Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
14.8. - 16.8.

Varatuimmat hotellit Courbevoie

108 €
Melia Paris La Defense

Melia Paris La Defense

4.0 kautta 5.0
Melia Paris La Defense on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Grande Arche (riemukaari). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 369 huonetta 19 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Séjours & Affaires Grande Arche - COURBEVOIE

Séjours & Affaires Grande Arche - COURBEVOIE

Séjours & Affaires Grande Arche - COURBEVOIE on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris La Défensen areena. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2001 rakennetussa residenssissä on 116 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
37 Lodge La Défense Courbevoie

37 Lodge La Défense Courbevoie

37 rue Pierre Lhomme, Courbevoie
37 Lodge La Défense Courbevoie on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Grande Arche (riemukaari). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja business centerin. Tässä huoneistohotellissa on 82 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
90 €
Residhome Courbevoie La Défense

Residhome Courbevoie La Défense

4.0 kautta 5.0
Residhome Courbevoie La Défense on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris La Défensen areena. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden residenssissä on 198 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
132 €
Fraser Suites Harmonie Paris La Défense

Fraser Suites Harmonie Paris La Défense

5.0 kautta 5.0
Fraser Suites Harmonie Paris La Défense on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bois de Boulogne (puisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus ja baari. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 5 tähden residenssissä on 134 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
58 €
Aparthotel Adagio access La Défense Léonard de Vinci

Aparthotel Adagio access La Défense Léonard de Vinci

Aparthotel Adagio access La Défense Léonard de Vinci on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paris La Défensen areena. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä residenssissä on 119 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
149 €
Pullman Paris La Défense

Pullman Paris La Défense

5.0 kautta 5.0
Pullman Paris La Défense on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris La Défensen areena. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 382 huonetta 19 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
99 €
Novotel Paris La Défense

Novotel Paris La Défense

4.0 kautta 5.0
Novotel Paris La Défense on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bois de Boulogne (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 280 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
80 €
Aparthotel Adagio la Défense Courbevoie

Aparthotel Adagio la Défense Courbevoie

4.0 kautta 5.0
Aparthotel Adagio la Défense Courbevoie on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Bois de Boulogne (puisto) on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden residenssissä on 99 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
79 €
Citadines La Défense Paris

Citadines La Défense Paris

3.0 kautta 5.0
Citadines La Défense Paris on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bois de Boulogne (puisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan business centerin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1984 rakennetussa 3 tähden residenssissä on 234 huonetta 13 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
93 €
Aparthotel Adagio access La Défense Place Charras

Aparthotel Adagio access La Défense Place Charras

Aparthotel Adagio access La Défense Place Charras on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris La Défensen areena. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä residenssissä on 111 huonetta 14 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
ibis budget Courbevoie Paris la Defense 1

ibis budget Courbevoie Paris la Defense 1

2.0 kautta 5.0 37 Quai du President Paul Doumer, Courbevoie
ibis budget Courbevoie Paris la Defense 1 on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Palais des Congres de Paris (tapahtumakeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 2001 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 161 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
Hae hinnat
ibis Paris Défense Courbevoie

ibis Paris Défense Courbevoie

3.0 kautta 5.0
Ibis Paris Défense Courbevoie on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Palais des Congres de Paris (tapahtumakeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ravintola, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2001 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 129 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
92 €
Star Of Life

Star Of Life

Star Of Life sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris La Défensen areena. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen (lisämaksusta), pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä huoneistohotellissa on 30 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
74 €
Aparthotel Adagio La Defense Kleber

Aparthotel Adagio La Defense Kleber

4.0 kautta 5.0
Aparthotel Adagio La Defense Kleber on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris La Défensen areena. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä business centerin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden residenssissä on 116 huonetta 14 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Courbevoie

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Courbevoie

Näytä kaikki

Kohteen Courbevoie hotellit


Harkitsetko matkaa kohteeseen Courbevoie? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 32 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Courbevoie löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Courbevoie, perhelomalle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Courbevoie tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä löydät itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 2 lentokenttähotellia
 • 12 halpaa hotellia
 • 16 lapsiystävällistä hotellia
 • 3 luksushotellia
 • 17 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Courbevoie


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Courbevoie, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Nämä kohteen Courbevoie majoitusliikkeet ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Aparthotel Adagio access La Défense Léonard de Vinci
 • Novotel Paris La Défense
 • Aparthotel Adagio access La Défense Place Charras

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä kohteen Courbevoie hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Aparthotel Adagio la Défense Courbevoie
 • Fraser Suites Harmonie Paris La Défense
 • Tempolodge La Défense

Kohteeseen Courbevoie tutustuminen


Urbaani Courbevoie on tunnettu kiertoajeluista ja kahviloista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Courbevoie ja sen lähellä kuuluu:

 • Tour Total
 • Leonardo da Vincin tekniikkaopisto
 • Parc du Millenaire
 • Riemukaari
 • Eiffel-torni
 • Galeries Lafayette
 • Pariisin katakombit

Kun järjestät lomaa kohteeseen Courbevoie, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Pariisi (ORY-Orly). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Courbevoie?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Courbevoie, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Courbevoie, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä helmikuu ja tammikuu. Heinäkuu ja kesäkuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas helmikuu ja heinäkuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 12°C ja öisin 1°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 8 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 22°C päivisin ja 5°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 9 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 24°C ja öisin 10°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 9 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 17°C ja 2°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 9 cm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Courbevoie on 35 cm.

Viimeksi varatut hotellit Courbevoie

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.