesileppiksen yhteydessä 30 metrin syvyydellä maanalaisessa luolassa. Vesileppikseen on alle tunnin ajomatka Kuopiosta, ja jääveistosnäyttelyyn tutustumisen lisäksi paikalla voi viettää aikaa kylpylässä. Lapset jaksavat touhuta pitkässä vesiliukumäessä, lastenaltaassa ja Wibit-kiipeilyradalla, ja aikuiset voivat nauttia wellness-osaston hoidoista.

Mitkä Pohjois-Savon tapahtumat kalenteriin kannattaa merkitä?

Voi tulla yllätyksenä, kuinka paljon erilaisia tapahtumia Pohjois-Savossa järjestetään. Kulttuurin saralla tärkeimpiin kuuluu Kuopio Tanssii ja Soi -festivaali, jossa tanssin ystävät pääsevät nauttimaan maailman huippunimien teoksista, monipuolisesta kurssitarjonnasta ja yleisölle ilmaisesta oheisohjelmasta. Musiikin ystäviä kiinnostavat varmasti kolmipäiväinen Kuopiorock-musiikkifestivaali, Joroisten Musiikkipäivät ja Kiuruveden iskelmäviikko. Viinin ystävien kannattaa merkitä kalenteriin Kuopion Satamatorilla järjestettävä Kuopio Wine Festival. Hauskoja tapahtumia ovat myös kolmipäiväinen Tahko Juhannus -festivaali kesällä, Tahko Oktoberfest syksyllä ja Tahko Ski Lift Pitchin start-up-tapahtuma lopputalvella. Urheiluhullut voivat suunnata Finland Ice Marathoniin, johon voi osallistua kävellen, luistellen, pyöräillen tai potkukelkkaillen. Muita tärkeitä tilaisuuksia urheilijoille ovat muun muassa Kuopio Maraton ja Kuopio Triathlon sekä Tahkon monet urheilutapahtumat, kuten talvinen ExtremeRun, Tahko MTB -maastopyöräilytapahtuma ja IRONMAN Finland Kuopio-Tahko -kilpailu. Voi siis huoletta sanoa, että Pohjois-Savon tapahtumat tarjoavat tekemistä vuoden ympäri lomailijan kiinnostuksenkohteista riippumatta!

Miten löydän parhaat pakettimatkatarjoukset Pohjois-Savoon?

Tutustu ebookersin sivuilla Pohjois-Savon matkapakettitarjouksiin. Hakutyökalu auttaa tarkastelemaan eri majoitusvaihtoehtoja sekä halvimpia lentoja. Löydät varmasti omaan budjettiisi sopivan matkapaketin, etsit sitten ylellistä kaupunkihotellia tai edullista loma-asuntoa kauempana keskustasta. ebookersin kautta voit varata myös auton, retket ja vakuutukset!

Miten tämä onnistuu käytännössä? Syötä hakukoneeseen matkapäivämäärät, niin pääset vertailemaan hotelleja. Voit laittaa ne järjestykseen hinnan mukaan ja helpottaa näin omaan budjettiisi sopivan vaihtoehdon valintaa. Majoituksen jälkeen voit valita lennot. Jos matkustuspäivissäsi on jonkin verran joustoa, tarjoukset saattavat olla edullisempia. Eri päivien hinnat nimittäin vaihtelevat, ja viikonloppuisin matkustaminen saattaa olla arkipäiviä kalliimpaa. Myös tärkeät tapahtumat ja loma-ajat nostavat usein hintoja.

Kun olet valinnut budjettiisi sopivat lennot ja hotellin, voit harkita auton vuokrausta. Pohjois-Savossa oman auton käyttö helpottaa paikasta toiseen siirtymistä ja mahdollistaa hauskat retket myös kaupunkialueiden ulkopuolelle. Aktiviteetit-hakukoneella voit lopulta tutustua retkiin ja aktiviteetteihin, jotka voit halutessasi varata heti. Lisäksi voit ottaa matkavakuutukset koko porukalle.

Miksi koko pakettimatka kannattaa varata samalla kertaa?

Näin voi säästää jopa matkan kokonaishinnasta! Muista, että loppuhinta on sitä edullisempi mitä enemmän osia pakettimatkassa on. Pohjois-Savon lomapaketin saattaa saada hyvinkin edullisesti – parhaassa tapauksessa hinta on vain . Jotkut voivat epäröidä koko paketin varaamista peläten, että varauksiin tulee myöhemmin muutoksia. Muutosten tai peruutusten ei kuitenkaan tarvitse olla ongelma, koska ebookers on pyrkinyt tekemään kaikesta mahdollisimman helppoa. Tarvittaessa voit ottaa meihin suoraan yhteyttä tai lukea asiakaspalvelusivuiltamme varausten muuttamista ja peruuttamista koskevat tiedot.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Pohjois-Savo

Kuinka paljon lomamatkat kohteeseen Pohjois-Savo maksavat?

Hakukoneellamme näet kohteen Pohjois-Savo vain muutamalla klikkauksella. Löydät usein todella hyviä hintoja pakettimatkoille. Voit koota matkapaketin kohteeseen Pohjois-Savo itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut sinulle sopivaan hintaan. Edullisimmillaan matkat kohteeseen Pohjois-Savo maksavat tällä hetkellä .

Miten saada halvat matkat kohteeseen Pohjois-Savo vuonna 2023?

Vertailemalla eri hotelleja, lentoja ja palveluita ebookersin hakukoneella löydät halvat matkat. Eri lennoista, hotelleista ja vaikka autonvuokrauspalvelusta voit koota hetkessä oman matkasi kohteeseen Pohjois-Savo. Varaaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Asiakaspalvelumme auttaa sinua, jos sinulla on kysyttävää, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Mikä on paras aika matkustaa kohteeseen Pohjois-Savo?

Yleisesti niinä kuukausina kun kohde on suosittu ovat hinnat korkeimmat. Kohteen Pohjois-Savo suosituimmat kuukaudet ovat . Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että todennäköisemmin silloin löydät kohteen Pohjois-Savo halvat matkat, joskin täysin varmaa se ei ole. Joskus tietyt lomat tai tapahtumat, voivat aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös kuukausittaisten sesonkiaikojen ulkopuolella. Jos haluat saada varmimmin kohteen  Pohjois-Savo, on hyvä olla joustava myös päivien suhteen.

Onko kannattavampaa ostaa kohteen Pohjois-Savo pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Kun ostat kohteen pakettimatkan, voit säästää jopa % tai . Kun varaat pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen! Saat lisäksi lukittua nyt olevat hinnat, eikä budjetin kanssa tule yllätyksiä, jos vaikkapa hotellien hinnat ovat myöhemmin nousseet.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä usein näin on. Kohteen Pohjois-Savo pakettimatkat ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen. Kannattaa siis varata kaikki  kerralla autoa myöten. Alennusta voit saada kaikkiin yhdistelmiin. Yleisesti mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta.

Viihtyisiä hotelleita kohteessa Pohjois-Savo

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Pohjois-Savo
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Pohjois-Savo

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.