Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aix-en-Provence – Matkat

Olisiko jo aika lähteä ihailemaan uusia maisemia kiehtovaan kaupunkikohteeseen? Matka kohteeseen Aix-en-Provence on varma valinta.

Aix-en-Provence – Matkat

Reissussa voit tutustua uusiin ihmisiin: kaupunkialueelta löytyy asukkaita noin 150 000 henkeä.

Aix-en-Provence sijaitsee 12 km:n etäisyydellä lähikaupungista, joka on Coudoux, ja 640 km:n matkan päässä maan pääkaupungista (Pariisi).

Kaipaatko rennompia nähtävyyksiä? Château La Coste -taidekeskus on vierailun arvoinen paikka, jossa opit viinintuotannon vaiheista ja hienouksista sekä voit samalla siemailla lasillisen tai pari.

Haluat sitten paistatella auringossa tai katsella paikallista elämänmenoa, Aix-en-Provence kätkee sisälleen kauniita viheralueita, joita voit tutkia. Valitse vaikka Jardins d'Albertas tai Terrain des Peintres -puisto.

Järjestetäänkö täällä kaupunkikierroksia? Mitä voisin tehdä viikonloppuna? Aix-en-Provencen turisti-informaatiokeskus on paikka, josta saat vastaukset lähes kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin.

Oletko valmis ikimuistoiseen seikkailuun luonnon helmassa? Nauti rauhallisesta ympäristöstä, puhtaasta ilmasta ja kauniista maisemista kohteissa Montagne Sainte Victoire ja Sainte-Victoiren vuoristo.

Paikassa Granet-museo voit tutustua ajatuksia herättäviin näyttelyihin ja kiehtoviin esineisiin. Jos olet paikalla sopivaan aikaan, voit osallistua opastetulle kierrokselle vierailusi yhteydessä.

On aivan sama pidätkö enemmän taideteoksista kertovista kirjoista vai pelkästään teosten näkemisestä, sillä on varmaa, että hullaannut tutkiessasi näitä hämmästyttäviä maalauksia kohteessa Vasarely Foundation.

Yksi parhaimmista tavoista ymmärtää tätä päivää on palata menneisyyteen. Paul Cezannen studio ja Musée du Calisson -museo kertovat miten tästä kaupungista tuli se, mikä se on tänään.

Saadaksesi selville ja tunteaksesi alueen taustat syvästi, varaa aikaa käydäksesi ihmettelemässä kohteissa La Rotonde - Place General Charles De Gaulle ja Roquepertusen arkeologinen alue. Siinä tapauksessa, että sinussa elää sisäinen historioitsija, poikkeapa myös kohteissa Pavillon de Vendôme -museo ja Camp des Milles -muistomerkki.

Haluatko tutustua matkallasi myös hengellisiin asioihin? Saint-Sauveur-katedraali ja Église Saint-Jean-de-Malten kirkko ovat tällöin hyviä vierailukohteita, joissa voit tutustua paikallisen uskonnollisen elämän historiaan ja kenties löytää myös vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Jos sinulla on aikaa, myös Église Saint-Jean-de-Malten kirkko on tutustumisen arvoinen kohde.

Aukiot ovat arkisten kohtaamisten lisäksi todistaneet monia historiallisia tapahtumia. Place des Precheurs (aukio) ja Place d'Hotel de Ville (aukio) ovat myös hyviä paikkoja kaupungin historian tutkimiseen.

Tärkeiden tapahtumien muistolle pystytetty Tour Musee on muistomerkki, jolla on tärkeä paikka paikallisväestön sydämessä.

Etsitkö täydellistä matkamuistoa kotiin vietäväksi? Ota suunnaksesi Les Allees Provencales (ostoskeskus), jonka lukuisat ostosliikkeet ja niiden hyllyt tarjoavat runsaasti valinnanvaraa.

Haluatko viettää mukavan illan? Eri vaihtoehtoja punnitessasi ota huomioon Pavillon Noir ja sen tarjoama ohjelma. Jos et löydä siitä mitään kiinnostavaa, Provencen teatteri voi olla enemmän sinun makuusi.

Vedä yllesi hienoimmat khakishortsisi ja siisti poolo ja ota suunnaksi Set-golfkeskus tai Aix-Marseille-golfkeskus. Jos todella rakastat golfia, tee lomastasi hole-in-one ja ota vielä suunnaksi Sainte-Victoire-golfkeskus.

Vaikka olisikin houkuttelevaa keskittyä tutustumaan suosituimpiin turistinähtävyyksiin, alueella on myös kiinnostavia vähemmän tunnettuja paikkoja. Karting de L'Etang on yksi niistä. Hôtel de Caumont - Centre d'Art -taidekeskus on myös mielenkiintoinen paikka.

Aix-en-Provence – Hotellit

ebookersin mitä parhaimmasta tarjonnasta varaat majoituksen varmasti käden käänteessä. Tälläkin hetkellä ebookersin sivustolla on yli 60 majoitusliikettä.

Onneksi tällä alueella on tarjolla paljon huoneita, joiden hinta sopii joka kukkarolle. Jos etsit majoitusliikettä, joka ei rasita matkakassaa liikaa mutta tarjoaa silti tarvittavat mukavuudet, kiinnostavia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Le Mas du Luberon (Rue Eugene Bertrand) ja Neoresid - Les Jardins Mozart (540, Avenue Max Juvénal). Villa Gallici ja Hotel Le Pigonnet kannattaa myös pitää mielessä. Nämä laatuhotellit sopivat nille, jotka haluavat nauttia ruhtinaallisesta palvelusta lomansa aikana.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Aix-en-Provence

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Aix-en-Provence

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Aix-en-Provence

Näytä kaikki 625 majoitusliikettä kohteessa Aix-en-Provence
Hotel Aquabella

Hotel Aquabella

  4.0 kautta 5.0
   
   
  3,8/5 (4 arvostelua)

  Hotel Aquabella on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Saint-Sauveur-katedraali. Majoitusliike ...

  Hotel Aquabella116 €

  Hotel Aquabella116 €
  Grand Hôtel Roi René Aix en Provence MGallery By Sofitel

  Grand Hôtel Roi René Aix en Provence MGallery By Sofitel

   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,0/5 (9 arvostelua)

   Grand Hôtel Roi René Aix en Provence MGallery By Sofitel on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan ...

   Grand Hôtel Roi René Aix en Provence MGallery By Sofitel135 €

   Grand Hôtel Roi René Aix en Provence MGallery By Sofitel135 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.