Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Tallinna - Berliini

Lähtölentokentän IATA-koodi TLL
Kohdelentokentän IATA-koodi BER
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 0 tuntia 55 minuuttia

Mitäpä jos varaisit lennot Tallinnasta Berliiniin, Saksan suurimpaan ja boheemeimpaan kaupunkiin?

Eihän Berliiniin voi kyllästyä koskaan – siksi nyt kannattaa varata lennot Tallinnasta Berliiniin, joka on monien mielestä vähintään Lontoon veroinen metropoli kulttuuritarjonnan suhteen. Lisäksi se on Saksan pääkaupunki ja koko EU:n toiseksi suurin kaupunki ja tarjoaa loputtomat mahdollisuudet viettää lomaa juuri siten kuin haluat.

Tallinna–Berliini-lennot

Tallinnasta on tarjolla suorat lennot Berliiniin jopa neljänä päivänä viikossa, maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin. Lentoaika on vain tunti ja 45 minuuttia. Suoria, halpoja lentoja Tallinnasta Berliiniin kannattaa ehdottomasti suosia, mikäli lentopäivät vain osuvat yksiin oman loma-aikataulun kanssa. Säästät aikaa ja vaivaa, kun pääset perille Berliiniin alle kahdessa tunnissa ja ilman välilaskuja. Jos suorat lennot eivät jostain syystä tällä kertaa onnistu, hyviä välilaskullisia yhteyksiä on tarjolla esimerkiksi airBalticilla Riian kautta ja Finnairilla Helsingin kautta. Lentoaikaa kertyy kolme-neljä tuntia. Edullisimmillaan liput ovat tiistaisin, ja keskimäärin kallein lentopäivä Tallinnasta Berliiniin on lauantai.

Matkalle Tallinnasta

Tallinnan Lennart Meri -lentoasema (TLL) sijaitsee Tallinnan keskustasta kaakon suuntaan, noin neljän kilometrin päässä. Keskustasta lentoasemalle pääsee kätevimmin bussilla: joko keskustasta Mõiguun liikennöivällä linjalla 2, joka pysähtyy lentoasemalla mennen tullen, tai Lasnamäestä linjalla 65. Lentoasemalla bussipysäkki on aivan terminaalin edessä. Lippu ostetaan kuljettajalta. Toki voit matkustaa lentokentälle myös taksilla, kunhan käytät ainoastaan virallisella taksitolpalla odottavia takseja. Hyväksyttyjä taksiyhtiöitä ovat Tulika Takso, Tallink Takso ja Tulika Business. Tallinnan lentoasema on pieni ja kätevä, mutta siellä on nykyisin yllättävän monipuoliset palvelut ja esimerkiksi useita ravintoloita viinibaarista japanilaiseen ja patonkibaariin. Lisäksi kentällä on hyvä valikoima kauppoja ja kioskeja.

Perille Berliiniin

Berliinin lentoasematilanne on hieman sekava, mutta se ei yleensä haittaa lomailua kaupungissa. Entisten kahden pienen lentokentän, Schönefeldin ja Tegelin, rinnalle on jo vuosia ollut rakenteilla kolmas, Brandenburgin lentoasema. Se oli määrä ottaa käyttöön jo vuonna 2012, mutta avajaisia on lykätty jo monta kertaa. Suurin osa ulkomaanlennoista laskeutuu tällä hetkellä Tegelin lentoasemalle (TXL), joka sijaitsee Berliinin länsipuolella. Kentältä on useita erilaisia bussiyhteyksiä eri puolille Berliiniä. Kannattaa selvittää, missä päin hotelli sijaitsee ja valita kyyti sen mukaisesti. TXL JetExpressBus esimerkiksi vie useammalle metroasemalle, kuten Hauptbahnhofille, jolta on hyvät yhteydet moneen muuhun suuntaan. Hyvä vaihtoehto on myös X9-bussi, joka ajaa suositulle Kurfürstendammin ostoskadulle. Kaupunkiin pääsee myös busseilla 109 ja 128. Bussipysäkit löytyvät terminaalien A ja B edustalta, ja lippuja saa kuljettajalta. Jos matkustat mieluummin taksilla, voit hypätä taksiin suoraan kummankin terminaalin edustalta. Taksitolpan yhteydessä on asiakaspalvelijoita, jotka auttavat reitin suunnittelussa ja osaavat myös kertoa suunnilleen, paljonko matka maksaa.

Schönefeldin kenttä (SFX) sijaitsee Itä-Berliinissä, 22 kilometrin päässä keskeiseltä Alexanderplatzilta, ja palvelee enimmäkseen halpalentoyhtiöitä. Kentältä pääsee Berliinin keskustaan S9- ja S4-junilla, jotka liikennöivät 20 minuutin välein. Metroliput ostetaan asemilta. Päivälippu on edullinen vaihtoehto, jos saman päivän aikana tulee tehtyä useampia matkoja. Schönefeldin lentoasemalta on myös useita bussiyhteyksiä eri puolille Berliiniä, esimerkiksi X7 ja 171. Hauptbahnhofille pääsee Airport Express -junalla, ja totta kai matkan voi taittaa myös taksilla tai vuokra-autolla. Pääsääntö on, että ensimmäisenä on selvitettävä, missä päin suurkaupunkia oma majapaikka tai muu määränpää sijaitsee, ja kulkuväline valitaan sen mukaan.

Berliinistä on todella vaivatonta löytää edullinen majoitus, joten kun löydät halvat lennot Tallinnasta Berliiniin, matka kannattaa varata saman tien ja katsastaa sen jälkeen tarjolla olevat hotellivaihtoehdot ja alkaa suunnitella lomaa täynnä mielenkiintoista kulttuuria ja taidetta sekä menevää yöelämää.

Tallinna - Berliini Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Tallinna – Berliini?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Tallinna -- Berliini on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Berliini. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Tallinna -- Berliini on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Tallinna – Berliini on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Tallinna -- Berliini on tarjolla 64 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Tallinna – Berliini?

  reitillä Tallinna -- Berliini liikennöi 8 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Tallinna – Berliini -lennoille?

  Löysimme alueelta Tallinna vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Berliini: Lennart Meri (TLL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Tegel (TXL), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Berliini voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Tegel (TXL)\n* Schoenefeld (SXF)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Berliini.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Tallinna – Berliini?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Tallinna -- Berliini hintaan ! Reitillä Tallinna -- Berliini 8 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Tallinna liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Tallinna (TLL) -- Berliini (TXL)\n * Air Baltic\n * LOT Polish Airlines\n * Finnair\n\n\n\n* Lennot reitillä Tallinna (TLL) -- Berliini (SXF)\n * Norwegian Air Shuttle\n * Ryanair\n * easyJet\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Tallinna – Berliini useimmin?

  * Tallinna (TLL) -- Berliini (TXL)\n * Air Baltic -- 21 viikoittaista lentoa reitillä TLL -- TXL\n \n\n * LOT Polish Airlines -- 16 viikoittaista lentoa reitillä TLL -- TXL\n \n\n * Finnair -- 15 viikoittaista lentoa reitillä TLL -- TXL\n\n\n\n* Tallinna (TLL) -- Berliini (SXF)\n * Norwegian Air Shuttle -- 2 viikoittaista lentoa reitillä TLL -- SXF\n \n\n * Ryanair -- 1 viikoittaista lentoa reitillä TLL -- SXF\n \n\n * easyJet -- 1 viikoittaista lentoa reitillä TLL -- SXF\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Tallinna lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Berliini joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Air Baltic, liikennöivät viikoittain 21 lentoa reitillä Tallinna -- Berliini. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Tallinna (TLL) liikennöidään viikoittain 60 lentoa kohteeseen Berliini (TXL).\n* Lentoasemalta Tallinna (TLL) liikennöidään viikoittain 4 lentoa kohteeseen Berliini (SXF).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Tallinna – Berliini?

  Suora lento reitillä Tallinna -- Berliini kestää yleensä noin 2 tuntia, ja lennetty etäisyys on 1 049,07 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 2 tuntia, 20 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 2 tuntia, 6 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Tallinna – Berliini?

  * Lento reitillä Tallinna (TLL) -- Berliini (TXL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 10.40\n * Aikaisin saapumisaika: 12.00\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 10.40\n * Myöhäisin saapumisaika: 12.00\n\n\n\n* Lento reitillä Tallinna (TLL) -- Berliini (SXF)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 14.30\n * Aikaisin saapumisaika: 15.30\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 22.55\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.55\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Tallinna – Berliini?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Berliini

Näytä kaikki 1 287 majoitusliikettä kohteessa Berliini
Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

Otto-Braun-Strasse 69, Berliini
  3.5 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (133 arvostelua)

  Torstraße ja Alexanderplatz sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Berliinin televisiotorni ja Hackescher Markt ovat myös 2 kilometrin ...

  Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz72 €

  Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz72 €
  IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

  IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

  Katharina Paulus Strasse 5, Berliini, BE
    
    
   4,2/5 (161 arvostelua)

   Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ...

   IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof62 €

   IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof62 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.