Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Brandenburgin alue

Hotel Mardin Berlin 35 €
Hotel Mardin Berlin

Hotel Mardin Berlin

Köpenicker Str. 1, Dahlwitz-Hoppegarten
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hotel Mardin Berlin on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Hoppegartenin ravirata. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 161 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi syvän kylpyammeen ja kaapeli.

  IntercityHotel Berlin-Brandenburg Airport 59 €
  IntercityHotel Berlin-Brandenburg Airport

  IntercityHotel Berlin-Brandenburg Airport

  Am Seegraben 2, Schönefeld, BB
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   IntercityHotel Berlin-Brandenburg Airport on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Köpenickin palatsi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2010 rakennetussa hotellissa on 198 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.

   Dorint Sanssouci Berlin/Potsdam 84 €
   Dorint Sanssouci Berlin/Potsdam

   Dorint Sanssouci Berlin/Potsdam

   Jaegerallee 20, Potsdam, BB
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Dorint Sanssouci Berlin/Potsdam on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Havel. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 307 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

    Hotel Esplanade Resort & Spa 108 €
    Hotel Esplanade Resort & Spa

    Hotel Esplanade Resort & Spa

    Seestrasse 49, Bad Saarow, BB
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Hotel Esplanade Resort & Spa on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Scharmützelsee. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 169 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.

     Tropical Islands Resort 155 €
     Tropical Islands Resort

     Tropical Islands Resort

     Tropical-Islands-Allee 1, Krausnick-Groß Wasserburg
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tropical Islands Resort on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tropical Islands -huvipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 sisäuima-allasta. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 285 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

      MAXX by Steigenberger Sanssouci Potsdam 75 €
      MAXX by Steigenberger Sanssouci Potsdam

      MAXX by Steigenberger Sanssouci Potsdam

      Allee nach Sanssouci 1, Potsdam, BB
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       MAXX by Steigenberger Sanssouci Potsdam on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Sanssoucin palatsi on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 137 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

       Mercure Hotel Potsdam City 69 €
       Mercure Hotel Potsdam City

       Mercure Hotel Potsdam City

       Lange Brucke, Potsdam, BB
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Mercure Hotel Potsdam City on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Havel. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 210 huonetta 17 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

        Precise Resort Schwielowsee 110 €
        Precise Resort Schwielowsee

        Precise Resort Schwielowsee

          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Precise Resort Schwielowsee on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Schwielowseen järvi on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 158 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

         Radisson Blu Hotel, Cottbus 66 €
         Radisson Blu Hotel, Cottbus

         Radisson Blu Hotel, Cottbus

         Vetschauer Str. 12, Cottbus, BB
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Radisson Blu Hotel, Cottbus on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Staatstheater Cottbus on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1994 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 236 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

          NH Berlin Potsdam Conference Center 56 €
          NH Berlin Potsdam Conference Center

          NH Berlin Potsdam Conference Center

          Zehlendorfer Damm 190, Kleinmachnow, BB
            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           NH Berlin Potsdam Conference Center on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Berliinin vapaa yliopisto (Freie Universität Berlin). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 243 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

           Seminaris Avendi Hotel Potsdam 74 €
           Seminaris Avendi Hotel Potsdam

           Seminaris Avendi Hotel Potsdam

           Rudolf-Breitscheid-Str. 190-192, Potsdam, BB
             
            4.0 kautta 5.0 Tähteä

            Seminaris Avendi Hotel Potsdam on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Havel. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 87 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

            Kongresshotel Potsdam am Templiner See 72 €
            Kongresshotel Potsdam am Templiner See

            Kongresshotel Potsdam am Templiner See

            Am Luftschiffhafen 1, Potsdam, BB
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             Kongresshotel Potsdam am Templiner See on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Neues Palais. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1996 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 452 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Brandenburgin alue

             Kohteessa Brandenburgin alue löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Brandenburgin alue hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Brandenburgin alue

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Brandenburgin alue etukäteen. Lennot kohteeseen Brandenburgin alue löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Brandenburgin alue

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Brandenburgin alue riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Brandenburgin alue, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Brandenburgin alue

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Brandenburgin alue

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.