Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Hakodate

54 €
APA Hotel Hakodate Ekimae

APA Hotel Hakodate Ekimae

3.0 kautta 5.0 19-13, Otemachi, Hakodate, Hokkaido
APA Hotel Hakodate Ekimae on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Morning Market. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 143 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
60 €
Four Points by Sheraton Hakodate

Four Points by Sheraton Hakodate

3.5 kautta 5.0 14-10 Wakamatsu-cho, Hakodate
Four Points by Sheraton Hakodate on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Morning Market. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 199 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
85 €
Hakodate Kokusai Hotel

Hakodate Kokusai Hotel

3.5 kautta 5.0 5-10 Otemachi, Hakodate, Hokkaido
Hakodate Kokusai Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hakodate Seikan Renrakusen -muistomuseo Mashumaru. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 435 huonetta 13 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
175 €
La Vista Hakodate Bay

La Vista Hakodate Bay

4.0 kautta 5.0 12-6 Toyokawacho, Hakodate, Hokkaido
La Vista Hakodate Bay on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kanemori Akarenga Sōko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 350 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja LCD-televisiot.
93 €
HOTEL & SPA CENTURY MARINA HAKODATE

HOTEL & SPA CENTURY MARINA HAKODATE

3.5 kautta 5.0 22-13 Otemachi, Hakodate, Hokkaido
HOTEL & SPA CENTURY MARINA HAKODATE on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hakodaten kaupungintalo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, concierge-palvelut ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 286 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
59 €
JR Inn Hakodate

JR Inn Hakodate

3.0 kautta 5.0 12-14 Wakamatsucho, Hakodate, Hokkaido
JR Inn Hakodate sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ekini-kalatori. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden hotellissa on 215 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.
37 €
HakoBA Hakodate by THE SHARE HOTELS

HakoBA Hakodate by THE SHARE HOTELS

3.0 kautta 5.0 23-9, Suehiro-cho, Hakodate, Hokkaido
HakoBA Hakodate by THE SHARE HOTELS on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hakodaten kaupungin valokuvaushistoriallinen museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 65 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
67 €
La'gent Stay Hakodate Ekimae

La'gent Stay Hakodate Ekimae

3.5 kautta 5.0 Wakamatsucho, 12-8, Hakodate, Hokkaido
La'gent Stay Hakodate Ekimae on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Morning Market. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 261 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
56 €
Hotel WBF Hakodate ~ WATATSUMI ~

Hotel WBF Hakodate ~ WATATSUMI ~

3.5 kautta 5.0 Wakamatsu-cho, 24-1, Hakodate, Hokkaido
Hotel WBF Hakodate ~ WATATSUMI ~ on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Morning Market. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2019 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 336 huonetta 13 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
52 €
Hotel Paco Hakodate

Hotel Paco Hakodate

3.5 kautta 5.0 Omori-cho 25-3, Hakodate, Hokkaido
Hotel Paco Hakodate on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Hakodaten kaupungintalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 342 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
45 €
HOTEL MYSTAYS Hakodate Goryokaku

HOTEL MYSTAYS Hakodate Goryokaku

3.5 kautta 5.0 26-17 Hon-cho, Hakodate, Hokkaido
HOTEL MYSTAYS Hakodate Goryokaku on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Goryokaku Tower (rakennus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 208 huonetta 14 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
27 €
Smile Hotel Hakodate

Smile Hotel Hakodate

3.0 kautta 5.0 20-11 Wakamatsucho, Hakodate, Hokkaido
Smile Hotel Hakodate on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Morning Market. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 271 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
288 €
Bourou NOGUCHI Hakodate Ryokan

Bourou NOGUCHI Hakodate Ryokan

4.5 kautta 5.0 1-17-22 Yunokawacho, Hakodate, Hokkaido
Bourou NOGUCHI Hakodate Ryokan on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yunokawan kuuma lähde. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 79 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.
Hae hinnat
Hotel Tetora Hakodate Ekimae

Hotel Tetora Hakodate Ekimae

2.5 kautta 5.0 19-11, Wakamatsu-Cho, Hakodate, Hokkaido
OYO Hotel Tetora Hakodate Ekimae on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Morning Market. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 80 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.
27 €
All In Stay Hakodate

All In Stay Hakodate

3.0 kautta 5.0 32-8,Wakamatsu-cho, Hakodate, Hokkaido
All In Stay Hakodate on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Morning Market. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 33 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Hakodate

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Hakodate

Näytä kaikki

Kohteen Hakodate hotellit


Harkitsetko matkaa kohteeseen Hakodate? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 17 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Hakodate löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Hakodate, perhelomalle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Hakodate tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 5 lentokenttähotellia
 • 8 halpaa hotellia
 • 27 lapsiystävällistä hotellia
 • 2 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Hakodate


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Hakodate, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Hakodate niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hakodate Hotel Banso
 • Toyoko Inn Hokkaido Hakodate Ekimae Daimon
 • Comfort Hotel Hakodate

Nämä kohteen Hakodate majoitusliikkeet ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Greenpia Onuma
 • Hotel Keipu

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä kohteen Hakodate hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Hotel Resol Hakodate
 • Royal Hotel MINAMI HOKKAIDO SHIKABE

Kohteeseen Hakodate tutustuminen


Kulttuurisesti rikas Hakodate on tunnettu nähtävyyksistään, kiertoajeluista ja ostosmahdollisuuksistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Hakodate ja sen lähellä kuuluu:

 • Morning Market
 • Hakodaten kaupungin valokuvaushistoriallinen museo
 • Hakodaten pohjoisten kansojen museo
 • Kyu Soma-tei
 • Motomachin katolinen kirkko
 • Hakodateshi Kyū Igirisu Ryōjikan
 • Hakodate Sei John -kirkko

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Hakodate, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Hakodate (HKD). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Hakodate?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Hakodate, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Hakodate, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä helmikuu ja tammikuu. Elokuu ja lokakuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas maaliskuu ja kesäkuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 7°C ja öisin -9°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 8 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 20°C päivisin ja -1°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 6 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 24°C ja öisin 10°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 11 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 19°C ja -7°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 10 cm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Hakodate on 35 cm.
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.