Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Suosituimmat hotellit La Mer de Sable

88 €
Château d'Ermenonville

Château d'Ermenonville

Château d'Ermenonville on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oise-Pays de France Regional Natural Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Perhehuone 14 Henk. Yksityisellä Alueella 10 Hehtaaria, 1 Tunti Pariisista

Perhehuone 14 Henk. Yksityisellä Alueella 10 Hehtaaria, 1 Tunti Pariisista

9 PRES DU CHATEAU, Ermenonville, Hauts-de-France
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oise-Pays de France Regional Natural Park. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille takan ja television.
Hae hinnat
Maan Mökit Baron¨a Asterix- JA Henkimeren, Disneyland-parisissa

Maan Mökit Baron¨a Asterix- JA Henkimeren, Disneyland-parisissa

7, rue Saint-Pierre, Baron, Hauts-de-France
Tämä mökki sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oise-Pays de France Regional Natural Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla vesipuisto ja pelihalli/-huone. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja pation.
Hae hinnat
Gîte La Baronnaise

Gîte La Baronnaise

Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oise-Pays de France Regional Natural Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Talo 3 Ihmistä, 2 Makuuhuonetta Kaupungin Keskustassa. Kaikki Mukavuus

Talo 3 Ihmistä, 2 Makuuhuonetta Kaupungin Keskustassa. Kaikki Mukavuus

1 Rue des Fontaines, Baron, Hauts-de-France
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Oise-Pays de France Regional Natural Park. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja television.
Hae hinnat
Les Fontaines 3P

Les Fontaines 3P

1 Rue des Fontaines, 60300 Baron, France, Baron
Tämä mökki sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Oise-Pays de France Regional Natural Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Mökki tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Les Fontaines 4P

Les Fontaines 4P

1 bis rue des Fontaines, Baron
Tämä mökki sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Oise-Pays de France Regional Natural Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti ja pyykinpesutilat. Mökki tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Les Marronniers

Les Marronniers

12 rue du Faubourg de Russons, Baron
Tämä mökki sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oise-Pays de France Regional Natural Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.
Hae hinnat
Hotel des Trois Hiboux

Hotel des Trois Hiboux

3.0 kautta 5.0 Parc Asterix BP8, Plailly
Hotel des Trois Hiboux on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oise-Pays de France Regional Natural Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
La Cite suspendue

La Cite suspendue

Parc Asterix, Plailly, Oise
La Cite suspendue on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Oise-Pays de France Regional Natural Park on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
Hae hinnat
Best Western Plus Hotel Escapade Senlis

Best Western Plus Hotel Escapade Senlis

4.0 kautta 5.0
Best Western Plus Hotel Escapade Senlis on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oise-Pays de France Regional Natural Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
Hae hinnat
La Chasse Royale

La Chasse Royale

19 rue du Docteur Laporte, Plailly
La Chasse Royale sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oise-Pays de France Regional Natural Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Château de Rosieres, Rauhallisella Maaseudulla Lähellä Roissy

Château de Rosieres, Rauhallisella Maaseudulla Lähellä Roissy

235 Grande Rue, Rosières, Hauts-de-France
Tämä loma-asunto on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ulkotenniskentän ja concierge-palvelut. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja pation.
59 €
ibis Senlis

ibis Senlis

3.0 kautta 5.0
Ibis Senlis on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oise-Pays de France Regional Natural Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
47 €
ibis budget Senlis

ibis budget Senlis

2.0 kautta 5.0 72 Avenue du Général de Gaulle, Senlis
Ibis budget Senlis on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oise-Pays de France Regional Natural Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen La Mer de Sable läheltä

Haluaisitko, että La Mer de Sable olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi La Mer de Sable sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

La Mer de Sable ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Fontaine-Chaalis hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.