Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Varatuimmat hotellit Roissy-en-France

96 €
Hyatt Regency Paris Charles de Gaulle

Hyatt Regency Paris Charles de Gaulle

4.0 kautta 5.0 351 Avenue Du Bois De La Pie, Roissy-en-France, Val-d'Oise
Hyatt Regency Paris Charles de Gaulle on saanut loistavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aéroville-ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 388 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
85 €
INNSiDE by Melià Paris Charles de Gaulle Airport

INNSiDE by Melià Paris Charles de Gaulle Airport

4.0 kautta 5.0 9 rue du Voyageur, Roissy-en-France, Val-d'Oise
INNSiDE by Melià Paris Charles de Gaulle Airport on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Aéroville-ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 266 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
60 €
Residhome Roissy Village

Residhome Roissy Village

3.0 kautta 5.0 4, avenue de Montmorency, Roissy-en-France, Val-d'Oise
Residhome Roissy Village on saanut loistavaa palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Paris Nord 2 International Business Park on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla baari, aamiainen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3 tähden residenssissä on 114 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
38 €
Première Classe Roissy - Aéroport Charles De Gaulle

Première Classe Roissy - Aéroport Charles De Gaulle

2.0 kautta 5.0 ZAC du Parc de Roissy Allée des vergers, Roissy-en-France, Val-d'Oise
Première Classe Roissy - Aéroport Charles De Gaulle on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paris Nord 2 International Business Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2005 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 87 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
76 €
Golden Tulip CDG Airport Villepinte

Golden Tulip CDG Airport Villepinte

4.0 kautta 5.0 11 Allee Des Vergers, Roissy-en-France, Val-d'Oise
Golden Tulip CDG Airport Villepinte on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paris Nord 2 International Business Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 1996 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 153 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
80 €
Holiday Inn Express Paris - CDG Airport

Holiday Inn Express Paris - CDG Airport

3.0 kautta 5.0
Holiday Inn Express Paris - CDG Airport on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Aéroville-ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 3 tähden hotellissa on 305 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
80 €
Mercure Paris Roissy Charles de Gaulle

Mercure Paris Roissy Charles de Gaulle

4.0 kautta 5.0 3 Allee du Verger, Roissy-en-France, Val-d'Oise
Mercure Paris Roissy Charles de Gaulle on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aéroville-ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 202 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
76 €
Best Western Paris CDG Airport

Best Western Paris CDG Airport

4.0 kautta 5.0 1 Allee Du Verger, Roissy-en-France, Val-d'Oise
Best Western Paris CDG Airport on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris Nord 2 International Business Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä 4 tähden hotellissa on 244 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
90 €
Mercure Paris CDG Airport & Convention

Mercure Paris CDG Airport & Convention

4.0 kautta 5.0 Roissypole Ouest, Route de la Commune, Roissy-en-France, Val-d'Oise
Mercure Paris CDG Airport & Convention on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, ja Aéroville-ostoskeskus sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 345 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
39 €
Première Classe Roissy Charles De Gaulle Paris Nord 2

Première Classe Roissy Charles De Gaulle Paris Nord 2

2.0 kautta 5.0 309 Rue de la Belle Etoile, ZI Paris Nord 2, BP5005, Roissy-en-France, Val-d'Oise
Première Classe Roissy Charles De Gaulle Paris Nord 2 on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Aéroville-ostoskeskus on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 1996 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 231 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
127 €
Paris Marriott Charles de Gaulle Airport Hotel

Paris Marriott Charles de Gaulle Airport Hotel

4.0 kautta 5.0 Zone Hoteliere Allee Du Verger, Roissy-en-France, Val-d'Oise
Paris Marriott Charles de Gaulle Airport Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aéroville-ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 300 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa pillowtop-patjallisen sängyn ja taulutelevision.
55 €
Hotel Campanile Roissy-En-France

Hotel Campanile Roissy-En-France

3.0 kautta 5.0 Zone D'activites Du Parc De Roissy, Allee Des Vergers, Roissy-en-France, Val-d'Oise
Hotel Campanile Roissy-En-France on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paris Nord 2 International Business Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 269 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
53 €
ibis Roissy CDG Paris Nord 2

ibis Roissy CDG Paris Nord 2

3.0 kautta 5.0 335 Rue de la Belle Étoile, Roissy-en-France, Val-d'Oise
Ibis Roissy CDG Paris Nord 2 on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Aéroville-ostoskeskus on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset ostoskeskuskuljetukset ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 134 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
99 €
pentahotel Paris Charles de Gaulle Airport

pentahotel Paris Charles de Gaulle Airport

4.0 kautta 5.0 12 Allée du Verger, Roissy-en-France, Val-d'Oise
Pentahotel Paris Charles de Gaulle Airport on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paris Nord 2 International Business Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset risteilyalusterminaalikuljetukset ja ravintolan. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 186 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
75 €
Novotel Suites Paris Roissy CDG

Novotel Suites Paris Roissy CDG

4.0 kautta 5.0 7 Allee du Verger, Roissy-en-France, Val-d'Oise
Novotel Suites Paris Roissy CDG on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Aéroville-ostoskeskus on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 148 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Roissy-en-France

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Roissy-en-France

Näytä kaikki

Kohteen Roissy-en-France hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Roissy-en-France? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka sijaitsee lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 28 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Roissy-en-France löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Roissy-en-France, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Roissy-en-France tarjoaa runsaasti erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 28 lentokenttähotellia
 • 24 halpaa hotellia
 • 25 lapsiystävällistä hotellia
 • 18 luksushotellia
 • 26 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Roissy-en-France


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Roissy-en-France, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Roissy-en-France niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Best Western Paris CDG Airport
 • Hilton Paris Charles de Gaulle Airport
 • Novotel Suites Paris Roissy CDG

Nämä kohteen Roissy-en-France majoitusliikkeet ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Hilton Paris Charles de Gaulle Airport
 • Millennium Hotel Paris Charles de Gaulle
 • Mercure Paris CDG Airport & Convention

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä kohteen Roissy-en-France hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Golden Tulip CDG Airport Villepinte
 • Paris Marriott Charles de Gaulle Airport Hotel
 • Pullman Paris Roissy CDG Airport

Kohteeseen Roissy-en-France tutustuminen


Ystävällinen Roissy-en-France on tunnettu ravintoloista, kahviloista ja museoista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Roissy-en-France ja sen lähellä kuuluu:

 • Galeries Lafayette
 • Riemukaari
 • Eiffel-torni
 • Pariisin katakombit
 • Disneyland® Pariisi
 • Stade de France
 • Parc Asterix

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Roissy-en-France, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Pariisi (CDG-Roissy-Charles de Gaulle). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Roissy-en-France?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Roissy-en-France, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Roissy-en-France, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Elokuu ja tammikuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas maaliskuu ja huhtikuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 14°C ja öisin 1°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 136 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 23°C päivisin ja 5°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 154 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 24°C ja öisin 9°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 171 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 18°C ja 2°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 155 cm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Roissy-en-France on 616 cm.

Viimeksi varatut hotellit Roissy-en-France

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.