Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Tarkista saatavuus antamalla päivämäärät

Hotellin kuvaus

Tämä leirintäalue sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Antibes Land -huvipuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ulkouima-altaan.

 • Voit käydä uimassa majoitusliikkeen ulkouima-altaassa
 • Sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä kohteesta Antibes Land -huvipuisto ja 7 minuutin kävelymatkan päässä kohteesta Marineland Antibes -eläinpuisto

Lisätietoja hotellista A 200 Mètres de la Plage et du Marineland

Sijainti Antibes, Provence - Alpes - Cote d'Azur 06600

Lisätietoja majoitusliikkeestä

Tämä leirintäalue tarjoaa asiakkaiden käyttöön ulkouima-altaan. Vastaanotto on auki ympäri vuorokauden. Tämä leirintäalue on savuton.

 • 1 huone
 • Savuton hotelli

Liikenneyhteydet

 • Juna-asema: Biot'n asema (2,4 km)

Huoneen palvelut/mukavuudet

Huoneissa on ilmastointi.

 • Ilmastointi

Läheiset aktiviteetit

Tässä leirintäaluemajoituksessa käytössäsi on ulkouima-allas.

Hotellin käytännöt

Tulopäivä

 • Sisäänkirjautumisaika alkaa klo 16.00

Sisäänkirjautumisen erikoisohjeet:

Saat majoittajalta ohjeet sisään- ja uloskirjautumiseen sähköpostitse. Saat myös Vrbolta sähköpostitse linkin Vrbo-tilille, jonka kautta voit hallita varaustasi.

Saat majoittajalta sisään- ja uloskirjautumisohjeet sähköpostitse. Saat myös Vrbolta sähköpostitse linkin Vrbo-tilille, jonka kautta voit hallita varaustasi.

Lähtöpäivä

 • Uloskirjautuminen klo 11.00 mennessä

Lapset ja lisävuoteet

 • Tämä majoitusliike on tarkoitettu vain aikuisille.

Lemmikit

 • Lemmikkejä ei sallita

Käytännöt

Tätä majoitusliikettä pyörittää liikeammattilaisen sijasta yksityishenkilö

Lisähenkilöistä saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeittäin

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta

Erityispyyntöjen toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata.

Juhlien tai ryhmätapahtumien järjestäminen on kielletty majoitusliikkeessä

Tätä majoitustilaa hallinnoi kumppanimme Vrbo. Saat Vrbolta sähköpostitse linkin Vrbo-tilille, jonka kautta voit muuttaa varaustasi tai peruuttaa sen.

Lisäasiakkaista saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeen käytäntöjen mukaisesti.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityispyynnöt toteutetaan mahdollisuuksien mukaan sisäänkirjautumishetkellä. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja.

Tätä majoitusliikettä pyörittää liikeammattilaisen sijasta yksityishenkilö. Juhlien tai ryhmätapahtumien järjestäminen on kiellettyä majoitusliikkeessä.

 • Sopii vain aikuisille
 • Tapahtumat/juhlat ei sallittu
url importing http://www.ebookers.fi/Antibes-Hotels-A-200-Mètres-de-la-Plage-et-du-Marineland.h55231382-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
There was an error importing /Antibes-Hotels-A-200-Mètres-de-la-Plage-et-du-Marineland.h55231382-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&, error: javax.servlet.jsp.JspTagException: 301 http://www.ebookers.fi/Antibes-Hotels-A-200-Mètres-de-la-Plage-et-du-Marineland.h55231382-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.