Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Varatuimmat hotellit Roissy-en-France

95 €
Hyatt Regency Paris Charles de Gaulle

Hyatt Regency Paris Charles de Gaulle

4.0 kautta 5.0 351 Avenue Du Bois De La Pie, Roissy-en-France, Val-d'Oise
Hyatt Regency Paris Charles de Gaulle on saanut loistavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aéroville-ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
28 €
Première Classe Roissy Charles De Gaulle Paris Nord 2

Première Classe Roissy Charles De Gaulle Paris Nord 2

2.0 kautta 5.0 309 Rue de la Belle Etoile, ZI Paris Nord 2, BP5005, Roissy-en-France, Val-d'Oise
Première Classe Roissy Charles De Gaulle Paris Nord 2 on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Aéroville-ostoskeskus on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1996 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 231 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
76 €
INNSiDE by Melià Paris Charles de Gaulle Airport

INNSiDE by Melià Paris Charles de Gaulle Airport

4.0 kautta 5.0 9 rue du Voyageur, Roissy-en-France, Val-d'Oise
INNSiDE by Melià Paris Charles de Gaulle Airport on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Aéroville-ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 266 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
34 €
Première Classe Roissy - Aéroport Charles De Gaulle

Première Classe Roissy - Aéroport Charles De Gaulle

2.0 kautta 5.0 ZAC du Parc de Roissy Allée des vergers, Roissy-en-France, Val-d'Oise
Première Classe Roissy - Aéroport Charles De Gaulle on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paris Nord 2 International Business Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
90 €
Mercure Paris CDG Airport & Convention

Mercure Paris CDG Airport & Convention

4.0 kautta 5.0 Roissypole Ouest, Route de la Commune, Roissy-en-France, Val-d'Oise
Mercure Paris CDG Airport & Convention on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, ja Aéroville-ostoskeskus sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
81 €
Holiday Inn Express Paris - CDG Airport

Holiday Inn Express Paris - CDG Airport

3.0 kautta 5.0
Holiday Inn Express Paris - CDG Airport on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Aéroville-ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 305 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
75 €
Hyatt Place Paris Charles de Gaulle Airport

Hyatt Place Paris Charles de Gaulle Airport

3.0 kautta 5.0 241 Rue de la Belle Etoile Building A, Roissy-en-France, Roissy-en-France
Hyatt Place Paris Charles de Gaulle Airport sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aéroville-ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja sisäuima-allas. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille LED-televisiot ja sadesuihkupäät.
55 €
Hotel Campanile Roissy-En-France

Hotel Campanile Roissy-En-France

3.0 kautta 5.0 Zone D'activites Du Parc De Roissy, Allee Des Vergers, Roissy-en-France, Val-d'Oise
Hotel Campanile Roissy-En-France on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paris Nord 2 International Business Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 269 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
84 €
Hyatt House Paris Charles de Gaulle Airport

Hyatt House Paris Charles de Gaulle Airport

3.5 kautta 5.0 241 RUE DE LA BELLE ETOILE, BUILDING 2B, Roissy-en-France
Hyatt House Paris Charles de Gaulle Airport sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aéroville-ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille älytelevisiot ja espressokoneet.
31 €
hotelF1 Roissy Aeroport CDG PN 2 Hotel

hotelF1 Roissy Aeroport CDG PN 2 Hotel

1.0 kautta 5.0 335 rue de la Belle Etoile, ZAC Paris Nord 2, Roissy-en-France
HotelF1 Roissy Aeroport CDG PN 2 Hotel on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aéroville-ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
67 €
pentahotel Paris Charles de Gaulle Airport

pentahotel Paris Charles de Gaulle Airport

4.0 kautta 5.0 12 Allée du Verger, Roissy-en-France, Val-d'Oise
Pentahotel Paris Charles de Gaulle Airport on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paris Nord 2 International Business Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 186 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Best Western Paris CDG Airport

Best Western Paris CDG Airport

4.0 kautta 5.0 1 Allee Du Verger, Roissy-en-France, Val-d'Oise
Best Western Paris CDG Airport on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris Nord 2 International Business Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 244 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
46 €
Standing Hôtel Suites by Actisource

Standing Hôtel Suites by Actisource

9 Allée du Verger, Roissy-en-France
Tämä huoneistohotelli on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aéroville-ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja kahvilan. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
77 €
Crowne Plaza Paris - Charles de Gaulle

Crowne Plaza Paris - Charles de Gaulle

8 Allee du Verger, Roissy-en-France, Val-d'Oise
Crowne Plaza Paris - Charles de Gaulle on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Aéroville-ostoskeskus on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja täyden palvelun kylpylän. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
45 €
ibis budget Roissy CDG Paris Nord 2

ibis budget Roissy CDG Paris Nord 2

2.0 kautta 5.0 335 rue de la belle etoile, ZAC Paris Nord 2, Roissy-en-France
Ibis budget Roissy CDG Paris Nord 2 on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Aéroville-ostoskeskus on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2002 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 250 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Roissy-en-France

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Roissy-en-France

Näytä kaikki

Kohteen Roissy-en-France hotellit

Harkitsetko matkaa kohteeseen Roissy-en-France? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 38 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Roissy-en-France löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Roissy-en-France, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai majoituksia, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Roissy-en-France tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, joista löydät takuulla itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 25 lentokenttähotellia
 • 22 halpaa hotellia
 • 22 lapsiystävällistä hotellia
 • 15 luksushotellia
 • 23 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Roissy-en-France

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Roissy-en-France, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Roissy-en-France niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Ibis Styles Paris Roissy CDG
 • Hyatt Regency Paris Charles de Gaulle
 • Best Western Paris CDG Airport

Nämä kohteen Roissy-en-France hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Hyatt Regency Paris Charles de Gaulle
 • Novotel Paris Roissy CDG Convention
 • Crowne Plaza Paris - Charles de Gaulle

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Roissy-en-France hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Hyatt Regency Paris Charles de Gaulle
 • Novotel Paris Roissy CDG Convention
 • Crowne Plaza Paris - Charles de Gaulle

Kohteeseen Roissy-en-France tutustuminen

Ystävällinen Roissy-en-France on tunnettu ravintoloista, kahviloista ja ostosmahdollisuuksistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Roissy-en-France ja sen lähellä kuuluu:

 • Église Saint-Éloi de Roissy-en-Francen kirkko
 • Stade de France
 • Parc Asterix (huvipuisto)
 • Zenith de Paris
 • La Machine du Moulin Rougen yökerho
 • Grévinin museo
 • Galeries Lafayette (tavaratalo)

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Roissy-en-France, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Pariisi (CDG-Roissy-Charles de Gaulle). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Roissy-en-France?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Roissy-en-France, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Roissy-en-France, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Elokuu ja heinäkuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas maaliskuu ja huhtikuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 14 °C ja öisin 1 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 138 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 23 °C päivisin ja 5 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 151 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 24 °C ja öisin 9 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 179 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 18 °C ja 2 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 156 mm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Roissy-en-France on 624 cm.

Viimeksi varatut hotellit Roissy-en-France

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.