Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Courbevoie

Hae hinnat
Melia Paris La Defense

Melia Paris La Defense

4.0 kautta 5.0
Melia Paris La Defense on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Grande Arche (riemukaari). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 369 huonetta 19 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Séjours & Affaires Grande Arche - COURBEVOIE

Séjours & Affaires Grande Arche - COURBEVOIE

Séjours & Affaires Grande Arche - COURBEVOIE on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris La Défensen areena. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2001 rakennetussa residenssissä on 116 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
37 Lodge La Défense Courbevoie

37 Lodge La Défense Courbevoie

37 rue Pierre Lhomme, Courbevoie
37 Lodge La Défense Courbevoie on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Grande Arche (riemukaari). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja business centerin. Tässä huoneistohotellissa on 82 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
90 €
Residhome Courbevoie La Défense

Residhome Courbevoie La Défense

4.0 kautta 5.0
Residhome Courbevoie La Défense on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris La Défensen areena. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden residenssissä on 198 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
136 €
Fraser Suites Harmonie Paris La Défense

Fraser Suites Harmonie Paris La Défense

5.0 kautta 5.0
Fraser Suites Harmonie Paris La Défense on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bois de Boulogne (puisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus ja baari. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 5 tähden residenssissä on 134 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
61 €
Aparthotel Adagio access La Défense Léonard de Vinci

Aparthotel Adagio access La Défense Léonard de Vinci

Aparthotel Adagio access La Défense Léonard de Vinci on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paris La Défensen areena. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä residenssissä on 119 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
129 €
Pullman Paris La Défense

Pullman Paris La Défense

5.0 kautta 5.0
Pullman Paris La Défense on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris La Défensen areena. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 382 huonetta 19 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
99 €
Novotel Paris La Défense

Novotel Paris La Défense

4.0 kautta 5.0
Novotel Paris La Défense Esplanade on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bois de Boulogne (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 280 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
80 €
Aparthotel Adagio la Défense Courbevoie

Aparthotel Adagio la Défense Courbevoie

4.0 kautta 5.0
Aparthotel Adagio la Défense Courbevoie on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Bois de Boulogne (puisto) on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden residenssissä on 99 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
74 €
Citadines La Défense Paris

Citadines La Défense Paris

3.0 kautta 5.0
Citadines La Défense Paris on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bois de Boulogne (puisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan business centerin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1984 rakennetussa 3 tähden residenssissä on 234 huonetta 13 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
56 €
Aparthotel Adagio access La Défense Place Charras

Aparthotel Adagio access La Défense Place Charras

Aparthotel Adagio access La Défense Place Charras on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris La Défensen areena. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä residenssissä on 111 huonetta 14 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
48 €
ibis budget Courbevoie Paris la Defense 1

ibis budget Courbevoie Paris la Defense 1

2.0 kautta 5.0 37 Quai du President Paul Doumer, Courbevoie
ibis budget Courbevoie Paris la Defense 1 on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Palais des Congres de Paris (tapahtumakeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 2001 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 161 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
59 €
ibis Paris Défense Courbevoie

ibis Paris Défense Courbevoie

3.0 kautta 5.0
Ibis Paris Défense Courbevoie on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Palais des Congres de Paris (tapahtumakeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ravintola, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2001 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 129 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
92 €
Star Of Life

Star Of Life

Star Of Life sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris La Défensen areena. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen (lisämaksusta), pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä huoneistohotellissa on 30 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
74 €
Aparthotel Adagio La Defense Kleber

Aparthotel Adagio La Defense Kleber

4.0 kautta 5.0
Aparthotel Adagio La Defense Kleber on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris La Défensen areena. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä business centerin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden residenssissä on 116 huonetta 14 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Courbevoie

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Courbevoie

Näytä kaikki

Kohteen Courbevoie hotellit

Harkitsetko retkeä kohteeseen Courbevoie? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 71 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Courbevoie löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Courbevoie, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Courbevoie tarjoaa runsaasti erilaisia majoituspaikkoja, joista löydät takuulla itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 2 lentokenttähotellia
 • 12 halpaa hotellia
 • 15 lapsiystävällistä hotellia
 • 3 luksushotellia
 • 16 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Courbevoie

Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Courbevoie, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Nämä kohteen Courbevoie majoitusliikkeet ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Aparthotel Adagio access La Défense Léonard de Vinci
 • Novotel Paris La Défense Esplanade
 • Aparthotel Adagio access La Défense Place Charras

Matkailijat, jotka yöpyivät näissä kohteen Courbevoie hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Melia Paris La Defense
 • Hotel Mercure Paris La Défense
 • Séjours & Affaires Grande Arche - COURBEVOIE

Kohteeseen Courbevoie tutustuminen

Urbaani Courbevoie on tunnettu kiertoajeluista ja ostosmahdollisuuksistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Courbevoie ja sen lähellä kuuluu:

 • Tour Total
 • Leonardo da Vincin tekniikkaopisto
 • Parc du Millenaire (puisto)
 • Riemukaari
 • Lido
 • Champs-Élysées
 • Eiffel-torni

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Courbevoie, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Pariisi (CDG-Roissy-Charles de Gaulle). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Courbevoie?

Jos harkitset parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Courbevoie, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Courbevoie, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Toukokuu ja kesäkuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas helmikuu ja marraskuu ovat kuivimmat.

Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 12 °C ja öisin 1 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 227 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 22 °C päivisin ja 5 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 259 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 24 °C ja öisin 10 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 259 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 17 °C ja 2 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 245 mm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Courbevoie on 991 cm.

Viimeksi varatut hotellit Courbevoie

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.