Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.2. - 23.2.
Ensi viikonloppuna
28.2. - 1.3.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Ebbsfleetin kansainvälinen rautatieasema

88 €
2 Upeaa Kahden Hengen Huonetta. Vuodepaikkoja 2 Jokaisessa Huoneessa. Kylpyhuone. Kylpyhuone ja Suihku

2 Upeaa Kahden Hengen Huonetta. Vuodepaikkoja 2 Jokaisessa Huoneessa. Kylpyhuone. Kylpyhuone ja Suihku

Lett Lane, 38, Lontoo
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Bluewater Shopping Centre. Huoneisto tarjoaa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
88 €
2 Kahden Hengen Makuuhuonetta Nukkuu 2 Kussakin. Ensuite / Kylpy & Suihku, oma TV ja Ilmainen Wifi

2 Kahden Hengen Makuuhuonetta Nukkuu 2 Kussakin. Ensuite / Kylpy & Suihku, oma TV ja Ilmainen Wifi

Lett Lane, Swanscombe, ENG
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Bluewater Shopping Centre. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käytettäväksi 2 kylpyhuonetta.
72 €
The Granby Hotel

The Granby Hotel

3.0 kautta 5.0
The Granby Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Gravesend Townin laituri. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 3 tähden hotellissa on 44 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja kahvinkeittimen.
54 €
Spring River by Marston's Inns

Spring River by Marston's Inns

3.0 kautta 5.0
Spring River by Marston's Inns on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Bluewater Shopping Centre. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 104 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
72 €
Jessamine House

Jessamine House

4.0 kautta 5.0
Jessamine House on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Gravesend Townin laituri. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 4 tähden aamiaismajoituksessa on 10 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
The Contract Serviced Apartment

The Contract Serviced Apartment

Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Gravesend Townin laituri. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Garland Apartment, Greenhithe 2 With Netflix Entertainment

Garland Apartment, Greenhithe 2 With Netflix Entertainment

Havelock drive, 3 Lucknow House, Greenhithe, ENG
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bluewater Shopping Centre. Loma-asunto tarjoaa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
36 €
Hotel Campanile Dartford

Hotel Campanile Dartford

2.0 kautta 5.0
Hotel Campanile Dartford on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Crossways Business Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1994 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 125 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille televisiot ja Wi-Fi-yhteyden.
80 €
DoubleTree by Hilton Hotel Dartford Bridge

DoubleTree by Hilton Hotel Dartford Bridge

4.0 kautta 5.0
DoubleTree by Hilton Hotel Dartford Bridge on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Crossways Business Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja ravintola. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 179 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

Lentokenttähotellit Ebbsfleetin kansainvälinen rautatieasema

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Ebbsfleetin kansainvälinen rautatieasema läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Ebbsfleetin kansainvälinen rautatieasema edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Ebbsfleetin kansainvälinen rautatieasema voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Ebbsfleetin kansainvälinen rautatieasema, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Ebbsfleetin kansainvälinen rautatieasema läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Ebbsfleetin kansainvälinen rautatieasema ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Ebbsfleetin kansainvälinen rautatieasema ajoissa

Tarjoukset lentokentän Ebbsfleetin kansainvälinen rautatieasema hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Ebbsfleetin kansainvälinen rautatieasema hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Ebbsfleetin kansainvälinen rautatieasema ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Ebbsfleetin kansainvälinen rautatieasema hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät hotelliarvostelut Gravesend

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.