Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tallinna Berliini

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tallinna - Berliini

Lähtölentokentän IATA-koodi TLL
Kohdelentokentän IATA-koodi BER
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 0 tuntia 55 minuuttia

Mitäpä jos varaisit lennot Tallinnasta Berliiniin, Saksan suurimpaan ja boheemeimpaan kaupunkiin?

Eihän Berliiniin voi kyllästyä koskaan – siksi nyt kannattaa varata lennot Tallinnasta Berliiniin, joka on monien mielestä vähintään Lontoon veroinen metropoli kulttuuritarjonnan suhteen. Lisäksi se on Saksan pääkaupunki ja koko EU:n toiseksi suurin kaupunki ja tarjoaa loputtomat mahdollisuudet viettää lomaa juuri siten kuin haluat.

Tallinna–Berliini-lennot

Tallinnasta on tarjolla suorat lennot Berliiniin jopa neljänä päivänä viikossa, maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin. Lentoaika on vain tunti ja 45 minuuttia. Suoria, halpoja lentoja Tallinnasta Berliiniin kannattaa ehdottomasti suosia, mikäli lentopäivät vain osuvat yksiin oman loma-aikataulun kanssa. Säästät aikaa ja vaivaa, kun pääset perille Berliiniin alle kahdessa tunnissa ja ilman välilaskuja. Jos suorat lennot eivät jostain syystä tällä kertaa onnistu, hyviä välilaskullisia yhteyksiä on tarjolla esimerkiksi airBalticilla Riian kautta ja Finnairilla Helsingin kautta. Lentoaikaa kertyy kolme-neljä tuntia. Edullisimmillaan liput ovat tiistaisin, ja keskimäärin kallein lentopäivä Tallinnasta Berliiniin on lauantai.

Matkalle Tallinnasta

Tallinnan Lennart Meri -lentoasema (TLL) sijaitsee Tallinnan keskustasta kaakon suuntaan, noin neljän kilometrin päässä. Keskustasta lentoasemalle pääsee kätevimmin bussilla: joko keskustasta Mõiguun liikennöivällä linjalla 2, joka pysähtyy lentoasemalla mennen tullen, tai Lasnamäestä linjalla 65. Lentoasemalla bussipysäkki on aivan terminaalin edessä. Lippu ostetaan kuljettajalta. Toki voit matkustaa lentokentälle myös taksilla, kunhan käytät ainoastaan virallisella taksitolpalla odottavia takseja. Hyväksyttyjä taksiyhtiöitä ovat Tulika Takso, Tallink Takso ja Tulika Business. Tallinnan lentoasema on pieni ja kätevä, mutta siellä on nykyisin yllättävän monipuoliset palvelut ja esimerkiksi useita ravintoloita viinibaarista japanilaiseen ja patonkibaariin. Lisäksi kentällä on hyvä valikoima kauppoja ja kioskeja.

Perille Berliiniin

Berliinin lentoasematilanne on hieman sekava, mutta se ei yleensä haittaa lomailua kaupungissa. Entisten kahden pienen lentokentän, Schönefeldin ja Tegelin, rinnalle on jo vuosia ollut rakenteilla kolmas, Brandenburgin lentoasema. Se oli määrä ottaa käyttöön jo vuonna 2012, mutta avajaisia on lykätty jo monta kertaa. Suurin osa ulkomaanlennoista laskeutuu tällä hetkellä Tegelin lentoasemalle (TXL), joka sijaitsee Berliinin länsipuolella. Kentältä on useita erilaisia bussiyhteyksiä eri puolille Berliiniä. Kannattaa selvittää, missä päin hotelli sijaitsee ja valita kyyti sen mukaisesti. TXL JetExpressBus esimerkiksi vie useammalle metroasemalle, kuten Hauptbahnhofille, jolta on hyvät yhteydet moneen muuhun suuntaan. Hyvä vaihtoehto on myös X9-bussi, joka ajaa suositulle Kurfürstendammin ostoskadulle. Kaupunkiin pääsee myös busseilla 109 ja 128. Bussipysäkit löytyvät terminaalien A ja B edustalta, ja lippuja saa kuljettajalta. Jos matkustat mieluummin taksilla, voit hypätä taksiin suoraan kummankin terminaalin edustalta. Taksitolpan yhteydessä on asiakaspalvelijoita, jotka auttavat reitin suunnittelussa ja osaavat myös kertoa suunnilleen, paljonko matka maksaa.

Schönefeldin kenttä (SFX) sijaitsee Itä-Berliinissä, 22 kilometrin päässä keskeiseltä Alexanderplatzilta, ja palvelee enimmäkseen halpalentoyhtiöitä. Kentältä pääsee Berliinin keskustaan S9- ja S4-junilla, jotka liikennöivät 20 minuutin välein. Metroliput ostetaan asemilta. Päivälippu on edullinen vaihtoehto, jos saman päivän aikana tulee tehtyä useampia matkoja. Schönefeldin lentoasemalta on myös useita bussiyhteyksiä eri puolille Berliiniä, esimerkiksi X7 ja 171. Hauptbahnhofille pääsee Airport Express -junalla, ja totta kai matkan voi taittaa myös taksilla tai vuokra-autolla. Pääsääntö on, että ensimmäisenä on selvitettävä, missä päin suurkaupunkia oma majapaikka tai muu määränpää sijaitsee, ja kulkuväline valitaan sen mukaan.

Berliinistä on todella vaivatonta löytää edullinen majoitus, joten kun löydät halvat lennot Tallinnasta Berliiniin, matka kannattaa varata saman tien ja katsastaa sen jälkeen tarjolla olevat hotellivaihtoehdot ja alkaa suunnitella lomaa täynnä mielenkiintoista kulttuuria ja taidetta sekä menevää yöelämää.

Lennot Tallinna – Berliini

Onko kohteiden Tallinna ja Berliini välillä suoria lentoja?

Paras asia lennoissa välillä Tallinna – Berliini on se, että tarjolla on useita reittejä. Jos valitset reitin Tallinna (TLL-Lennart Meri) – Berliini (SXF-Schönefeld), voit valita useista eri lentoyhtiöistä, joihin kuuluu easyJet. Jos taas Tallinna (TLL-Lennart Meri) ja Berliini (TXL-Tegel) sopivat suunnitelmiisi paremmin, Air Baltic saattaa olla parempi vaihtoehto.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Tallinna ja Berliini välillä kestää?

Kohteiden Tallinna ja Berliini välinen matka on 1 050 km, ja suoraan lentoon menee keskimäärin 1 tunti ja 57 minuuttia. Lentoaika voi kuitenkin olla vain 1 tunti ja 55 minuuttia. Pidä silmällä suurimpien lentoyhtiöiden, kuten Lufthansa ja United Airlines, kausittaisia alennuksia.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tallinna ja Berliini välisille lennoille?

Oletko kiinnostunut eri reiteistä kohteesta Tallinna kohteeseen Berliini? Tutustu listaan yleisimmistä reiteistä:

  • Tallinna (TLL-Lennart Meri) – Berliini (TXL-Tegel): 32 lentoa viikossa
  • Tallinna (TLL-Lennart Meri) – Berliini (SXF-Schönefeld): 14 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Tallinna ja Berliini välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Ystävällinen palvelu, ruoan laatu ja loistava kanta-asiakasohjelma ovat joitain lentoyhtiöt toisistaan erottavia asioita. Monet yhtiöt tarjoavat lentoja reitille Tallinna – Berliini, ja tässä ovat vain niistä suosituimmat vaihtoehdot:

  • Lufthansa, 76 lentoa kuussa
  • United Airlines, 69 lentoa kuussa
  • Norwegian Air Shuttle, 55 lentoa kuussa
  • Singapore Airlines, 42 lentoa kuussa
  • ANA, 42 lentoa kuussa
  • EasyJet, 10 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Tallinna ja Berliini välillä on?

Reitillä Tallinna – Berliini lennetään suurin piirtein 5 lentoa päivässä. Seuraavan matkan varaaminen ei siis ole vaikeaa.

Varatuimmat hotellit Berliini

Näytä kaikki 1 851 majoitusliikettä kohteessa Berliini
42 €
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

4.0 kautta 5.0 Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Friedrichstraße. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 134 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
59 €
Select Hotel Berlin The Wall

Select Hotel Berlin The Wall

4.0 kautta 5.0 Zimmerstrasse 88, Berliini, BE
Select Hotel Berlin The Wall on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Friedrichstraße. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 170 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
45 €
MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

3.5 kautta 5.0 Turmstrasse 25-26, Berliini
MEININGER Hotel Berlin Tiergarten on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Valtiopäivätalo (Reichstag) on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja baarin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 238 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.