Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Wienin kansainvälinen lentoasema – Lentokenttä
Lentokentän nimi
Vienna International Airport
Lentokentän sijainti
Vienna, Austria

Lentoasemakoodi

IATA VIE
ICAO LOWW
Sade: 63 %
KORKEA
6 °C
MATALA
1 °C
Viivästysindeksi
0 /5
Ei juurikaan häiriöitä
Leveysaste
48.11972
Pituusaste
16.563583

Lentokentän osoite ja tiedot

LähtöpaikkaWienin kansainvälinen lentoasema
Määränpään lentokenttä
Lähtölentokentän IATA-koodiVIE
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
Halvin lento
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Miten löydän halvimmat lennot lentokentältä Wienin kansainvälinen lentoasema (VIE)?

Jos tiedät jo lähteväsi matkaan kohteesta Wienin kansainvälinen lentoasema, voit etsiä tarpeisiisi sopivia lentoja helposti eri lentoyhtiöiltä ja lentoasemilta. Sinun tarvitsee vain syöttää ebookersin hakuun haluamasi matkakohde, ja saat listan kaikista valittavissa olevista lentoyhtiöistä, lentoajoista ja hinnoista, joita voit sitten itse vapaasti vertailla. Hakutuloksia päivitetään jatkuvasti, joten saat varmasti hyvän ja uusimman hinnan jokaiselle matkallesi. Jos hakutuloksia on liikaa, voit suodattaa niitä helposti. Voit etsiä esimerkiksi vain hyvitettäviä lentoja tai usean kohteen matkoja ja hakea vain suosimiesi lentoyhtiöiden lentoja, jotta löydät juuri sinulle sopivat lennot.


Onko kohteessa Wienin kansainvälinen lentoasema (VIE) lentokenttähotellia?

Ebookersin hotellihaku auttaa sinua löytämään kaikki lentokentän VIE hotellit, jos kentällä sellaisia on. Yksi keino säästää matkan kustannuksissa on varata hotellit ja lennot yhdessä ebookersin hakukoneen avulla, sillä ebookers tarjoaa parhaan hinnan takuun asiakkailleen. Luotettavien hotellikuvaustemme avulla löydät sopivan hotellin hetkessä ja voit säästää hinnassa.


Onko lentokentällä Wienin kansainvälinen lentoasema (VIE) ravintolaa?

Isoilla lentokentillä on yleisesti laajempi tarjonta, mutta pienemmiltäkin kentiltä löytyy usein ainakin yksi ravintola tai kahvila. Ravintolassa on hyvä syödä odotellessa lähtevää lentoa tai ottaa kahvi mukaan lennolle.


Mihin pysäköidä auto lentokentällä VIE?

Tarkasta lentokentän omalta sivustolta minkälaiset pysäköintimahdollisuudet kentällä VIE ovat. Pysäköinnistä on hyvä ottaa selvää etukäteen, jotta matkalle lähtö tai saapuvan lennolta tulevan noutaminen ei luo ikäviä yllätyksiä. Pysäköinti saattaa olla maksutonta tai maksullista ja se saattaa olla pysäköintihallissa tai parkkipaikalla.


Voiko lentokentältä Wienin kansainvälinen lentoasema (VIE) vuokrata auton?

Useimmilta lentoasemilta saa vuokrattua auton, jolla matkaa määränpäässä voi jatkaa mahdollisimman sujuvasti. Autonvuokraus lentokentällä Wienin kansainvälinen lentoasema kannattaa tehdä etukäteen, jotta saat parhaan mahdollisen hinnan, et joudu jonottamaan ja varmistat että saat haluamasi autotyypin. Voit säästää autonvuokrauksen hinnassa, jos vuokraat auton lentovarauksesi yhteydessä.


Mikä on kohteen Wienin kansainvälinen lentoasema lentokenttäkoodi?

Lentokentän Wienin kansainvälinen lentoasema IATA lentokenttäkoodi on (VIE). Tätä koodia käytetään standardoimaan ja yksinkertaistamaan lentoliikenteeseen liittyviä toimenpiteitä. Joissain kaupungeissa saattaa olla useampia lentoasemia. Voit varmistaa, että varaat lennot haluamaltasi kentältä tarkistamalla kentän IATA-koodin.


Onko lentokentällä Wienin kansainvälinen lentoasema (VIE) mahdollisuutta koronatestiin?

Tarkista ajankohtaisimmat Covid19-tilanteeseen liittyvät tiedot ja mahdollisuus koronatestiin ennakkoon lentoaseman omalta sivustolta. Varaa mahdolliseen testaukseen tarpeeksi aikaa, jotta ehdit lennollesi. Muista myös lukea ajankohtaiset matkustustiedotteemme koronaan liittyen asiakaspalveluportaalistamme.


Voiko lentoja perua kohteesta Wienin kansainvälinen lentoasema (VIE)?

Lennon peruminen kentältä (VIE) lähteviin lentoihin saattaa olla mahdollista. Peruutusehdot voivat olla lentokenttä- tai matkanjärjestäjäkohtaisia. Jos olet varannut lennon ebookersin kautta ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja he neuvovat sinua parhaiten lennon perumiseen liittyen.

Esitellyt hotellit kohteen Wienin kansainvälinen lentoasema lähellä

Näytä kaikki 2 017 majoitusliikettä kohteessa Wienin kansainvälinen lentoasema
79 €
Moxy Vienna Airport

Moxy Vienna Airport

3.0 kautta 5.0 Ausfahrtsstraße 4, Schwechat
4/5
(25 arvostelua)
Moxy Vienna Airport on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 405 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Arvosteltu 30.9.2018

Excellent place to stay overnight. Good rooms, professional service.

 
86 €
NH Vienna Airport Conference Center

NH Vienna Airport Conference Center

4.0 kautta 5.0 Einfahrtsstrasse 1-3, Schwechat, Ala-Itävalta
4/5
(16 arvostelua)
NH Vienna Airport Conference Center on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1983 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 499 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
Arvosteltu 14.5.2019

Convenient for morning departures. The staff were not that friendly.

 
98 €
HEINHOTEL vienna airport

HEINHOTEL vienna airport

4.0 kautta 5.0 Mannswörtherstrasse 94, Schwechat, Ala-Itävalta
4/5
(2 arvostelua)
HEINHOTEL vienna airport on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Danube-Auen National Park (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 54 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
Arvosteltu 9.9.2019

Freundliche und hilfsbereite Leute am Empfang und auch sonst.

 
Hae hinnat
Reinisch Just Rooms

Reinisch Just Rooms

3.0 kautta 5.0 Mannswörther Straße 83, Schwechat, Ala-Itävalta
3/5
(2 arvostelua)
Reinisch Just Rooms on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Danube-Auen National Park (puisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 30 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Arvosteltu 22.11.2018

beim Einzug der Zimmers keine Hand und Badetücher im Zimmer, am zweiten Tag wurde das Zimmer nicht gereinigt

 
Hae hinnat
Wohnung für 4 Personen in Schwechat

Wohnung für 4 Personen in Schwechat

3.0 kautta 5.0 Mannswörtherstraße 83, Schwechat, Ala-Itävalta
Wohnung für 4 Personen in Schwechat sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Danube-Auen National Park (puisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi kuntokeskuksen ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
 
Hae hinnat
Single Apartment in Schwechat

Single Apartment in Schwechat

3.5 kautta 5.0 Mannswörtherstraße 73, Schwechat, Ala-Itävalta
Single Apartment in Schwechat sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Danube-Auen National Park (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi kuntokeskuksen ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
 

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.